- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Tamam daha once boyle seyler hic yapmadım umarım görduklerim beni delirtmez
Sizi yalnız olmayı seven biri olarak çok iyi anlıyorum anlattığınıza göre yüzsüz biri sanırım..Ben olsam bende sinir olurdum istediği kadar iyi olsun insan sınırını bilmedimi itici oluyor malesef..Ama üzüldüm de bi yandan çnkü gerçekten tepki vermişsiniz evden çıkaracak kadar bi insan bunu nasıl anlamaz ki..Çok mu iyi biri çok mu yüzsüz biri çözemedim :))Bu dediginizi dun yaptim. Kapiya gonderdigi arkadasimla konustum, ki severim kendisini. Kusura bakma dedi, durumdan bu derece rahatsiz oldugumu anlamamis.
Sanirim bir kere daha konusacagim ama o kadar ofkeliyim ki (benim de bu kadar ofkeli olmam normal degil ama ?) gercekten cok sert cikacagim gibi geliyor. Ipler koparsa beni rahat birakir belki diyorum.
Siz bunu ayrı konu olarak açın. Tecrübeli bdv üyeleri fikir verir size. Ben hiç hoşlanmadım anlattığımız kadından.Bende supeleniyorum sinirden titriyorum artik aklıma geldikçe
Burdakiler ne boyle ya yo acmicam konu falan hakaret edio duruyolae rahatsiz falan diye bi soru sorduma pişman ettilrrSiz bunu ayrı konu olarak açın. Tecrübeli bdv üyeleri fikir verir size. Ben hiç hoşlanmadım anlattığımız kadından.
Bölün üçe gitsin ya , 5 10 liranın hesabını yapmayın. Ama kontratta faturalar onlara ait yazmışsınız, bunu söyleyin önce, kabul etmiyorlarsa üçe bölün gitsin.
Hiç yurtdışında bulundunuz mu? Ya da yabancı bir erkek arkadaşınız olsu mu ? Yorumunuzdan anliuorum ki olmamış. Onlar türk kafası gibi değiller. Türk erkekleriyle alakaları bile yok.
Ayrıca tamamen kişiden kişiye değişir. Mesela çok örneği var. Benim 26 27 yaşındaki erkek arkadaşlarım defne samyeli, çağla sikel gibi kadınları çok beğeniyor. Çünkü ikisi de çok genç fit ve bir çok genç kızdan daha güzel. Ki defne samyeli 47 yaşında.
Mesela ben saadettin sarani çok beğenirim. Adam 55 yaşında ama bir çok genç erkekten daha karizmatik sempatik ve konferansına gitmiştim inanılmaz eğlenceli komik bir adamdi. Üstelik çokta başarılı. Ve ınstagramdan takip ederseniz her sabahta sporunu yapıyor. Yani bir çok 30lu yaşlardaki ekrkrlere göre daha cazip ve çağdaş bir adam. Ki 30 yaşına bile gelmeden bir cok kadin goruyorum sac bas bakimsiz, kiloları almış basini gitmiş. Herkesin kendi tercihidir ama ben bir kadın olarak bakımlı ve fit görünmeye her zaman onem veririm.
Konu sahibi de bence hoş alımlı bir kadın. 24 yaşındaki bir erkeği 30lu yaşlardaki her kadın etkileyemez. Herkes sizin anneanneniz gibi 14 yaşında çocukken evlenip çocuk doğurmuyor ve çocuğuyla arasında 14 yas olmuyor. Bu kadar dar görüşlü olmayın herkes klasik anadolu türk erkeği ve kadını kafasında değil :)
Hem de nasılgeçenlerde bi yarışma programı izliyoruz bana sordu soruyu ben de cevap verdim sonra detayını sordu neden nasıl diye ben yine anlattım bu defa da çok bilmişlik yapıyorsun kafamı bozuyorsun dedi
Sorduğu soru lise düzeyi bir soru (gezegenler falan) ama ilgisi dışında olunca bilmeyebilir insan..sordun cevapladım sorma o zmn deyince tamam uzatma diyor bu defa da
Benim onla en büyük sorunum başından beri,iletişim bozukluğu..İletişime geçemiyorum
Aynen ya bana da boylesi denk gelmedi bir turlu..Aslinda kadini kirmadan bir orta yol bulunabilir belki.
Degismez ki..
cunku yalnizlikla basa cikamiyor..
Az biraz tek basina kalsa kafayi yemelik oluyor boyle insanlar.
Kendiyle gecmisiyle basa cikamadikca surekli birileriyle gorusuyorlar.
Gercekten iyi bir danisamandan yardim almali.
Tavrınızı net bir şekilde koyamamışsınız belli ki. Açık açık konuşmak en güzeli.
o zaman inat ve ısrarla telefonları açmamak, kapıyı çalsa da kapıyı açmamak çözüm. ta ki taşınana dek.
Bence arkadaş evlensin, gelen misafirler kaynana ve görümce olunca bırakır o misafir delisi tavırlarını.
hedıye olarak verdıklerını almayın tesekkur ederım dedıkten sonra ben sık sık gorusmeye vakıt ayıramıyorum musaıt oldugumda gorusuruz zaten kusura bakmayın dersınız
bıraz da sızden kaynaklanmıs bu durum
Evlendirin.
Yalnızlıktan size sarmış.
Çok sinir bozucu cidden.
Benimde bir arkadaşım var ki çok severim kendisini ama ilk görüşmeye başladığımızda sürekli gelmek,gitmek zorundaymışız gibi davranıyordu. Ben işim var şu bu diye erteliyorum çoğu zaman.
Bir dönem başka bir komşusundan yakinıyordu benimle görüşmek istemiyor galiba diye,o kadar iyi niyetli ki kırılır diye diyemedim ısrar ediyorsun ondan böyle yapmıştır diye. Sadece bazı insanlar sık görüşmek istemiyor olabilir, üzülme diyebilmiştim.
