☎ Kendini Bilen Zeki ve Elit Hanimlarla Kaliteli Geyik ♫ ♬ ♪

Dogru diyor beratti beratti cigim... Topik aciyon geliyoz, ev sahibi yok:KK12: Ayip ayip:KK20: Nerde kirmizi hali :KK67:

Sana ancak ben bunu sererim. :KK70:

caillou-hali-modeli.jpg

Bir derdim var bölümü canim, bosuna huysuz BeDeVi demiyorlar :KK76: O zaman bi diyete katilmistim ordandir :KK49: Ben suan büyük prensimle patlamis misir, yilbasi kurabiyeleri, kavrulmus tatli badem ve portakalsuyu ziyafeti cekiyorum :kk77: Diyette neymis:KK70:
huysuz musun bende de var ondan burctandir derdin ne ki dert olmasın takma kafana birşey:-)

Selamm,

Bu beratti beratti var ya pisilocik baski yapiyor telefondan. Yok dilay gelmis , yok deadline burdaymis. Kirmizi hali mi serelim ne yapalim. :KK70: Gelsinler efem ne olmus yani. Yakinda telefon numarami degistiricem .
:KK25:
iyi yapmış sağol beratti sen niye selam vermiyorsun bacım ne arıyorsun lucky yi huysuz hale getirme sonra yakar buraları başımıza:-)

Durun siz zayiflama topiginden tanisiyorsunuz. :KK70:
bunu söylediğin iyi oldu ben unutuyorum biliyorsun :-)

ohh sefan olsun :) ben de cocuklar icine girdiginde diet falan bakmiyorum :)
diyetsiz hayat oh ne rahat bende birgün yapacam:-)

Dogru diyor beratti beratti cigim... Topik aciyon geliyoz, ev sahibi yok:KK12: Ayip ayip:KK20: Nerde kirmizi hali :KK67:
bende kırmızı hali istiyorum olmaz topik sahibi banada :-)

Sana ancak ben bunu sererim. :KK70:

caillou-hali-modeli.jpg
bana bundan yollama napayim ben cocuk yok bişey yok etrafta düzgün bişey ser bana yilbasi konseptli :-)

Selamm,

Bu beratti beratti var ya pisilocik baski yapiyor telefondan. Yok dilay gelmis , yok deadline burdaymis. Kirmizi hali mi serelim ne yapalim. :KK70: Gelsinler efem ne olmus yani. Yakinda telefon numarami degistiricem .
:KK25:[/QU
Puhahahhaa :KK70:
Anlamam ben, söz sözdür :KK20: Gönder halimi :KK12: Bak avukatimi tatilinde rahatsiz ettirme bana :KK53:
Dilaycim avukatin her kimse acayip sevdim ben onu , her zaman yaninda . bana da yonlendir onu gercekten cok sevdim :)

huysuz musun bende de var ondan burctandir derdin ne ki dert olmasın takma kafana birşey:-)

iyi yapmış sağol beratti sen niye selam vermiyorsun bacım ne arıyorsun lucky yi huysuz hale getirme sonra yakar buraları başımıza:-)

niyetsiz hayat oh ne rahat bende birgün yapacam:-)

bana bundan yollama napayim ben cocuk yok bişey yok etrafta düzgün bişey ser bana yilbasi konseptli :-)

Kirmizi pacali donda anlasmistik halbukim. Masraf yaptirma bana :KK70:

---------------------------

Bu da sevipte kavusamayanlara gelsin. :KK70:

1044296_604978672870274_642998106_n.jpg

Xmas a giriyoruz. Zor bulursun avukati bu ara. :KK70:

Özel avukatim naberrrr :63: Bi telefonuma bakar :KK76:

diyetsiz hayat oh ne rahat bende birgün yapacam:-)

Yok canim yaaaa, ben dert etmiyorum, dertlilere deva oluyorum :KK53:

Bu sana beratti beratti , alintinin icine etmissin:
Özel avukat canim, cok iyidir senden iyi olmasin:KK50: Lazim oldumu haber ver :KK66:

haha paçalı donu unutmamissin tamam o zaman susuyorum :-) sevipte kavusamayanlara yazık bu karikatüru görseler sevmekten vazgecerler :-)

Akilli ol aklini almiyim. :KK70:

Chinese yiyorum iki gundur , iyiki yarismadan cikmisim. :KK70:

Özel avukat canim, cok iyidir senden iyi olmasin:KK50: Lazim oldumu haber ver :KK66:

Sikayet edeceksen BDV deki erkekleri sikayet et. :KK53:

BDV klasigi: :KK70:

komik-resimli-s%C3%B6zler.jpg

Adim cikmis dokuza inmez sekize. :KK53:

-----------------------------

Bekle ki donsun. :KK70:

1011207_602296049805203_1208148849_n.jpg
adın çıkmış bikere benide az sonra atarsin herhalde susayim :-)

özel avukat supermis ondan korkuyorlar anladım ben:-) şu topiginin.merak ettim cok ilginç dertlere deva bulmak bir ara şu topige ugrayim ben:-)

X