• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini Anlat

her konuda mukemmeliyetciyim + kararsızım + cok duydugasalım + eleştiriye takılırım + mesafeli ama samimi ...anlat anlat bitmez

pozitifffffffff ve anac yani kendimi anlatamam daha cok özelligim var ama bu en belirgin olani.

mutlu herşeyi kafaya takmayan dağınık en kötü huyun her denene inanırım ve yardımsever oluşummmm abartıyorum bazen yardımı

Mükemelliyetçi,narsist,ikilemde kalmaktan ve risk almaktan hoşlanmayan,her soruya kesin bir yanıt almak isteyen,bencil aynı zamanda duygusal ama çaktırmayan,eğlenceli ve değişken ruh haline sahip bi insanım :D

Detaycı,ince eleyip sık dokuyan tiplerdenim,saygısızlığı,yalanı,ihaneti affetmem,mükemmeliyetçiyim,inatçıyım,fazla gururlu biriyim,başarıya odaklıyım,kararlıyım,ısrarcıyım...

sevdiklerine sonuna kadar bağlı,kolay kırılmayan ama kırldımmı yedekparçası bulunmayan huysuz ve tatlı kadınımmmmmmm

Asi, huysuz, patavatsız, kendini beğenmiş,inat, karamsar, somurtkan, suratsız, kalpsiz, yüreksiz, egoist, .... tek kelime ile mükemmelim :)))

kaydirigubbakcemile3

inatçı, huysuz, iyimser, güler yüzlü, havalı, kokoş,sevecen

işte çok mütevazi

alışveriş delisi,süs tutkunu,neşeliii,ailesine bağlıı,acayipp açıksözlüü,özgür...

Sadece veren biriyimm..aileme arkadaşlarıma aşklarıma..veren derken manevi anlamda hiç istemem..allah beni verenlerden eyledi alanlardan değil..bezen takılıyorum bu duruma ama genede ş-ükür

Pozitif enerji dolu...Sevgilisinden ayrılsa ilk düşüncesi"Geri döncek nasılsa..zaten gerçek aşk değildi bizimkisi.hem zaten ondan iyiside var."..umutlu.umudunu asla kaybetmez.mucizelere inanır gibi.onun için dünyada "İMKANSIZ" diye birşey yoktur.herşey her an olabilir."Seven Sevilir"sözünede inanır.Aldatılsa bile aldatan kişilere asla beddua etmez."Hakettiği gibi yaşasın."der..kimsenin kötülüğünü istemez.SAF değil.çok araştırır sevgilisini.herşeyini bir bir inceler.buyüzden: aldatılmış ama anında yakalamış.terk etmek...onun için zor..sevgisi bitene kadar terketmez.Sabırlı.sabret diyince"Sabır Acıdır,Meyvesi Tatlı"sözünü düşünür.Kıskanç.ama bunu hiiç belli etmez.kıskanılırda.kötü durumlarda hep "amaaaan boşver " der.arkadaşları bu haline imrenir."senin için boşvermek ne kadarda kolay"denilince "boşvermeyipte napim,elimden gelen birşey olsa yapardım ama böyle takmakla elime hiçbirşey geçmezz buyüzden boşverrim.zamanım değerli"evet.zamanı onun için çoook değerli.düşünür "bu zamana geri dönmeyi çok isticeksin iyi değerlendir"der.Gülümser herzaman gülümser.esprileriyle hem insanları gülümsetir hemde kendini..çok esprilidir.onun mutluluk ilacı "Bu dünyada bize kar kalan yok.üzüntüler geçicek.herkes hakettiğini bulucak.terk edenler dönücek.sevenler sevilicek.ama önce sabret.üzülme!yarın güleceksin.keşke üzülmeseydim bak boşa üzülmüşüm bugün bu acı güldüyor beni ahh ahh yıllarım üzülmekle geçti demezsin gelecekte.sen şunu bilki haya kısadır üzüntüler bitecek,mutlu olucaksın sonunda.yeterki mutluluğu haket!" bu söz onun mutluluk ilacı.herkese tavsiye ediyor.

yeni bişeyler öğrenmeyi çok severimi çok gelişime açığım.. gayet modernimdir aslında ama bazı konularda kendimi anlayamadığım şekilde gelenekçi düşünürüm.. yardımseverimdir; hem sosyal hem mesafeliyimdir..
kin tutarım ama.. hiç unutmam, genelde de intikam alırım hatta bazen karşı taraf anlamaz bile.. kızarsam kırılırsam karşıdaki kim olursa olsun gözüm görmez, yanımda düşse dönüp bakmam (ıyyy en kötü huyum sanırım bu).. ama pamuk gibiyimdir aynı zamanda, beni idare etmek çok olaydır.. böyleyim işte :)

cok hayat dolu gorunurum dısarda herkes benı dısarda çok mutlu zannederler hıc bırıseyı takmaya bırısı zanneder ama cok kırılganımdır.................

ama en sevdıgım yonumu herseye umutla bakmak en kotu bı olayı bıle ıyı yonunu aramak onla teselli olmak.....

eşine deli gibi aşık
sevgi limiti sınırsız
duygusal
kokoş
merhametli
sıcakkanlı
kararsız
anaç
sulu gözlü
maymun iştahlı
hayakperest
güleryüzlü
sabırsız
tahammülsüz
ihanete asla taviz vermeyen
yalandan nefret eden biriyim!!!...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

uykucu,ınatcı,haksızlıga tahammulu olmayan,kararsız,balık burcunun tum özellıklerını tasıyan,duygusal,merhametlı,bazen sınırlı bazen pamuk gıbı bı ınsanımdırrrrrrrrr

ŞAŞKINNN başka bir şey deılım ve hayatı öğrenmeye calısıyorum
bakalım hayatı bi çözeyım sonra kendımı tanıyacagım ve çözecegimm

ayrıca şişkoyum

Back