Kendini bişey zanneden kizlara nasil kafa tutulur...

Bu bahsettiğin insanlardan çevremde o kadar çok varki....En iyisi mecbur kalmadıkça görüşmemek mecbursanda o sana nasıl davranıyosa aynısını ona yapmak kaydirigubbakcemile5

....................................(iki defa yazılmış msj)

Son düzenleme:
................................

Son düzenleme:
nasılsan öyle ol hayatım.doğal ol.bak gör kazanan sen olacaksın.onların varlığı ile yokluğu seni fazla ilgilendirmesin oda bi köşede otursun şişmeye devam etsin yalnız başına

heheh çok güsel bir kelime
Allah günah yazmasın ama
Şişsin
Havalanamazda oldugu yerde kalır

Aslında kafa tutmaya bile gerek yok
Tek yapılacak şey onu görmemek ve duymamak
Böylece hiç birşeye sinirlenmezsin

Dimi
Kendimi tutmayı görmemeyi ögrenmem lasım...

Teşekkür ederim Ablacım
a.s.

Merhaba, nasilsin´dan ileri bir sohbetim olmaz. Hic bir sekilde muhattap olmamaya bakarim.

BENDE ÖLE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM TEŞEKKÜR EDERİM

ÇOK güsel açıklamışsın....
sen ögretmen olmalıymışsın

hiç muhatap olmam tabiki de:1closedeyes:
bu ona verilecek en güzel cevaptır kendini kasmaya hiç gerek yok muhatap olma olsun bitsinkaydirigubbakcemile5

Olmıcam arkadaşım..çok saol

akrabanda böyle biri biri var sanırım..seni anlayabiliyorum çok sinir bozucu bir durum ama canım sana tavsiyem hiç muhattap olma tamam selam verirse al selamını geri çevirme soru sorarsa cevapla bukadar yani..zorla değil ya sevemiyosan sevemezsin zaten..aslında çevrendeki insanlarda onu kağle olmasa nasılda dut yemiş bülbüle döner o..ama bu tarz kişileri genelde çevre şımartıyor sana diyim..senin tek yapcan şey fazla muhattap olmamak

Arkadaşım ilgin için teşekkür ederim...kan bagım yok sonradan ailemize katıldı hatta katıldılar....
Normalde dediginis gibi görüşmüyorum merhaba merhaba ama şimdi ramazan ayındayıs önümü bayram
mecbur görücem aynı ortamda olucak....buna bile tahammülüm yok..
Kendimi çok kasıyorum...:

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı durum bendede var..allah günah yazmasın ama teyzemin kızı biraz şımarık havalı gibi birşey..bazen iyi anlaşırız bazen çok kötüyüz..şimdi önümüz bayram bende senin gibi düşünüyorum kara kara yan yana gelecz sinirlerim bozulcak falan diye..bende kasıyorum senin gibi onun yanında saçma haraketler çıkıyo ortaya:)kazanan yine o oluyo..ama inan hep akrabaların yüzünden böyle şımarmış kız..senin sevmediğin insanında çevre yada akraba çımartıyor adım gibi eminim..ben düşünüyorum şimdi bayramda herşeyi alttan alayım yukarda allah var diyorum zaten en doğrusu bu da o sabrı gösterebilecekmiyim bakalım..bende ona kafa tutsam bende şımarsam diyorum (ozaman o pes eder hep böyle olur zaten) yok ozaman akrabalarımın gözünden düşerim hanım efendiliğim kalkar ortadan,muhattap olmasam diyorum aynı ortamda olacağız bir müddet illaki olacak muhattablık ve illaki sinirim bozulcak diyorum..bende senin gibi çıkmazdayım....ik,imizide allah sabır versin

Amin canım dayanacak sabır versin. inşallah...
bu sinir oldugun kız hemde öz kusenin her zaman akraban atamazsında
İlişkini kesemezsinde....
Bazen yokmuşlar gibi davranıyorum çok güsel oluyor aslında
sanki karayagızım bana yazmamış gibi
o insanlar yok çocuklarlar ilgileniyorum....mutfakta bulaşık yıkıyorum..
Sende deneyebilirmisin bunu

ah canım benim mutfakta bulaşık yıkamama izin veriyomu tam bilmiş bir ew kızı hallerinde..biz bayramları teyzemler falan dedemlerde toplaşırız.. o da var malum onlar normalde çok yakın oturuolar dedemlere iice aile olmuşlar sanki o da o ewin genç kızı niteliğinde..iş yapsam ilgilenmesem ne iş yapabilirsinki ewin sahibi kızlar var birsürü..bana kös kös oturmak düşüo somurtuk bi şekilde..yokmuş gibi davransam yalnız kalıyorum ben böyle konularda pek arkam olmazda haklıysam bile

bir insanı en iyi şekilde kendi silahıyla vurmakmış.
kız sende aynı onun gibi davransana.rol yap.
belkide oda senin için aynı şeyleri düşünüyordur.
- ne soğuk kız,sürekli kendini kasıyor felan düşünebilir.
onun için samimi olmaya gecicide olsa gayrat et .kendin için orada gecireceğin zamanı eğlenceli hale getirmek yine senin elinde bitanem.bul bişeyler.kk anlat,bildiklerini paylaş,el becerilerini göster
aaaaa yokmu ay senin gibi bi kızda vardır elbet oyalanac şeyler.bak onların ilgilerini üzerine cek
oyna bitanem onunla oyna.fakr ettirmeden.sen bil sen zevk al aklını kullan
öyle neymiş sen zort ben zort.zamanmı gecer.o mekanda.bazen arzıslık işe yarar canım.aldırış etme bazı hareketlere.bırak kız bildiğini okusun sende dinle ne cıkar sonrada sen dinlet
bak adın kıskanca cıkar ona göre.
biliyorum kişiliğini inçitmiş olacaksın ama.hepimiz rol yapmıyormuyuz şu hayatta.
belkide yaklaşarak gercek kişiliğini onun göreceksin.kendine izin ver.
hadi kolay gelsin.canım seni seviyorum.

