Hiç gülesim yoktu ha kendini sevmekten kolayı mı var kendini sevmeyen insan olur mu bunun yolu olur mu :) Eskilerin bir lafı vardır insan kendini sevmezse çatlar ölür diye
Benim catlaklarim var cok kollarimda ve sirtimda ama bunlarin pek cözümü yok galiba.
bide vücudum kilo verdikten sonra simdi sarkik,ama dogrusu pek sporda yapmadim.
Hiç gülesim yoktu ha kendini sevmekten kolayı mı var kendini sevmeyen insan olur mu bunun yolu olur mu :) Eskilerin bir lafı vardır insan kendini sevmezse çatlar ölür diye
Tabiki olur arkadasim,hele bu cikarci devirde,bircok seyin ic degerlerin cok önüne gectigi devirde.
Bir cogu icin görünüs cok önemli ve maddiyat.
insani degerler unutuluyor.
birde ölümlü dünya oldugu unutuluyor-tabi eger hic hatirlandiysa.
Benim catlaklarim var cok kollarimda ve sirtimda ama bunlarin pek cözümü yok galiba.
bide vücudum kilo verdikten sonra simdi sarkik,ama dogrusu pek sporda yapmadim.
ÇATLAKLARIN İÇİN KREM KULLAN BADİ LOSYON YAZIYOR YA İÇİNDE E VİTAMİNİ YAZSIN ÇOK FAYDALI CİLDİN ESNEKLİĞİ İÇİN
kilo vermişsin ya sarkma sorunu sporla halledilir kollar için ağırlık var ya dambıl sanırım onlarla çalış ben faydasını görmüştüm göğüs ve kold işe yarıyor...
ÇATLAKLARIN İÇİN KREM KULLAN BADİ LOSYON YAZIYOR YA İÇİNDE E VİTAMİNİ YAZSIN ÇOK FAYDALI CİLDİN ESNEKLİĞİ İÇİN
kilo vermişsin ya sarkma sorunu sporla halledilir kollar için ağırlık var ya dambıl sanırım onlarla çalış ben faydasını görmüştüm göğüs ve kold işe yarıyor...
Cok tesekkür ederim canim.agirlik var ama dedim acaba faydasi olur mu sarkmis olan vücuda ama simdi deneyecegim,eee tabi kesin sürer uzun degilmi?
en iyisi ömür boyu düzenli yapmak degil mi?önlemek icin ilerisi icin..