kendinden nefret ettiğin oldumu hiç?

seratonin

))(beni seviyorum)((
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
1.078
43
kendinden nefret ettiğin oldumu hiç? :uhm: yaşadığın bi olayda kendini suçlayıp işin içinden çıkamadığın.. o anda tüm dünyaya kahrettiğin neden neden diye haykırdığın..
benim oldu..ilki okulu uzattığım zamandı..daha sonra işten çıkmam oldu ve en sonda çok değer verdiğim birinden yediğim darbe..:çok üzgünüm:

nefret değilde kızdım hemde çok kızdım kendime hiç hayatımda olmaması gereken birini hayatıma soktm neyse ki kısa yoldan kendime geldim ama çok kııyıyorum kendime böle insanlara güvenmemem gerektiğini daha önceden anlamadığım iiçn

seratonin kendine hiç kızma.Hayat her zaman toz pembe değil.Daha önünde yıllar var.Neler neler neler yapabilirsin kimbilir! Bir de insanlara olduğundan fazla değer vermemeyi öğrenin lütfen.Ozaman yediğiniz darbe daha az acı verir.

belki bu başlığı yanlış yere açtım taşımayı bilen varsa taşısın ...ankete daha uygun

Evet oldu ilk ve tek ama yıllardır acısını çekiyorum.
KEŞKE YAZILDIĞIM LİSENİN KAPISINDAN DÖNÜP BAŞKA BİR OKULA KAYDIMI YAPTIRMASAYDIM.

Rabbim İnsanı Yaratırken Hamuruna Pişmanlıkta katmış Pişmanım diyebilmek için.. mutlaka hayatta pişmanlık ta olur keşkeler de..

Ama ben hiç kendimden nefret etmedim kızmadım .. Her daim şükür ediyorum

kendimden hiç nefret etmedim.aksine sevdim kendimi.sonuçta bir insanım elbette hatalarım oldu,oluyor ve olacak ta...yapmamaya çalışsamda...

Aynen canım bende kendime hayatıma soktuğum insanlar için çok kızmışımdır ama zararın neresinden dönersen kardır öyle değilmi?Şuanda hayatımda öyle az insan varki ama bundan hiç gocunmadım çünkü kafam rahat,daha huzurluyum ve aklım başımda.

Aslında kendimden nefret edecek bir davranışta bulunmadım . Ama şu var ki çevrenizde o kadar boş , tutarsız , görgüsüz ,cahil ,yalaka ,sahtekar insan varken onların kazanıpta sizin kaybettiğinizi görünce insan nefter ediyor kendinden.Çevrandekileri , çarkı sistemi değiştiremeyeceğine göre...ben değişeyim diyosum ama lanet olsun ki vicdanlısın ,sorumluluk sahibisin olmuyor o zaman kızıyorum kendime ve itiraf ediyorum bazen diğerlerinden olmayı tercih ediyorum.Çünkü işini halledemiyorsun ,taktir edilmiyorsun ,enayi yerine konuluyorsun...çark ,idüzen işte...

evet asya çok haklısın..hislerime tercüman oldun..
insanlara iyi davrandınmı enayi oluyosun ama biraz da olsa dişini gösterirsen el pençe divan dururlar karsında..
etrafındakileri kırıp üzüceksinki seni üzmeye fırsatları olmasın yoksa her daim kaybeden sen olursun:1ninca:

merhaba arkadaşlar
ben kendime çok kızıyorum son 3aydır bununda nedeni ileri safada anaç olmam,insanların sıkıntılarını üzerime almamdan,herkesi herşeyi kendimden önce tutmam ve insanları kendimden daha çok dinlediğim için,çok verici olduğum için,çok sabırlı olduğum için sonu yok aslında yazsam sayfa dolar işte bu yüzden kendime çok kızdım bunları yaptığım için kendimden çok nefret ettim ama şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum önce ben diyeceğim kendimi tüketmişim.

sevgi ve saygılarımla

evet izlem ben de bu hatayı çok yaptım..herşeyi çok önemsedim kendimden çok..ama bu yapabileceğimiz en büyük hata..herşeyin önünde biz olmalıyız herkesin önünde..:teselli: dediğin gibi insan böle yapınca kendine ediyo..

