Kendini ev arkadasimiz sanan komsum

Köpekten korkuyorsa bir tane sahiplenin hem sizin icinde iyi olur düsünsenize eve geliyorsunuz dört ayakli biri sizi coskuyla karşılıyor

Hayvanlari cok sever.
Benim Turkiye`de kopegim var buranin hava sartlarindan dolayi getiremedim malesef, kardesim bakiyor su an. Ona cok uzuldugum icin yerlesik hayata gecene kadar evcil hayvan sahiplenmemeye karar verdik esimle.

Aslinda bu konudaki en son sey evli olup olmamasi. Benim esim evli cift bile olsa evde gorusmeyi tercih etmezdi zaten arkadas bulusmalarini disarida yapmayi tercih eder. Ve gercekten cok arkadasi var, hic yalniz kaldigini ben gormedim. Yetmiyor ama hep daha fazlasini istiyor o da ayri bir durum.

Hayvanlari cok sever.
Benim Turkiye`de kopegim var buranin hava sartlarindan dolayi getiremedim malesef, kardesim bakiyor su an. Ona cok uzuldugum icin yerlesik hayata gecene kadar evcil hayvan sahiplenmemeye karar verdik esimle.
Ay ne güzel düşünmüşsünüz bal misiniz siz zaten düzenini oturtmadan sahiplenenler terkediyor

Bana da oyle geliyor. Sanirim yalniz kalinca kendini kotu hissediyor. Ben de onun tam tersi bir insan olunca bir turlu anlasamadik iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…