Kendini ev arkadasimiz sanan komsum

Herşeye hayır diyin. Yada Asla cevap vermeyin. Sizden habersiz kimseyi eve almayın. Müsait değilim geleceğinden haberim bile yoktu diyin kapatın kapıyı. Ne münasebet

Benim evli cocuklu ama durmaksizin birileriyle gorusen ayni tip bir arkadasim var
Onun aciklamasi, unv de yurtta kalmis, oncesinde kalabalik ailede buyumus ve yanliz kaldiginda panikliyormus.
Aslinda bu asiri sosyal olma arzusu da bi nevi kisisel problemleri saklama bastirma yontemi.
Bence komsunuzu tatli dille psikologa yonlendirin.

Tamam daha once boyle seyler hic yapmadım umarım görduklerim beni delirtmez
Kadında silip getirirse bişi olabilir. Eşiniz tatsızlık çıkmasın diye silmiştir. Kadın asılıyodur. Olay cıkarmayın. Eşinizin sucu yok üstüne gitmeyin. Whatsap tan engellesin ve aramalardan bitti gitti. Binada sıkıştırırsa kadın. Ona bişi yapamayız artık. :)

Sanirim ayni durumda bu arkadas da cunku aile apartmaninda buyumus. Hatta bir akrabasi geldi gecenlerde beni aramislar yine ben o haftasonu calisiyordum duymadim telefonum sessizde oldugu icin. Eve donunce bu akrabasi da yanindaydi kadin aynen soyle dedi `Seni ariyordu telefonla dedim sen ne ara avrupali oldun, git kapisini cal acana kadar oyle arayip beklemek yerine ciksin gelsin`. Yani sanirim ailece sinirlarini bilmeden yetismisler. Akrabasina da sert bir sekilde `Ben boyle seylerden hoslanmiyorum` dedim girdim evime, ondan sonra kadin donene kadar beni her gordugunde kinayan bakislar atti :))

Aynen ya bana da boylesi denk gelmedi bir turlu..Aslinda kadini kirmadan bir orta yol bulunabilir belki.

20 yaş varya aralarında kadın buyuk 20 yaş oğlu yasinda hic utanmiyoda

Defalarca ve defalarca anlattim, guzellikle de sinirli ve sert cikarak da... Hicbir degisim olmadi

Degismez ki..
cunku yalnizlikla basa cikamiyor..
Az biraz tek basina kalsa kafayi yemelik oluyor boyle insanlar.
Kendiyle gecmisiyle basa cikamadikca surekli birileriyle gorusuyorlar.
Gercekten iyi bir danisamandan yardim almali.

Bina degil müstakil ev üst katta kadın oturuyo

Ya bisi dicem , böyle şeylerin altından hep komşunun evdeki erkeğe göz tikmiş olması cikiyo, onüç yaşımdaydim yengemin böyle bi komşusu vardı sonra dayimla olayı patladi ve 20 yıldır bu hikayelerin hiç değiştiğini görmedim dikkat edin. Eşinizde bisey olmayabilir ama kadının olayı bu bence

Hemen taşının. Telefon numaralarınızı degistirin. Sosyal medya hesaplarinizda bilgilerin erisimini sınırlayın.
Hasta insanlarla ugrasacak kadar ömür uzun degil.
Yalnız bir kadın olması onun sorunu. Burada da yalniz yasayan kisiler etrafa saldiriyor bunalima giriyor . Insan sosyal bir varlik evlenmeden hayat gecmiyor ki sevgi cinsellik cocuk herkesin ihtiyaci.
Neyse bunlar sizin sorununuz degil, siz o evden tasinmadikca bu kadindan kurtulamazsiniz. Benim korkum eşiniz ile arasinda birseyler olabilecegi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…