helal valla benimde hislerime tercüman olmuşun asyacım:1yes2:

insanoğlu oldum olası kendini eleştirmekten hatayı kendinde aramaktan hep kaçınır ortada bi problem varsa suçlu kendisi de olsa asla suçunu kabullenmez bunu yapabilen insan çok azdır. illaki başka bişey veya başka biri suçludur kendimize toz konduramayız..hal böle oldukça da tartışmalar sorunlar uzar gider..
burdan da bu sonuç doğrulanıyor..sayfa 274 kez açılmış görünüyo ama 8 kişi cevap yazabilmiş..tabiki her sayfayı acan cevap yazmak zorunda diil ki ben de her açtığım yere cevap yazmıyorum...gerek görülmeyip yazılmayabilir bunu anlarım..ama en başta yazdığım gibi kendinizi yargılayamıyorsanız naçiazne size tavsiyem etrafınızdaki nesnelere veya kişilere suç bulmak yerine önce kendinizi de bi yoklama cesaretini gösterin..tabiki kendinizi asla ikinci plana atmayın daima öncelikli olun ama yüzleşin.
ben samimiyetimi göstermek için sorumun ardından cevabımı da yazdım ama aynı samimiyet karşıdan görülmedi..varsın öle olsun diyelim

Hiç birşey ya da kimse için kendimden nefret etmedim.
Yaşanılan herşeyin bir sebebi mutlaka vardır.Önemli olan yaşanılandan ders çıkarmak, tecrübelenmektir..

Kendine kız ama asla nefret etme..

ewt hemde çokkk bu da benim sawaşımın sürekli kendimle olmasından kaynaklanıyor ...

Kendimden nefret ettiğim olmadı..kızdığım çok oluyor..çünkü ne yaşarsam yaşayayım..sorumlu olarak kendimi görüyorum..savaşım her zaman kendimle olmuştur.. Şu cümleyi her zaman hatırlarım.. "ben izin vermezsem kimse beni üzemez" "Ben izin vermezsem kimse beni enayi-aptal yerine koyamaz" Başıma gelen her müsibette en büyük pay yine kendimindir.. Böyle düşünerek her zaman üzülen taraf oluyorum, iyi niyetimin suistimal edildiği çok oluyor.. ama ne yapabilirim..karakterim bu :sm_confused: Ne kadar kızarsam kızayım..etrafımda gördüğüm çirkeflikler kendimi daha çok sevmeme neden oluyor...Kendimi Çok Seviyorum :1yes2: İyi ki varım!

İNSANOĞLUNUN DUYGULARI ÖYLE DEĞİŞKENDİR Kİ.NEFRET BENCE ÇOK AĞIR BİR KELİME.KİMSENİN HAK EDEMEYECEĞİ BİR KELİME.KENDİME ÖYLE ÇOK ŞEYLERDE O KADAR ÇOK KIZDIM KENDİMİ O KADAR ÇOK ELEŞTİRDİM BİR DAHA ASLA YAPYIYCAM DEDİM SÖZLER VERDİM AMA MALESEF Kİ YAPTIM VE SANIRIM YAPMAYADA DEVAM EDİCEM.İÇİNDE ALLAH KORKUSU OLAN İNSAN VİCDANLI İNSAN KARŞI TARAFTAKİ VİCDANSIZ VE MEGOLAMAN KİŞİLER TARAFINDAN ÜZÜLMEYE MAHKUMDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BU DÜNYA GELİP GEÇİCİ BİR DÜNYA BEN BU DÜNYADAN GÖÇÜP GİDERKEN İYİ BİR İNSAN OLARAK GİTMEK İSTİYORUM.ALLAH HUZURUNA İYİ BİR KUL OLARAK ÇIKMAK İSTİYORUM.O YÜZDEN KİMSEYİ KIRMAMAYA İTİNA GÖSTERİYORUM.TABİ BUNLARIN FATURALARIDA ÇOK AĞIR ÖDESEMDE.NE YAPABİLİRİM BEN BÖYLEYİM DEĞİŞEBİLİRMİYİM BELKİ. ÇÜNKÜ İNSAN İSTERSE DEĞİŞEBİLİR VARSIN BÖYLE OLSUN...BEN BAKTIĞIM BİR ŞEYİN ÖZÜNE İNİP BAKABİLİYORSAM AĞACIN YAPRAÜINDA BAKTIĞIMDA BİRSÜRÜ RENK GÖREBİLİYORSAM İÇTİĞİM SUDA ŞÜKR EDİYORSAM , ALDIĞIM NEFESLERİN SAYILI OLDUĞUNU BİLEREK YAŞIYORSAM BENDEN MUTLUSU YOK YA. BEN SEVİYORUM BENİ HATALARIMLA SEVEPLARIMLA BEN BUYUM...KIZSAMDA KENDİME ASLA NEFRET ETMEDİM NE KENDİMDEN NE BAŞKA BİR İNSANDAN. BU DUYGUYU BİLMİYORUM. BEN HEP SEVMEYİ BİLİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…