• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini Anlat

Durust,hayır dıyemeyen,kıskanç,rahatına duskun,dıken ustune,şefkatli,güleryüzlü,güvensiz.

inatci sinirli (ama sonra bundan dolayı kendini çok yıpratan ) sulu gözlü bir çok plan yapan ama uygulamayan tembel biriyim işte

bir cümle değil de bin cümleye sığarım...ama az ve öz geçicem..ruhu karışık,herşeye kafa yoran yordukçada yorulan...kinci,ama iyi niyeetli zararsız,enerjik aslında içinde tükenmiş biri...

bir cümle değil de bin cümleye sığarım...ama az ve öz geçicem..ruhu karışık,herşeye kafa yoran yordukçada yorulan...kinci,ama iyi niyeetli zararsız,enerjik aslında içinde tükenmiş biri...

canım ikizler burcumusun merak ettim sana yakınım bende ??

bende ruhu karışık ,çok şeye kafa yoran ama hayata bazılarını geçirebilen ,bi gün mutlu bi gün mutsuz ,bazen dengesiz ,planlı hareket eden ama tembel olduğu için planlarını öteleyen birazda müsrif biriyimşakkıdı

Karar vermekte zorlanan ama bir kez karara vardı mı geri dönmeyen,biraz asabi,seyahat etmeyi yeni insanları tanımayı seven,kendiyle bir küs bir barışık biriyim..

insanların uyarılarını dinlemeden yapıyorum yapcağımı sonra kendim ettim kendim buldum sarkısını söylüyorum...

Bilmiyorum.Tanıyamıyorum kendimi.Belli sıfatlar koyamıyorum.O kadar farklı ki birgünüm digerinden.Bugun x şeyi yapmaktan zevk alırken , yarın almıyorum.Kim olmak istediğimi bilmiyorum belkide.İşte tüm sorunumda bu degil mi ? Olmak yada olmamak..
Bugün uyanıyorum.Diyorum ki kendime bugün rahat , herkesle konuşan sıcak biri olucam diyorum.Ve de oluyorum.
Başka bir gün uyanıyorum.Bugün utangaç bir Damla olucam.Az kişiyle konuşan , sessiz biri diyorum.Ve de oluyorum.
Ama ben böyle olmak istemiyorum.Tamam hani olmak istediğim şeyi olabilmem çok iyi bi özellik ama.Hergünüm değişken degil , hep utangaç yada hep sıcak bi kız(örnek) olmak istiyorum.

Kendine değer veren, biraz fazla bencil, devamlı geleceğini düşünen ve bu yüzden bazen anı yaşayamayan birisiyim. ömrüm bitmeden yapmam gerekenlere tek tek ulaşabilmek için devamlı çabalıyorum.
ben de bu koşturmacayla mutluyum napayım kaydirigubbakcemile4
devamlı önüme hedefler koyuyorum hiç amaçsız olduğum bir an bile olmadı.

Back