kendinden nefret ettiğin oldumu hiç?

teşekkürler cevaplarınıza..özellikle de son mesajlarda venüs ve kumpir ne güzel anlatmışınız kendinizi..

VENUS_ Kendimden nefret ettiğim olmadı..kızdığım çok oluyor..çünkü ne yaşarsam yaşayayım..sorumlu olarak kendimi görüyorum..savaşım her zaman kendimle olmuştur.. Şu cümleyi her zaman hatırlarım.. "ben izin vermezsem kimse beni üzemez" "Ben izin vermezsem kimse beni enayi-aptal yerine koyamaz" Başıma gelen her müsibette en büyük pay yine kendimindir.. Böyle düşünerek her zaman üzülen taraf oluyorum, iyi niyetimin suistimal edildiği çok oluyor.. ama ne yapabilirim..karakterim bu Ne kadar kızarsam kızayım..etrafımda gördüğüm çirkeflikler kendimi daha çok sevmeme neden oluyor...Kendimi Çok Seviyorum İyi ki varım!

venüscüm çok doğru demişin 'ben izin vermezsem kimse beni üzemez diye'..bunu uygulayabilene bravo..herşey o üç kelimede bitiyo zaten 'kendini çok sevmek..'

kumpir İNSANOĞLUNUN DUYGULARI ÖYLE DEĞİŞKENDİR Kİ.NEFRET BENCE ÇOK AĞIR BİR KELİME.KİMSENİN HAK EDEMEYECEĞİ BİR KELİME.KENDİME ÖYLE ÇOK ŞEYLERDE O KADAR ÇOK KIZDIM KENDİMİ O KADAR ÇOK ELEŞTİRDİM BİR DAHA ASLA YAPYIYCAM DEDİM SÖZLER VERDİM AMA MALESEF Kİ YAPTIM VE SANIRIM YAPMAYADA DEVAM EDİCEM.İÇİNDE ALLAH KORKUSU OLAN İNSAN VİCDANLI İNSAN KARŞI TARAFTAKİ VİCDANSIZ VE MEGOLAMAN KİŞİLER TARAFINDAN ÜZÜLMEYE MAHKUMDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BU DÜNYA GELİP GEÇİCİ BİR DÜNYA BEN BU DÜNYADAN GÖÇÜP GİDERKEN İYİ BİR İNSAN OLARAK GİTMEK İSTİYORUM.ALLAH HUZURUNA İYİ BİR KUL OLARAK ÇIKMAK İSTİYORUM.O YÜZDEN KİMSEYİ KIRMAMAYA İTİNA GÖSTERİYORUM.TABİ BUNLARIN FATURALARIDA ÇOK AĞIR ÖDESEMDE.NE YAPABİLİRİM BEN BÖYLEYİM DEĞİŞEBİLİRMİYİM BELKİ. ÇÜNKÜ İNSAN İSTERSE DEĞİŞEBİLİR VARSIN BÖYLE OLSUN...BEN BAKTIĞIM BİR ŞEYİN ÖZÜNE İNİP BAKABİLİYORSAM AĞACIN YAPRAÜINDA BAKTIĞIMDA BİRSÜRÜ RENK GÖREBİLİYORSAM İÇTİĞİM SUDA ŞÜKR EDİYORSAM , ALDIĞIM NEFESLERİN SAYILI OLDUĞUNU BİLEREK YAŞIYORSAM BENDEN MUTLUSU YOK YA. BEN SEVİYORUM BENİ HATALARIMLA SEVEPLARIMLA BEN BUYUM...KIZSAMDA KENDİME ASLA NEFRET ETMEDİM NE KENDİMDEN NE BAŞKA BİR İNSANDAN. BU DUYGUYU BİLMİYORUM. BEN HEP SEVMEYİ BİLİYORUM.

kumpircim sen de çok iyi niyetlisin anladığım kadarıyla..'nefret etmeyi bilmiyorum demişsin ben hep sevmeyi biliyorum' ne hoş..umarım karsına bunu öğreticek birileri çıkmaz...ben kendimi iyi niyetli sanırdım ama ben nefret diye bi duyguyu çok yakınen biliyorum ve de bilmeye de devam edicem..ve de çok güzel şairane bi dille ifade etmişin kendini...
umarım ben de kendimle barışık yaşamayı en kısa zamanda öğrenirim..

