- 9 Şubat 2020
- 50
- -46
- 1
- 24
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Ama ne dicem kadina bilmiyorumSizin konu cok farkliymis ama benim komsum esimle dogru duzgun konusmamistir bile bu zamana kadar. Ne munasebet yani, once o kadina sonra esinize haddini bildirin ayaklarini denk alsinlar.
Herşeye hayır diyin. Yada Asla cevap vermeyin. Sizden habersiz kimseyi eve almayın. Müsait değilim geleceğinden haberim bile yoktu diyin kapatın kapıyı. Ne münasebetEvet sorun tam anlamiyla bu... Bugun esim dedi, ev arkadasimiz saniyor kendini diye. Ben yurtdisinda yasiyorum ve gecen yaz evlendim. Evlenmeden once ev bakiyorduk, burada yasayan Turk arkadaslarimizdan birinin evi ile ayni katta baska bir ev bosalmis. Biz de ona baktik ve gercekten siteyi konumu ve imkanlari sebebiyle cok begendik. Daire de cok guzel dosenmisti. Biz bu evi tuttuk. Aslinda orada hata yapmaya baslamisiz, fark etmemisiz. Bu komsumuz sabah saat kac olursa olsun ne zaman kapiyi acsam, cat karsimda! Hemen ardimdan kendi evinin kapisini acmis oluyor, selam veriyor iste nereye gidiyorsun kacta geleceksin vs. Ilk zamanlar anlamadim tabii bir sorun oldugunun cevap veriyordum, simdilerde yuzune bile dogru duzgun bakmadan isim var diyerek cikiyorum. Bir diger problem de surekli bir sekilde evine davet etmesi... ama surekli. Gecen haftasonu defalarca aradi ve mesaj yazdi acmadim cevap vermedim. Kapima geldi tiklatti kac defa acmadim. Sonra benim burada samimi oldugum Turk arkadaslardan birini davet etmis o mesaj atti, kapima yollamis onu da saka gibi. Bir keresinde de benim evime benden habersiz 2 kisi davet etmis bir baktim kapidalar `kahve iceceklermis`. Gectiler 5dk sonra ben cantami aldim cikiyorum dedim cikardim evimden kendim de ciktim.
Guzelce anlattim olmadi, gormezden geldim olmadi, kotu bir sekilde konusup sert ciktim olmadi, bir ustteki ornekte oldugu gibi neredeyse evden kovdum yine olmadi! Surekli bir plan halinde artik kendi evimde rahat edemiyorum, kapiyi acmaktan korkuyorum, haftasonu evde kalmaktan korkuyorum cunku illa beraber kahvalti edelim diye cevap verene kadar cagiriyor. Ya da mesela alisveristen geldim ne aldigimi goruyor onu neden aldin bizde vardi diyor, sanki ortak bir hayati paylasiyoruz gibi?? Her aksam ama bakin vurguluyorum ozellikle her aksam yemekten sonra caya geleyim diyor, hayir deyince sen gel diyor. Neymis seviyormus insanlara yedirip icirmeyi. Ama ben sevmiyorum! Yalniz kalmaktan mutluyum ve buna ihtiyac duyuyorum. Surekli insanlarla icice olamam. Gercekten ama gercekten artik cok bunaldim.
Bu arada kotu bir insan degil Turkiye`den yiyecek icecek gelsin hemen bize de ayirir. Daha var istediginizde alirsiniz der. Ama nasil anlatsam sinirini bilmiyor. Zaten ben evini hic bos gormedim Turkiye`den akrabalarinin ve arkadaslarinin bir numarali tatil oteli gibi, surekli birileri geliyor bizimki de cok mutlu mutlu agirliyor.
Yaz sonuna kadar evden cikamam ben bu insana daha ne yapayim? Cok sinirdayim artik ciddi bir kavga cikarmadigim kaldi, onu da yapabilirim her an. Bu arada issiz gucsuz sanmayin doktorasini bitirmis oldukca iyi bir pozisyonda calisiyor. Anlamlandiramadigim bir sebeple butun hayatini diger insanlarla gorusmeye adamis, herkesi de kendi gibi saniyor, bir insanin yalniz kalma ihtiyacina asla anlam veremiyor. O sebeple ben nasil bir tepki verirsem vereyim o bana surekli goruserek iyilik yaptigini dusunuyor.
Evli degil, cocugu da yok. Tek yasiyor.
