• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini Anlat

Ben mütevaziliyi cok severim, sevecenim, böyle ne bilim sicak kanliyim iste, sabirliyim ve bol tebessümlen dolasirim.jeyyar

Hoslanmadigim huylarimda, coooooook duygusal, cok derinlere girerim, herseyi didik didik arastirmam lazim. Vede hersey mükemmel olsun isterim. Yok ya ben adam olmam kafamçokkarıştı, ha bu aradada kendimi cok elestiririm ...

kabına sığmayan fıkır fıkır bir insanım tabii yerine görenede çook sessiz biriyim :yerimseniben

her zaman mükemmeli ararım, her konuda düzenli ve titizim, çok sinirliyim, karamsarım, duygusalım belli etmem, haksızlığa tahammülüm yok lafımı esirgemem, sevdiğimi severim sevmediğime yapmacık davranamam, iyi niyetliyim , dürüstüm, yalandan ve yalancılardan nefret ederim

Ne olursa olsun hayatı,yaşamayı seven bir insanım:)

saf (ama salak değil) fedakar; tez canlı (birşeyi kafama koydummu kimse beni durduramaz:)) zaman zaman duygusal
en önemlisi de yaşadığım duyguları kimseye belli etmem:))))

Fazlasıyla mütevazi,çalışkan,doğayı ve hayvanları seven,art niyetli olmayan cici bir kız:))Gelelim olumsuz yanlarımıza:) Sildim mi tam silerim,geriye dönüşüm yoktur.Bir de çok azimliyim :))

ben bir balık bıldıgınız alıklaelaelaelaelae

saka bır yana tam bır balık kadınıyım... aglarım sulu gozluyum.. senağlama
safım çabuk yumusarım..:çok üzgünüm:
kımseyı kırmamamak ıçın çogu zaman ezılırım..:1no2:
hayırı pek kullanmam kullanamam:kızgın:
hayalperstım yerimseniben
sabırlıyım:bbo:
ailemı ve işimi çok severım..:asigim:
ev işinden hep kacarım ama yınede bana kalr ben yaparımtatlicadiarzu

ben inatci, kiskanc, sulugozlu, maymun istahli, kafasina koydugunu yapan ve yaptiran,herseyin mukemmel olmasini isteyen, kizi icin hayatini vermeye hazir olan biriyim :smiley-cool::smiley-cool:

ben duygusal sıcakkanlı herseyi anlayısla karsılayan
kimsenin uzulmesini kırılmasını istemeyen biriyim
arada sırada cadılıgım tutuyor oda ayrı mesele tabii

bir anı bir anına uymayan, agresif, patlamaya hazır bir bomba, iyi bir hatip, kötü bir ev hanımı, işinin ehli bir öğretmen, anneden ziyade bir arkadaş bir abla, evde tembel, işte yüksek performans gösteren biri :kahve:sırnaşık şey

amaaa her zaman övündüğüm ve her zaman kendimle gurur duyduğum en önemli özelliğim zeki olmam
sengözlerimebaksanab

konuyu okuduktan sonra eşime sorayım dedım benım ınatcı ve uysal oldugumu şuanda fılm ızledıgını şimdı sırası olmadıgını soyledı:)

İnatcı,agresif,kinci,asi,sloganı "yaparım" ve "biliyorum" olan,yaratıcı,şımarık,sevgi arsızı biriyim......

herkess ii yazmışş bende yazım baresüprizzzzz hımmmben kısaca huysuz ruhsuz aradada:dance: iyiyi bi insanım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:bukaşutarafagittişutarafagittişutarafagitti

iyi niyetliyimdir
insanları severim sıcağım fln ama damarıma basıldığında ben bir canavarım:(

Back