- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- Konu Sahibi AklinYolu1
Vallah götürüyoz Diyeti hafizamdan sildim suanohh sefan olsun :) ben de cocuklar icine girdiginde diet falan bakmiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallah götürüyoz Diyeti hafizamdan sildim suanohh sefan olsun :) ben de cocuklar icine girdiginde diet falan bakmiyorum :)
Dogru diyor beratti cigim... Topik aciyon geliyoz, ev sahibi yok Ayip ayip Nerde kirmizi hali
Sana ancak ben bunu sererim.
Ayyyy cok güzelmisss Kücük oglanin odasina cok yakisacak Postala gönder, bekliyorum
PuhahahhaaSana tas atana ekmek at gibi bi si oldu bu.
Tam da bunu gonderecektim oysa ki.
Puhahahhaa
Anlamam ben, söz sözdür Gönder halimi Bak avukatimi tatilinde rahatsiz ettirme bana
huysuz musun bende de var ondan burctandir derdin ne ki dert olmasın takma kafana birşeyBir derdim var bölümü canim, bosuna huysuz BeDeVi demiyorlar O zaman bi diyete katilmistim ordandir Ben suan büyük prensimle patlamis misir, yilbasi kurabiyeleri, kavrulmus tatli badem ve portakalsuyu ziyafeti cekiyorum Diyette neymis
iyi yapmış sağol beratti sen niye selam vermiyorsun bacım ne arıyorsun lucky yi huysuz hale getirme sonra yakar buraları başımızaSelamm,
Bu beratti var ya pisilocik baski yapiyor telefondan. Yok dilay gelmis , yok deadline burdaymis. Kirmizi hali mi serelim ne yapalim. Gelsinler efem ne olmus yani. Yakinda telefon numarami degistiricem .
bunu söylediğin iyi oldu ben unutuyorum biliyorsunDurun siz zayiflama topiginden tanisiyorsunuz.
diyetsiz hayat oh ne rahat bende birgün yapacamohh sefan olsun :) ben de cocuklar icine girdiginde diet falan bakmiyorum :)
bende kırmızı hali istiyorum olmaz topik sahibi banadaDogru diyor beratti cigim... Topik aciyon geliyoz, ev sahibi yok Ayip ayip Nerde kirmizi hali
bana bundan yollama napayim ben cocuk yok bişey yok etrafta düzgün bişey ser bana yilbasi konseptli
Sana ancak ben bunu sererim.
Selamm,
Bu beratti var ya pisilocik baski yapiyor telefondan. Yok dilay gelmis , yok deadline burdaymis. Kirmizi hali mi serelim ne yapalim. Gelsinler efem ne olmus yani. Yakinda telefon numarami degistiricem . [/QU
Dilaycim avukatin her kimse acayip sevdim ben onu , her zaman yaninda . bana da yonlendir onu gercekten cok sevdim :)Puhahahhaa
Anlamam ben, söz sözdür Gönder halimi Bak avukatimi tatilinde rahatsiz ettirme bana
huysuz musun bende de var ondan burctandir derdin ne ki dert olmasın takma kafana birşey
iyi yapmış sağol beratti sen niye selam vermiyorsun bacım ne arıyorsun lucky yi huysuz hale getirme sonra yakar buraları başımıza
bunu söylediğin iyi oldu ben unutuyorum biliyorsun
niyetsiz hayat oh ne rahat bende birgün yapacam
bende kırmızı hali istiyorum olmaz topik sahibi banada
bana bundan yollama napayim ben cocuk yok bişey yok etrafta düzgün bişey ser bana yilbasi konseptli
lucky huysuzlugunu belli etme heryerdeSana tas atana ekmek at gibi bi si oldu bu.
Tam da bunu gonderecektim oysa ki.
bu güzelmiş sevdim bunuBunu biliyor muydunuz
lucky huysuzlugunu belli etme heryerde
bu güzelmiş sevdim bunu
haha paçalı donu unutmamissin tamam o zaman susuyorum sevipte kavusamayanlara yazık bu karikatüru görseler sevmekten vazgecerlerKirmizi pacali donda anlasmistik halbukim. Masraf yaptirma bana
---------------------------
Bu da sevipte kavusamayanlara gelsin.
Xmas a giriyoruz. Zor bulursun avukati bu ara.
huysuz musun bende de var ondan burctandir derdin ne ki dert olmasın takma kafana birşey
iyi yapmış sağol beratti sen niye selam vermiyorsun bacım ne arıyorsun lucky yi huysuz hale getirme sonra yakar buraları başımıza
bunu söylediğin iyi oldu ben unutuyorum biliyorsun
diyetsiz hayat oh ne rahat bende birgün yapacam
bende kırmızı hali istiyorum olmaz topik sahibi banada
haha paçalı donu unutmamissin tamam o zaman susuyorum sevipte kavusamayanlara yazık bu karikatüru görseler sevmekten vazgecerler
Özel avukatim naberrrr Bi telefonuma bakar
Yok canim yaaaa, ben dert etmiyorum, dertlilere deva oluyorum
Bu sana beratti , alintinin icine etmissin:
Özel avukat canim, cok iyidir senden iyi olmasin Lazim oldumu haber ver
adın çıkmış bikere benide az sonra atarsin herhalde susayimAdim cikmis dokuza inmez sekize.
-----------------------------
Bekle ki donsun.
özel avukat supermis ondan korkuyorlar anladım ben şu topiginin.merak ettim cok ilginç dertlere deva bulmak bir ara şu topige ugrayim benÖzel avukatim naberrrr Bi telefonuma bakar
Yok canim yaaaa, ben dert etmiyorum, dertlilere deva oluyorum
Bu sana beratti , alintinin icine etmissin:
Özel avukat canim, cok iyidir senden iyi olmasin Lazim oldumu haber ver
Bu ne benim kocam yapmaz :)Akilli ol aklini almiyim.
Chinese yiyorum iki gundur , iyiki yarismadan cikmisim.
Sikayet edeceksen BDV deki erkekleri sikayet et.
BDV klasigi:
adın çıkmış bikere benide az sonra atarsin herhalde susayim
özel avukat supermis ondan korkuyorlar anladım ben şu topiginin.merak ettim cok ilginç dertlere deva bulmak bir ara şu topige ugrayim ben
Bu ne benim kocam yapmaz :)