Arkadaşınız da benimki gibi olabilir.
Bazı insanlar böyle.
Herkesi de kendileri gibi sanıyorlar tuhaf bir şekilde. Eminim evde sıkıldığınızı düşünüyordur o da kendince. Anlamıyordur kafa dinlemek istediğinizi.
Her şeyin aşırısı zarar diye boşuna dememişler iyilik bile olsa ölçülü olmalı
Sizi yalnız olmayı seven biri olarak çok iyi anlıyorum anlattığınıza göre yüzsüz biri sanırım..Ben olsam bende sinir olurdum istediği kadar iyi olsun insan sınırını bilmedimi itici oluyor malesef..Ama üzüldüm de bi yandan çnkü gerçekten tepki vermişsiniz evden çıkaracak kadar bi insan bunu nasıl anlamaz ki..Çok mu iyi biri çok mu yüzsüz biri çözemedim :))
Ben ağzının cevabını verip tersleme taraftarıyım. Öteki türlü anlayacak gibi gözükmüyor.
tamam sıkıntı yokBen bu konuyu actiktan sonra bana mesaj atti yine aksam yemege cagirmaya. Ben de isim var dedim ve konusu acilmisken burada yazdiklarimi soyledim. Cevap: Tamam seni biliyoruz zaten :))) Anladi mi, anlamadi mi, ne demek istedi bilmiyorum ama en azindan ben soylemek istediklerimi soyledim.
Üzülerek katılıyorum. Bir tanıdığımız vardı. Çok temiz kalpli, kötülük düşünmeyen bir insandı. Bir arkadaşı vardı kadın sürekli bunlardaydı yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. Şimdi o kadınla kocası evli maalesef. Aldatıldı kadın.Ya bisi dicem , böyle şeylerin altından hep komşunun evdeki erkeğe göz tikmiş olması cikiyo, onüç yaşımdaydim yengemin böyle bi komşusu vardı sonra dayimla olayı patladi ve 20 yıldır bu hikayelerin hiç değiştiğini görmedim dikkat edin. Eşinizde bisey olmayabilir ama kadının olayı bu bence
Rahmetli babamın çok iğrenç bir lafı vardı erkeğe k... Karısı bulur diye, ozaman anlamamıştım,Üzülerek katılıyorum. Bir tanıdığımız vardı. Çok temiz kalpli, kötülük düşünmeyen bir insandı. Bir arkadaşı vardı kadın sürekli bunlardaydı yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. Şimdi o kadınla kocası evli maalesef. Aldatıldı kadın.
Ya bisi dicem , böyle şeylerin altından hep komşunun evdeki erkeğe göz tikmiş olması cikiyo, onüç yaşımdaydim yengemin böyle bi komşusu vardı sonra dayimla olayı patladi ve 20 yıldır bu hikayelerin hiç değiştiğini görmedim dikkat edin. Eşinizde bisey olmayabilir ama kadının olayı bu bence
Üzülerek katılıyorum. Bir tanıdığımız vardı. Çok temiz kalpli, kötülük düşünmeyen bir insandı. Bir arkadaşı vardı kadın sürekli bunlardaydı yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. Şimdi o kadınla kocası evli maalesef. Aldatıldı kadın.
Konu sahibi en son kadına attığı mesaja kadının verdiği cevap bence bizim tezimizi doğruluyor insan bi çıkarı bi amacı yoksa bu kadar yüzsüz davranip salağa yatmaz.Üzülerek katılıyorum. Bir tanıdığımız vardı. Çok temiz kalpli, kötülük düşünmeyen bir insandı. Bir arkadaşı vardı kadın sürekli bunlardaydı yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. Şimdi o kadınla kocası evli maalesef. Aldatıldı kadın.
Ben konunuzdaki kadın için konuşacak olursam; tek yaşayan, içten içe yalnızlık hisseden, bu yüzden de etrafında sürekli birileri olduğunda kendini iyi hisseden bir insan olduğunu düşündüm sadece ve üzüldüm bile. Kaç yaşında komşunuz? Sadece size mi bu ısrarı yoksa herkese karşı mı böyle bu da önemli. Sadece size karşı böyleyse size, hayatınıza, ailenize özendiğini düşüneceğim. Kötü niyetli gelmedi bana. Belli de olmaz tabi, insanların içini bilemem.Esimle hicbir iletisimleri yok, su ana kadar da merhaba harici hicbir diyaloglarina sahit olmadim. Ha ama oyle bir sey varsa da sonsuza kadar gizli kalmayacak, elbette bir gun acik verirler, o zaman ben de kendi yolumu cizerim esim de bunu cok iyi bilir. Diger turlu tatli canimi dedektif gibi esimin pesinden kosarak yoramam, aldatacaksa kendi bilir ve sonuclarina katlanir :)
Eşinizin bi niyeti bi sucu yoktur büyük ihtimal.. Bu tarz olaylarda kadın önce planini işletmeye başlıyor erkek sonra kendini olayın içinde buluyor. Bende bu kadının amacı eşiniz en son attığınız mesaja bu kadar salağa yatmasinin halen sizinle arayi bozmamaya çalışmasının başka sebebi olamaz.Esimle hicbir iletisimleri yok, su ana kadar da merhaba harici hicbir diyaloglarina sahit olmadim. Ha ama oyle bir sey varsa da sonsuza kadar gizli kalmayacak, elbette bir gun acik verirler, o zaman ben de kendi yolumu cizerim esim de bunu cok iyi bilir. Diger turlu tatli canimi dedektif gibi esimin pesinden kosarak yoramam, aldatacaksa kendi bilir ve sonuclarina katlanir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?