• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendine komşu süsü veren Yaşlı kadın

Meryemce

dost istersen ALLAH yeter
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.249
3
116
Malatya
a.s.Arkadaşlar anlatacağım olay yaklaşık bundan 6 yıl önce başıma geldi 6 yıl önce olan bir şeyi niye mi anlatma gereği duydum çünkü bu aralar o kadar olaylar oluyor ki ister istemez insan tedirgin oluyor.
şehir merkezinde 2 aydır boş duran bir apartman dairesine (kiraya) taşındık şu anda okula giden çocuklarım o zaman bebek denecek yaştaydılar daha taşınalı 20 gün filandı apartmandaki komşular hepsi sağolsunlar hoşgeldine geldiler tanıştık sadece bir tanesi şehir dışında olduğu için gelememişti diğerleri S.abla da selam söyledi kendisi burda değil ama gelince o da tanışmaya (hoşgeldine) gelir dediler.
neyse 10-15 gün sonra zil çaldı (bu arada öğle tatiliydi ve eşim mutfakta yemek yiyordu)
kapıyı açtığımda karşımda 60 yaşlarında oldukça temiz giyimli elinde tesbih başında beyaz başörtüsü olan kadın güler yüzle komşum seninle tanışmaya geldim deyip benim buyur etmeme fırsat vermeden içeri daldı bende demekki bu şehirdışına çıkan komşu s.abla diye düşündüm.Salona buyur ettim kadın salon kapısında girerken Allah söyletti aaa ne büyük salonmuş dedi ben hemen komşu olmadığını ve o apartmana ilk defa geldiğini anladım.ama belli etmeden teyzeciğim siz nerde oturuyorsunuz diye sordum kadın eliyle sokağı gösterip şu ilerde dedi sizden önce oturanlara hep gelirdim deyince ben bir bit yeniği olduğunu anladım eşim evde olduğu için fazla korkmadım kadın bilmiyor tabi bana yalnızmı oturuyorsun kaynanan falan yokmu diye sorunca bende kaynanamda şu ileride oturuyor diye salladım oysa kaynanam başka bir semtte oturuyordu kadın adını sordu kaynanamın F. dedim yani gerçek adını söyledim kadın yaa demek sen F. bacının gelinisin öylemi dedi tanıyormusun deyince tanımmamı hepinizi tanıyorum F.benim komşum çok severim dedi tam o sırada eşim yemeğini yemiş salona girince kadın resmen irkildi çünkü beni tek sanıyordu bende eşime teyze Annenin komşusuymuş öyle diyor dedim tabii olanlarda habersiz eşim şaşırdı annemin komşusu mu diye kadın yalanını sürdürdü evet oğlum anneni de sizi de çok iyi tanırım bana biraz borç para verebilirmisin dedi eşim ama annem ta falanca semtte oturuyor deyince kadın neye uğradığını şaşırdı hemen kalkıp hızlı bir şekilde yürüyerek çıktı giderken bende teyze bir daha sakın kapımı çalma her zaman böyle hoşgörülü olmam hemen polis çağırırım dedim
sonra 5 yıl kadar o evde oturdum bir daha hiç o kadına sokakta dahi rastlamadım

aLLAL ALLAH GERCEKTEN ÇOKıLĞıNÇıYıKı EŞıNıZ EVDEYMIŞOGUN.VERILMıŞ SADAKANIZ VARMIŞ

hayret bişey ne insanlar var böyle milletin evine gidip sende büyü var bozarım ben deyip bütün altınları çalıp kaçıyolar ya her hafta bi tane okuyoruz gazetelerde çok dikkatli olmak lazımm
gerçekten sizinde iyiki eşiniz evdeymiş belkide çetelerdi devamı dışarda bekliyodu kötükedihüso

yüzsüzlük diz boyu, alinicak baya ders var bu konudan.
41 yalan atmis ayak üstü.
41 yalan teyze.
her söylenene inanmamak lazim demekki.

a.s.bumuyani

a.s.enrika

a.s.Aksi

a.s.suvesabun

a.s.Asigüzel

a.sHepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum:1hug:

allah islah etsin boylelerini bide ortunun tesbihin altina siginiyolarya sinir oluyorum

a.s.Aynen öyle canım halkımızın elinde tesbih temiz giyimli yaşlı bir kadına itimat edip kötülük beklemeyeceklerini bildikleri için böyle davranıyorlar sengözlerimebaksanab
Allah hepimizi böylelerden korusun sengözlerimebaksanabama bizimde son derece uyanık olmamız gerekiyor böyle durumlarda:çok üzgünüm:büyük ihtimalle kadın evin 2 aydır boş olduğunu biliyordu buraya taşınan birinin komşuları henüz tanımıyor olacağını da tahmin ediyordu:kahve:yani planlı gelmişti ama Allah beni ve çocuklarımı korudu:teselli:

evt şimdi artık inanlrın dini duygularıyla oynayıp öyle hırsızlık yapıyolar ben çok duydum aynısn bi şekli beneimde başıma geldi.