Etmem...
Burnu kaf dağında gezen insanla sohbet etmem ben...
Ne onun bana verebileceği bir şey vardır ne de benim ona...
Kenimi hiç kimseyi idare etmek mecburiyetinde hissetmiyorum...
Akrabamsa da uzak dursun benden...
Çok sınırlı görüşürüm o kadar...
Lazım değil bana öyle insan...

bişey derse hı hı derim fikir beyan etmem, konuşurken fazla göz teması kurmam..

onun bilmeyeceği ama benim bildiğim bişey sorarım.. sonra o cevap veremeyince haa şöleydi zaten derim(amaan sen de bilemedin edasıyla).. arada bi haddini bildirmek iidir :)

Mümkünse uzak dururum. Görüşmem, iletişimi minimuma indiririm. Mecburen görüşeceksem yine süreyi minimumda tutarım, dediklerine ha hu evet derim. Karşılık vermem. Kendini ispat çabasında olan odur çünkü. Ben değilim.

Hangi konuda yetersiz olduğunu biliyorsam, o konuda dolaylı olarak üzerine giderim... örneğin fazla kiloları mı var bununla ilgili takılırım.. bunun gibi şeyler maksat benim yanımda fazla kabarmasın...

Ama muhtemelen diğer arkadaşların dediği gibi aldırmamak lazım... çok canını sıkıyorsa yukardaki fikir tavsiyedir...

ayy ben pek bole insanlarla karşılaşmam ama bitane var hemde akrabamız ilk başlarda o ne derse olece dinliodum onu sadece bişey sorsa kısa cvp veriodum fln sonra baktım hala olmuo araya mesafe koydum pek görüşmüoruz artık ve bolesi daha iiimiş bunu anladım yine görüştüğümüzde merhaba fln mecbur kalmadıkçada konuşmuorum zaten aman konuşsam nolcakyasakkelime

YARATTIGI KUCUK DAGLARA DEPREM ETKISI YAPAR SARSARIM AZCIK SEKERIM
BI SILKELENIR KENDINE GELIR.
GORUSMEMEYE CALISIRIM EGER MECBURSAMKI AKRABAMDA OLSA CANIMI SIKAN VE O TARZ BIRIYLE GORUSMEM KI
BASIMIZDA VARDI OYLE BIRI SUKUR ILISKIMI KESTIM 7SENEDIR GORMEMDE GORUSMEMDE.
HAYATIMDA OYLE UKALA ZUPPE HICBIRSEY OLADIGI HALDE KENDINI BISEYMIS GIBI GOREN VE GOSTERMEYE CALISAN TIPLERDEN NEFRET EDERIMkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

hiiiiç takmam. en sevmediğim insan tipidir o tarz insanlar. insan ayrımı yapmam her kesimden arkadaşım vardır feeeekat o kesimden arkadaşım yoktur. çünkü ortak noktamız yoktur:)))) bazen o tip insanlarla aynı ortamlarda denk düştüğümüzde. onlar konuşur ben başka şeylerle ilgilenirim.

açıkçası ben böyle bir durumla karşı karşıya kalmıştım ve muhabbet bile kurmak istemedim o kişiyle bikaç kısa cümleyle görüşmeyi kısa kestim ve o günden sonra da onun bulunduğu ortamlara girmemeyi tercih ettim.böyle insanlara laf anlatmaktansa deveyi hendekten atlatmak tercihimdir.asla tahammülüm yoktur butür insanlara.

Üzülürüm öyle bi insan gördüğümde ben. O tavırlarıyla ne kadar komik, ne kadar itici göründüğünü düşünüp çok üzülürüm onun için. Muhattap olmamı gerektirecek biri değilse uzak dururum. Ama eğer muhattap olmak zorunda kaldığım biriyse (aileden biri, arkadaşımın arkadaşı vs), kapasitesi bu kadar diye düşünüp olduğu gibi kabul etmeye çalışırım. O nasıl konuşursa konuşsun beni ezmeye çalışmadıkça, aynı ortamdaysam normal muhabbet ederim, fazla yüz göz olmadan. İş beni rahatsız edecek boyuta gelirse, işte o zaman bozabilirim, ama sabırlıyımdır çok. Sevmem tartışmayı, laf dalaşını. He deyip geçebilirim bile. Anlamayana laf anlatmak kadar yorucu bişey yok. Çok sinirlenmediysem zamanımı ona harcamamayı tercih ederim. Eğer çok sinirlendiysem istemeden çok kırıcı olabilirim. Sonra yine de pişman olurum o ayrı.

akaraban bile olsa hic galeye alma, yokmus gibi davran, akrabaysa akraba insan gibi olmayi ögrensin.
En büyük ceza , yokmus gibi davran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…