Kendini bişey zanneden kizlara nasil kafa tutulur...

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Kızlar bir havalarda olan kendini bişey sanan insanlarla nasıl sohpet edersiniz..?
Küçük dagları ben yarattım, herşeyi ben bilirim tarzındanki gıcık kızları nasıl İDARE edersiniz ??
Muhattap almayarak mı
hiç konuşmayarak mı ( mecbursanız akrabanız vs ise )
Teşekkürler

• Konu Sahibi EU1
Eğer mecbursam görüşmeye; dinlerim ama kaile bile almam:1closedeyes:
Değilsemde hayatta görüüşmem

• Konu Sahibi EU1
Japonum çok teşekkür ederim..
Yapı itibariyle sessiz sakin biriyim
BU tip yüksek egolu insanlarla anlaşamıyorum..
Çevremde çok var Bazıları yakınım..
şimdi Ramazan ayındayız Bayram gelicek
Konuşmamak olur mu bu mübarek günler de

• Konu Sahibi EU1
olduğum gibi olurum rahat takılırım
bilemeyeceği sorular sorarak onları dumur ederim
hmm ya da en iyisi muhattap olmamak.
sen kendini kastıkça onlar daha da havalanırlar emin ol
rahat ol cool takıl
onlar yokmuş gibi davrankaydirigubbakcemile5

• Konu Sahibi EU1
rahat davranirim oldugum gibi
hic sevmem kendini ustun gøren insanlari

kendisiyle bile dalga gecmesini bilcek insan zaman zaman =)

• Konu Sahibi EU1
Görüsmek mecburiyetinde olursam "Merhaba merhaba nasilsin iyim" oldu bitti:1closedeyes:

Onun disinda görüsmem olur biter

• Konu Sahibi EU1
valla bu tarz insanlara bende gıcık olurum,ve tür insanlar hep ilginin kendisinde olmasını isterler,bu yüzdende bende bu tür insanlarla bir araya geldiğim zaman (ki gelmemeye çalışırım) kasıtlı olarak doğal olan bir şeyle dikkatleri üzerime çekerim...onlarda ortada kalakalırlar...a.s. bazen bu tür insanlara hadlerini bildirmek gerekir,dünyanın sadece onlar etrafında dönmediğini farkettirmek gerekiyor...tabi ben onların yanında böyle yapınca onların gözünde kendini bişi zanneden,küçük dağları ben yarattım insan konumuna düşüyorum :roflol: neyse oda ayrı bir konu a.s.

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi EU1
Canım tabii ki konuşmamak olmaz... Sonuçta akrabanızmış...

Ben senin yerinde olsam mümkün olduğunca bir araya gelmemeye çalışırım eğer beni çok rahatsız ediyorsa...
Beraber olduğumda da az iletişim kurarım... Bir şey söylüyorsa dinlerim ama fikir beyan etmem...

• Konu Sahibi EU1
bu tip insanlara bende çok gıcık olurum.konuşmamak olmaz ama çok sık görüşmemeye çalışırım.
biraraya geldiğimizde ise doğal olurum. yani hiç takmam onu. sende takma canım

nasılsan öyle ol hayatım.doğal ol.bak gör kazanan sen olacaksın.onların varlığı ile yokluğu seni fazla ilgilendirmesin oda bi köşede otursun şişmeye devam etsin yalnız başına

Sinir oluyorum öyle insanlara. Maalesef benim çevremde de var öyleleri.
Ben mümkün olduğunca görüşmemeye, bir araya gelmemye çalışıyorum.
Ola ki mecburen bir durumdan dolayı bir araya gelmek zorunda kaldık. o zaman da kendileriyle hiç ilgilenmem ya da konuşmak isterlerse kafa sallar geçerim.

onunla uğraşacağıma kendimi hayır işlerine veririm:))))))) daha insan olamadan kendini birşey sanıyorsa yüzüne bile bakmam...hatta onu öyle bir hale getiririm ki neden benle ilgilenmiyor bu diye içi içini yer..........kendimi hemen geri çekerim....

Eğer akraba felan değilse bu kişi hiç takmam o yokmuş gibi davranırım hayatımda..
söylediklerini de pek kaale almam yane..:lepi:

Nasıl o hale getirirsin anlatırmısın...
geri çekerek mi

Aslında kafa tutmaya bile gerek yok
Tek yapılacak şey onu görmemek ve duymamak
Böylece hiç birşeye sinirlenmezsin

bu saydığın insanlarla mecbur kalsam bile sohbet edemem...
yakın akraba ise sadece merhaba der ve dinler gibi yaparım..ama yorum yapmam...
gerçekten katlanamam bu tarz insanlara...
Hayatta hiçkimseyi memnun etmek için uğraşmam...neysem oyumdur...
ama karşımdaki oynuyorsa işim olmaz onunla...
bu kim olursa olsun...
sevgiler...

Merhaba, nasilsin´dan ileri bir sohbetim olmaz. Hic bir sekilde muhattap olmamaya bakarim.

Böyle insanlarla zaten işim olmaz.
Ama akrabamsa ve illaki de yüzyüze geliyorsam bir yerlerde, yine elbette uzak durmayı tercih ederim ama eğer o bana laf atıyorsa sürekli konuşmak için, konuyu hiç ilgi alanı olmayan bir noktaya çeker kafasını allak bullak eder, beyniyle oynar bırakırım.
Ha aynen böyle :bbo: hönkk kafamçokkarıştı diye kalakalır.

Nasıl o hale getirirsin anlatırmısın...
geri çekerek mi

benim özel bir çabam gerekmiyor....zaten öyle biri varsa çevremde (dönem dönem oluyor mutlaka) genelde ben de iyi bir dinleyiciyimdir ve iyi bir arkadaşımdır...belli bir süreden sonra o tarz hareketlerini görürsem kendimi çekerim ve ne olduğunu anlayamaz birdenbire (özellikle bu tip insanlar, yanlışlarının farkında olmadıkları için nerde yanlış yaptıklarını anlayamazlar...ancak yoğun aşağılık komplekslerinden dolayı çok bilmiş havalarında takılıyorlarsa da bu durumu kendilerine dert ederler ve insanların ondan neden uzaklaştığını sorgularlar ama anlayamazlar)....bir de benim şansımdan hep bu tarz kişilerin bir şekilde bana işi düşer....o zaman kuzu kuzu gelirler yanıma......ben de elimden geldiği kadar yardımcı olurum...yaratılanı severim yaradandan dolayı tarzını uyguladığım için onu da öyle kabullenirim.....ama gerektiği yerde de ne gerekiyorsa söylerim....sonuçta benle karşılaştığı için özü değişmez ama benim yanımda şekillenir...iflah olmayacak gibiyse ve kırıcı bir tarzı varsa da asla kendimi üzdürmem.....gerekirse üzerim ve gerekirse de benden uzak Allaha yakın olması gerektiğini belirtirim....dediğim gibi bu insanlarla uğraşmak zaman kaybı aslında....onlarla uğraşacağıma zamanımı daha hayırlı işlere kullanmayı seçiyorum çünkü türlü türlü insan var, hangi biriyle uğraşayım..................

hiç muhatap olmam tabiki de:1closedeyes:
bu ona verilecek en güzel cevaptır kendini kasmaya hiç gerek yok muhatap olma olsun bitsinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…