aslinda her kapiyi calani eve almamak lazim bu devirde
insan akrabasina kardesine güvenemiyo bu devirde komsu da kim oluyor
ama insaniz iste ALLAH tan esin evdeymis onunla gecmis olsun
hepimizede ders olsun bu

walla ne yazacamı şaşırdım çok ilginç ,eşin iyi ki evdeymiş çok şanslısın ya olmasaydı
verilmiş sadakan varmış canım

Cnm allah korumuş iyiki eşin evdeymiş
hakkaten korkulacak bu insanlardan yaaaa

Gerçekten ürkütücü...,
yani yaşını başını alımış, elinde tesbihi...ınsan düşünemez bile.
Allah korumuş gerçekten, pes yaniiiii pes

Gerçekten ürkütücü...,
yani yaşını başını alımış, elinde tesbihi...İnsan düşünemez bile.
Allah korumuş gerçekten, pes yaniiiii pes

a.s.Aynen öyle canım bende hiç düşünmedim zaten düşünmemede fırsat vermedi :1rolleyes:hemen daldı içeri ayrıca insan ne kadar uyanık ta olsa böyle şeyler ani olduğu için insan bir anda sağlıklı düşünemeyebiliyor.salon ne kadar büyükmüş demeseydi belkide ayıkmayacaktım kendi kendini ele verdi belliki apartmana ilk gelişi bu arada ben 3. kattayım tesadüfen gelmiş olamaz yeni taşındığımı bilerek geldi.
yani üstünde 6 yıl geçmiş ama hani okuyanlara belki faydası olur diye anlatıyorum
Bu arada konuyla ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan - opuyorumnanaktan - opuyorumnanaktan

Bende başımdan gecen olayı anlatayım gecen sene ramazandı ve kapı çaldı bi baktım bidene kadın bana ben türbe kızm dedi baba kuban kesiliyor adaklar adanıyor dedi neyse sonra kadın bana dedi sen çok temiz kaplisin işte getir el falına bakayım dedi bende açtım avucmu sonra kadın bişeyler anlatı salladı felan sonra bana demezmi sana muska yapılmış dedi onu ben çözecem dedi bana dedi bidene domates getir dedi bak dedi bu domatesin içinden dedi arı çıkarsa kötü dedi eğer dedi saç kıcarka ii dedi kadın domatesi ezdi içindenbir yumak saç çıktı işte tabi ben safım ya kadını kendi koydu oraya sacınıbak çıktı beni kandırıyor neyse sonra elinde küçük bi kuranı kerim çıkardı bana dedi sizin evde emanet var dedi sarı sarı dediğiyse altın para oluyor emenetler dedi işte onalrı geti bu kuranın üstünde 7 defa atla dedi ayol dedim bende yok emanet felan dedi kadınbana döndü bana kalbini karatma dedi getir dedi ay yok dedim kardeşim sonra öbür kadın geldi gittiler ben inanıp ona para felan getirseydim kaş gözle çalacaklardı … sonradan duydum ki böyle yapar bizim burlarda kaç evi soymuşlar ..ay korktum bu seferde komşular bile şaşırdı yaseni bayıltım beblrini alıp gitselerdi dedi verilmiş sadakm varmış kadın baktı bunlarda iş yok gittiler siz siz olunkimsye inanmayın özelikle insanın dini duygularıyla oynuyorlar kadının ağzından ALLAH kelimesi düşmüordu sürekli bana süre okuyup üflüyordu :mymeka::mymeka:

a.s.Evet sevgili arkadaşlar eminim bu ve benzeri olaylar:1ninca: hepinizin(sizin değilse bile bir yakınınızın) mutlaka başında geçmiştir kapıya gelipte kandırmaya çalışanları vb.olayları burada yazıp paylaşalım diyorum vereliniortakCemre-su arkadaşımız yazmış ona büyük geçmiş olsun diyorum :teselli:varsa paylaşmak istediğiniz ders alınacak bu tür olaylarınızı yazarsanız çok iyi olur vereliniortakdileğim böyle şeylerin hiç yaşanmamış olması tabiia.s

ya şoklardayım resmen yaşlı başlı deriz birde ummayız böylelerinden yaa millet iyice sapıttı yaaa

Back