nefret değilde kızdım hemde çok kızdım kendime hiç hayatımda olmaması gereken birini hayatıma soktm neyse ki kısa yoldan kendime geldim ama çok kııyıyorum kendime böle insanlara güvenmemem gerektiğini daha önceden anlamadığım iiçn
merhaba arkadaşlar
ben kendime çok kızıyorum son 3aydır bununda nedeni ileri safada anaç olmam,insanların sıkıntılarını üzerime almamdan,herkesi herşeyi kendimden önce tutmam ve insanları kendimden daha çok dinlediğim için,çok verici olduğum için,çok sabırlı olduğum için sonu yok aslında yazsam sayfa dolar işte bu yüzden kendime çok kızdım bunları yaptığım için kendimden çok nefret ettim ama şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum önce ben diyeceğim kendimi tüketmişim.
sevgi ve saygılarımla
Aslında kendimden nefret edecek bir davranışta bulunmadım . Ama şu var ki çevrenizde o kadar boş , tutarsız , görgüsüz ,cahil ,yalaka ,sahtekar insan varken onların kazanıpta sizin kaybettiğinizi görünce insan nefter ediyor kendinden.Çevrandekileri , çarkı sistemi değiştiremeyeceğine göre...ben değişeyim diyosum ama lanet olsun ki vicdanlısın ,sorumluluk sahibisin olmuyor o zaman kızıyorum kendime ve itiraf ediyorum bazen diğerlerinden olmayı tercih ediyorum.Çünkü işini halledemiyorsun ,taktir edilmiyorsun ,enayi yerine konuluyorsun...çark ,idüzen işte...