Çok hatalarım oldu,yanlışlarım oldu herkes gibi,kendime kızdığım anlarda oldu ama asla hiç bir zaman kendimden nefret etmedim, nefret insanı iyice uzaklaştırır kendinden,bense kendimi bağışladım ve ''herşeyde bir hayır vardır'' diyerek teselli ettim kendimi.Bu yöntem insanı daha mutlu ve güvenli hissettiriyor.

nefret değilde kızdım kendime halada kızıyorum nefret etmem gerken kişiyi hala çok ama çok sevdiğim için onu asla afetmecek olmamam rağmen hala seviyorum deliler gibi

ugruna neler verdin bilmıorum ama benim kadar olamaz sanırım. ben hayatımın hatasını 5 yıl boyunca beni sevdigini soyleyen biri ile yaptım ve ayrıllalı 7 ay oldu bir kere bil e aramadı ve cok dusundum kendimden kurtulmayı ama yapamadım keske yapsaydım keske kendimden kurtulabilseydim o zaman lar

ben aslında kendime şu an kızıyorum eşim sevgilisiyle beraber gecenin bu saati ama ben hala bekliyorum 17 sene biticek ve bekliyorum :1yes2: :1yes2: :1yes2:

evet gayet ciddiyim uyuyan çocuklarımı seyrediyorum onlar çok değerli dışardakini değil ama onları beklemeliyim.......

inan ne diceğimi bilemiyorum ..zor bi durum..ama insanın başına öle olmadık şeyler gelebiliyoki...kimse kendi kaderini çizemiyo bi şekilde bu hayatta var olmaya çalışıyoruz hepimizde..türlü sorunlar içinde..ve tavsiye olarak alma da bu durum sadece senin başına gelmiyo yani insan üzücü bi durumla karşılaşınca neden ben der ya kendine bunu sakın yapma..her zaman kendini önemse ve kendinden asla vazgeçme..

asla canım merak etme ben hep güçlüydüm öylede kalıcam o yanlış yaptıkça ben doğru yaşayacağım sadece kendine olan güvensizliğini yaşıyor tabiki sadece benim başımda değil etrafımızda çok var ben şükrediyorum yinede eksikliğin bende olmadığını biliyorum çünkü teşekkür ederim ...hayat beni değil,ben hayatı yaşayacağım...buda benim imzam olucak:)))

çok güzel ya hakkaten harikasın canım benim...her daim böle güçlü olmanı dilerim hayat ne gösterirse göstersin...
bu durum gerçekten o kadar çok evlilikte yaşanıyoki...dediğin gibi erkeklerin zavallığı bu tek kelimeyle başka bi tabir kullanırdım ama yakışı kalmaz burda..

canım seni çok iyi anlıyorum..ben de bu hatayı yaptım birine kendimden çok daha fazla değer verdim bu o kadar yanlış o kadar boş o kadar saçmaki.. asla ama asla kendini ikinci plana atma çünkü dünyadaki en değerli kişi kendinsin bu sana öle gelmeyebilir şimdi ama düşün bi sen yoksan bu alemde o şahsın veya bi başka şeyin ne manası kalır..sen varsan herşey anlam bulur..

ahsencim o kadar gençsinki hayatına daha yeni başlıyosun ve yepyeni güzelliklerle karşılaşıcaksın ve gerçek insanlarla tanışıcaksın..her insan sever her insan hata yapar..yanlışlar da doğrular da biz insanlara mahsustur..kendini suçlamış olabilirsin belki ama suçladığın gibi affetmeyi de bil..sana senden yakın kimse olamaz..

bu yaşadıklarının hepsi gelip geçici zamana bırak zaman o kadar iyi bir ilaçtırki tahmin edemiceğin kadar..iyileşmez denen yaralar iyileşmiş bitmez denen savaşlar bitmiş zamanın karşısında hepsi eriyip tükenmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…