Kendini bişey zanneden kizlara nasil kafa tutulur...

en iyisi görmezden gelmektir.
görmezden gelinince anlarlar bir hiç olduklarını. :lepi:
ama eğer gerçekten sinirlendirirlerse ki çok zor sinirlenirim,
ağzımdan çıkacak cümlelerden sorumlu olmam, neye uğradığını şaşırır kendisi de. :mymeka:

canım o sana yüksekten bakıyorsa sende ona alaycı bakışlar fırlat ve hafif tebessüm et

hiçde kaale alma acaip işe yarayacak eminim :))

ben de oldum olası sevmesem de kötü olamam insanlara karşı, sonra da kendime kızarım. şöyle deseydim böyle deseydim niye sustum diye. en iyisi galiba onlar yokmuş gibi davranmak yüzlerine bile bakmamak.

valla D@N@ cım,
öyle kızlar acayip bilinçsiz olduklarından bir yerde mutlaka cehaletleri yada yanlış bilgileri çıkıyo ortaya hemde bilgiçlik taslayarak.. işte susup sususp tam o anda gireceksin lafa biraz edebiyat parçaladıktan sora anlatacaksın doğruları.. onunkiyle aşırı zıt olduğundan da herkes sırıtacak.çünkü herkes bölelerinin ne olduğunu bilir.. kafa yapısınıda. sen yücelirsin o düşer.. yüz ifadesininde tadınıu çıkarmanı öneririm..
hiçç muhattap olmassam kendi kendimi yerim.. çünkü saçma sapan bilgişlerle insanları yanlış yönlemdirir..

Herkes muhatap olmam diyor iyi hoşda, o insanın evine gidiyorsunuz ve o bişey anlatırken herkes onu yüceltiyor, siz nasıl ilgiyi kendi üzerinize çekebilirsiniz ki?
En iyisi görüşmemeye çalışmak, bayramlarda görüşüleceksede biraz sabır edip, onu dinlememeye çalışmak olabilir.

akrabam bile olsa kimseyle konuşmak gibi bi mecburtiyetim yokşakkıdı
1-2 kere bozarım baktım anlamıyo yol veririm muhattap olmam

kimseyle küs kalmayı sevmiyorum bu nedenle en gıcık olduğum Allah ın belasıyla muhatabım -tatlicadiarzu- sadece merhaba iyi akşamlar geçiştiririm..

eğer görüşme mecburiyetim varsa anlattıklarını dinlemem fazla gözgöze gelmem ilk aklıma gelenler bunlar

bende böyle insanların yanında çok ezilirdim eskiden kendime güvenim yoktu susar ve dinlerdim herkes onların ağzının içine bakar falan filan klasik durumlar
artık şöyle yapıyorum onlar zaten genelde boş konuşuyolar ama farklı bi şekilde anlattıkları için havalı oluyolar sen ne kadar kasılırsan o o kadar üste çıkar benim yaptığım ise şu kız konuşmaya başlıyo herkes dikkatini ona vermişken ben hiç dinlemiyorum çevreme bakıyorum mesela dışarıdayız bi köpek var aa kızlar ne kadar tatlı köpek falan hemen dikkati oraya çekiyorum bunu ev içinde tvde ilginç şeyler açarak insanların dikkatini dağıtıyorum sonra ben bi muhabbet açıyorum ortam daha eğlenceli oluyo havalı kızda susuyo. bazen dayanamayıp sözünü kesip arkadaşa alakasız bi soru sorduğumda olmuştur en azından dominant ben oluyorum bide dinliyomuş gibi yapıyorum gözlerinin içine bakıyorum o da anlatıp dimi ama diyince he noldu anlamadım pardon dinleyemedim bişey düşünüyodum falan diyorum ortam bozuluyo bende taktik çok rahatlıyorum oohhhh kaale alma olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…