- 22 Kasım 2010
- 11.117
- 19.559
- 498
- Konu Sahibi Mihribantje
Mihribani değiştirmek istemen normal ama hazir değiştirmisken eliften daha güzel bi isim bulsaydın keske. Elif de cok demode.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk baslarda elif ismini cok begeniyordum nebiliyim ya cok kararsiz bir insanim. Mihrinin telaffuzu guzel degil o yuzden kisaltmadimElif ismini güzel dersek mi koyacaksın ki hoşuna gidiyormuş değiştirmişsin şimdi sanki o isimde de kararsız gibisin bence mihriban ismi çok güzel bi isim mihri diye kısaltınca çok daha güzel oluyor bence
Ne gibi mesela. Ben bulamadimMihribani değiştirmek istemen normal ama hazir değiştirmisken eliften daha güzel bi isim bulsaydın keske. Elif de cok demode.
Anlıyorum seni benim eski isimimlede çok dalga gecerlerdi, hatta eski komik bi dizi karakterinin adıydı. Sevmiyorsan kullanma, elif ismini de aldın bi kere, ikinci ismim elif bunu kullanıyorum de gec.Ismimi hic bir zaman sevemedim cunku okulda vs dalga gecenler cok oldu bu yuzden ister istemez bende psikolojik olarak etkilendim ama su an eliften baska bir isim mi bulsaydim diye dusunuyorum ama artik gec kaldim
Onemli olan senin guzel bulmanAma su anda pismanim acaba baska bir isim mi secmeliydim elif guzelmi ki
Bilmem Melisa olabilir, Deniz olabilir. Hem ingilizce hem almanca icin telaffuzları zor olmayan isimler düşünebilirsinEvet ilk baslarda elif ismini cok begeniyordum nebiliyim ya cok kararsiz bir insanim. Mihrinin telaffuzu guzel degil o yuzden kisaltmadim
Su an biraz pisman oldum elif sectim diye, keske baska bi isim bulsaydim Mihriban isminin anlami:sefkatli guleryuzlu merhametliBence güzelmis ismin,anlamı ne mihriban in? Sanki boyle zorluklara göğüs geren,dayanıklı,güçlü bir kadın ismi gibi .
Bence sorun yasamazsin oyle seslenen olursa elif diye seslen bana dersin. Cekinme kimseden
Var oyle ismini degistirenler
Ismi değiştirmek bana gore kaderi degistirmektir.
Tabi yüce Allah ne yazdıysa o olur ama enerji meselesi de var
Elif ağır bir isim ve sinsi bir insan canlaniyor gözümde elif diyince.(kendi görüşüm )
Evet dogru ama o an pek dusunemedim diger isimleri su an biraz pismanim ama artik degistiremem ki ozaman cok garip olurBilmem Melisa olabilir, Deniz olabilir. Hem ingilizce hem almanca icin telaffuzları zor olmayan isimler düşünebilirsin
Elifin telaffuzu kolay ama iste ailem anlamiyor. Bu arada sen su an yabanci roepnaam mi kullaniyorsun?
Aramızda kalsın benim adım da e.lifküçükken ben de sevmezdim ismimi nedense.Elif ismi mihribandan daha mi guzel sence
Sizin adiniz elifmi?Aramızda kalsın benim adım da
HııSizin adiniz elifmi?
Çok normal bir durum isim değiştirmek. Hatta soyisim bile normal.
Isimlerin insanlar üzerindeki etkisine inanıyorum .
Sevmediğiniz bir ismi taşımak mutsuzluk verebilir.. Sevdiğiniz , size seslenildiginde hoşunuza giden bir isim seçmek çok güzel olur.
Ben de hem ismini hem soyismimi değiştirmek istiyorum, ismim güzel ama başka bir ismi daha çok seviyorum ve soyismimin negatiflik içerdiğini düşünüyorum.
Ben elif ismini su an okulda kullaniyorum ama su an pismanim keske daha guzel bir isim secseydim diyorum. Kimligime ekletmedim ama su an yine kendime bi isim bulsam tuhaf olur dimi
Dogru ama 3 yildir okulda elif ismi kullaniyorum sosyal biri sayilmam yani arkadas cevrem pek yok yani yine degistirsem cok kisi farketmez ama su an ki okulumda degistirsem birden tuhaf olur okce bu okulu bitirsem sonra degistirsem daha iyi fikir degilmi sence. Okulum 2 sene sonra bitiyorBu isimden pismansaniz bile bile devam etmeyin yola. Sakince düşünüp , emin olacağınız bir isim bulun, kimliğe onu eklettirir sonra onu kullanırsınız. Sonuçta amaç sevdiğiniz bir ismi kullanmak. Ama sık sık değiştirmek de yorar sizi. Şimdiki gibi hep soru işaretleri olur kafanızda.