Ben de bu enerjiyi nereden buluyor onu bilmiyorum, sorunca da baskalari gelsin onlari agirlayayim beni cok mutlu ediyor enerjim hic bitmiyor o zaman diyor. Ben bazi aksamlar isten kendimi eve o kadar zor atiyorum ki gozum kocami bile gormuyor yani :))
Dediğiniz gibi yapın telefonum bozuldu eşimi aramam lazım diyin. Ehatsap girip whatsap araması yapınAma ne dicem kadina bilmiyorum
Tamam daha once boyle seyler hic yapmadım umarım görduklerim beni delirtmezDediğiniz gibi yapın telefonum bozuldu eşimi aramam lazım diyin. Ehatsap girip whatsap araması yapın
özel alana ihtiyaç duyduğunuzu, sizin bu kadar sık iletişimi sevmediğinizi ve kendinizi kötü hissettirdiğini anlatın..
Kadında silip getirirse bişi olabilir. Eşiniz tatsızlık çıkmasın diye silmiştir. Kadın asılıyodur. Olay cıkarmayın. Eşinizin sucu yok üstüne gitmeyin. Whatsap tan engellesin ve aramalardan bitti gitti. Binada sıkıştırırsa kadın. Ona bişi yapamayız artık. :)Tamam daha once boyle seyler hic yapmadım umarım görduklerim beni delirtmez
Benim evli cocuklu ama durmaksizin birileriyle gorusen ayni tip bir arkadasim var
Onun aciklamasi, unv de yurtta kalmis, oncesinde kalabalik ailede buyumus ve yanliz kaldiginda panikliyormus.
Aslinda bu asiri sosyal olma arzusu da bi nevi kisisel problemleri saklama bastirma yontemi.
Bence komsunuzu tatli dille psikologa yonlendirin.
Tamam daha once boyle seyler hic yapmadım umarım görduklerim beni delirtmez
Herşeye hayır diyin. Yada Asla cevap vermeyin. Sizden habersiz kimseyi eve almayın. Müsait değilim geleceğinden haberim bile yoktu diyin kapatın kapıyı. Ne münasebet
Aynen ya bana da boylesi denk gelmedi bir turlu..Aslinda kadini kirmadan bir orta yol bulunabilir belki.Hep böyle komşulardan insanlar bıkıyor bana hiç böylesi denk gelmedi, artık şans mı desem şanssızlık mı, bana ise sohbeti olmayanlar hep denk geldi suratsız, geçimsiz, kaba, kendini beğenmişler gencide öyleydi yaşlısıda bir çay veya kahve içmeye gelmedi
Bazende insan 2 laf edecek insan arıyor şöyle aklı başında biri sohbeti doyumlu, size uygun zamamda gelmemiş böyle bir komşu, bu şekilde görüşen var sanki yakın akrabası gibiymiş gibi, aslında oturup içinizden geçeni kadına söylemeniz tabi kırmadan incitmeden, ancak o zaman mesafeli olur size
20 yaş varya aralarında kadın buyuk 20 yaş oğlu yasinda hic utanmiyodaKadında silip getirirse bişi olabilir. Eşiniz tatsızlık çıkmasın diye silmiştir. Kadın asılıyodur. Olay cıkarmayın. Eşinizin sucu yok üstüne gitmeyin. Whatsap tan engellesin ve aramalardan bitti gitti. Binada sıkıştırırsa kadın. Ona bişi yapamayız artık. :)
Defalarca ve defalarca anlattim, guzellikle de sinirli ve sert cikarak da... Hicbir degisim olmadi
Bina degil müstakil ev üst katta kadın oturuyoKadında silip getirirse bişi olabilir. Eşiniz tatsızlık çıkmasın diye silmiştir. Kadın asılıyodur. Olay cıkarmayın. Eşinizin sucu yok üstüne gitmeyin. Whatsap tan engellesin ve aramalardan bitti gitti. Binada sıkıştırırsa kadın. Ona bişi yapamayız artık. :)
Kafanıza takmayın eşinize güvenin şimdi kadınlardan eşimizi korumak zorunda olduk kadınlar daha fena olmuş anacımBina degil müstakil ev üst katta kadın oturuyo
o zaman inat ve ısrarla telefonları açmamak, kapıyı çalsa da kapıyı açmamak çözüm. ta ki taşınana dek.Defalarca ve defalarca anlattim, guzellikle de sinirli ve sert cikarak da... Hicbir degisim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?