• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini Anlat

nila16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
233
0
96
İzmir
KIZLAR KENDİNİZİ NEKADAR TANIYORSUNUZ.KENDİNİ BİR CÜMLEYLE ANLATABİLİRMİSİN.SEN KİMSİN?a.s.

valla ben daha kendimi çözemedim eğer bi gün kendimi anlarsam
yazarım sana :roflol::roflol::roflol::roflol:

insanın kendisini bir cümleyle anlatması zor ama ben sıcakkanlı çocuklarına karşı korumacı eşini sinirlendirmeyi seven bir ev hanımıyım

VALLA BENDE ARKADAŞLAR GİBİ DÜŞÜNÜYOM AMA EN DEĞİŞMEZ HUYUM MERHAMETLİ OLUŞUM SLOW BİRİYİM DESEM:teselli:

Bir cümleye sığmam ama neyse :roflol::roflol: tatlı sert, sabırlı ve güleryüzlüyüm,ince ruhluyum ve hala ideal insana ulaşma derdindeyim:))Az kaldı:))

eğrisiyle doğrusuyla, sevabı günahıyla kimseden farkı olmayan bir İNSANım...

her zaman mükemmeli ararım, her konuda düzenli ve titizim, çok sinirliyim, karamsarım, duygusalım belli etmem, haksızlığa tahammülüm yok lafımı esirgemem, sevdiğimi severim sevmediğime yapmacık davranamam, iyi niyetliyim , dürüstüm, yalandan ve yalancılardan nefret ederim

ben yengeç burcuyum yalanı dolanı palavrayı haksızlığı hiç sevmem çok alınganım duydusalım insanları gözünden tanırım ben kısaca böyle biriyim

beni eğer tek bir cümle içinde anlatacak olursam.etrafımdaki insanlar için umutışığıyım.çünkü sabırlı bir dinleyci ve yol göstericiyimdir.:teselli:

Ben insan olmanın tüm erdemlerini kendinde barındıran,eğlenceli bir insan olduğuma inanıyorum

Kendimi anlatmakmı başlıyım.Herşeyden önce anneyim.Çocuklarım en ön planda
kalır kendimden bile önce gelir,eşim,işim,annem babam,bunların arasında herşeyi 4/4 lük yapamaya çalışan ,mükemmelciliği kendime rota çizmişimdir.Hep doğrucu davut olmuşumdur.Sivri dilli olarak kabul edilirim.Çok sırdaş ve arkadaş canlısı olduğumu ,arkadaşlarım söyler.Ya sen bir cümleye demiştin değilmi?Ama ne yapayım ben buyum.

ben tipik bir yay burcu çift kişilikli yani; bazen somurtkan bazen neşeli, bazen alçak gönüllü bazen kibirli, bazen sempatik bazen antipatik :))
bi çok konuya ilgi duyan ama kabarık iştahı yüzünden hiçbirinde derinleşemeyen. Feminist eğilimli, biraz idealist (her ne kadar gittikçe azalsada:), tek emin olduğum şey elimden ve dilimden kimsenin zarar görmeyeceği (tabi kaşınmazsa:P) tipik bir yurdum insanı :)):emir_bebek:

çok duygusal açıksözlü bazen karamsar ama sevgi dolu ve sevdiklerimin sonuna kadar yanında olacak kadar da güçlüyüm

Back