- Konu Sahibi kurklukadin
-
Kesinlikle kayınvalide-görümce konuları evliliğe çok zarar verebiliyor..İlk evlilkle ikinci evlilik arasında çok farklar olduğundan bu evliliğim de daha dikkatliyim asla kv görümce vs konularını eşime yansıtmıyorum ve kafaya takmıyorum böylece sorunda yaşamıyoruz öyle aman aman
Düşünüyorum ama kendimde hata bulamadım
Evet insan olarak kusur ve hatalarım illaki vardır ama evlilgimde çok dikkatliyim
Kendinde hata görebiliyor musun peki?Acımasız olabiliyorum. Eşimi eleştirebiliyorum ve onun duygularını önemsemiyorum. Eşime kıyasla ilişkide ki odun da benim.
Aynen insan biraz yaş alıp bazı şeyleri de yaşayınca gereksiz gerginlikler den uzak duruyorKesinlikle kayınvalide-görümce konuları evliliğe çok zarar verebiliyor..
Kendinde hata görebiliyor musun peki?
Darısı bana diyelim :)Aynen insan biraz yaş alıp bazı şeyleri de yaşayınca gereksiz gerginlikler den uzak duruyor
Afffetmedikçe kendimizi üzüyoruz ama..Normal şartlarda kvyi affetmemem gerekiyordu kendime yönelik tek eleştirim bu…
Beni böyle ulu ortama yazmanız hiç hoş değilçok dikbaşlı davranıyorum ve onun bundan hoşlanmadığını bile bile yapıyorum.Halbuki daha ılımlı olabilsem çok daha güzel olabilir.
Önemli olan çekirdek ailedir senin ailen benim ailem mevzuları sadece evliliği zarara uğratırDarısı bana diyelim :)
Bu ben :)Çoğunluğa bakarsak görmüyorum. Törpülemem gereken huylarımı önemsemiyorum mesela, bu da bir hata.
Nişanlılık çok güzel bir dönem ve başında hatanızı görmeniz çok güzel.Yerinizde olsam ileride evliliğimi yormazdım :)Beni böyle ulu ortama yazmanız hiç hoş değil
Nişanlıma bende bazen böyle oluyorum ve o da bundan hoşlanmıyor , bu huyumu düzeltmek için bir süredir Baya çabalıyorum
Kesinlikle öyle şimdiden bunları farketmel ileride belki de kolaylık olacak bizeNişanlılık çok güzel bir dönem ve başında hatanızı görmeniz çok güzel.Yerinizde olsam ileride evliliğimi yormazdım :)
Ufak tefek sorunlar elbette olacak yani iki farklı insanız sonuçta ama meseleyi büyütmenin kimseye faydası olmuyorKesinlikle öyle şimdiden bunları farketmel ileride belki de kolaylık olacak bizeumarım hepimiz tartışmasız gürültüsüz güzel hayatlar yaşarız (arada tartışma olsun ama olgunluk olsun hep )
Umarım çok mutlu olursunuzKesinlikle öyle şimdiden bunları farketmel ileride belki de kolaylık olacak bizeumarım hepimiz tartışmasız gürültüsüz güzel hayatlar yaşarız (arada tartışma olsun ama olgunluk olsun hep )
Dengede olmak çok önemli.Alıcı-verici pozisyonda her zaman dengeyi gözetmek önemliBen bir evlilik geçirdim. Karşı tarafı kendi ailesine bile korumaya çalıştım ben kötü oldum. Bie daha olsa asla yapmam. He bir de başından farkettiğim uyumsuzluğu düzeltmeye çalışmam. Ne karşıdaki değişebiliiiir ne de ben
Birini değiştirmeye çalışmak saçma bir eylem zatenBen bir evlilik geçirdim. Karşı tarafı kendi ailesine bile korumaya çalıştım ben kötü oldum. Bie daha olsa asla yapmam. He bir de başından farkettiğim uyumsuzluğu düzeltmeye çalışmam. Ne karşıdaki değişebiliiiir ne de ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?