• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi zor tutuyorum...

Beni daha fazla huzursuz etmesini istemiyorum. Farkındalığımı yarattım. Burada olduğumu hissettirdim. Beni artık tanımıyo değil. Böyle bir kızın varlığından haberdar. Eğer bundan sonrasında o adım atarsa devamını getiririm. Yok umrunda olmazsam bu heyecanı yaşamış olarak ileride anımsarım :)

ben size katılmıyorum cesaret edip yazdıysanız bence niyetinizi de belli etmeniz gerek. belki o kişi de hemen atlamak istemiyordur rahatsız olacağınızı düşünüp sizin yazmanızı bekliyordur. beyefendi birisi demişsiniz çünkü.
ben sizin gibi cesaret edip ekleseydim , sizinle tanışmak isteme amacım sizi yakından tanımak gibilerinden uygun bir cümleyle belirtirdim.

Bilet olayına takılmayın. Zaten bilet alacaktım ama kime nasip olacağını bilmiyorum. Onu uzaktan takibe alan benim. Sadece varlığımdan haberdar olmasını istedim ve bunu sağladım. 1 defa dışarı çıkıp muhabbet etsek eğer hayatında biri yoksa o da bana karşı bi şeyler hissedecektir. Araştırdığım kadarıyla bir çok ortak yönümüz var :) ama o beni hiç tanımıyo :KK43:

Bu kadar emin olmayın.İnşallah üzülmezsiniz.

ben size katılmıyorum cesaret edip yazdıysanız bence niyetinizi de belli etmeniz gerek. belki o kişi de hemen atlamak istemiyordur rahatsız olacağınızı düşünüp sizin yazmanızı bekliyordur. beyefendi birisi demişsiniz çünkü.
ben sizin gibi cesaret edip ekleseydim , sizinle tanışmak isteme amacım sizi yakından tanımak gibilerinden uygun bir cümleyle belirtirdim.
Çalışma hayatımdan dolayı bu girişimde bulunamam. Ortak arkadaşlarımızla resmi olduğumu söylemiştim. Onların kulağına giderse rezil olurum.. :(

Tiyatroya başka bir arkadaşımı davet ettim.
İsabet olmuş, böyle buldumcuk gibi davranırsanız (özür dilerim kelime için yerine geçebilecek farklı bir kelime bulamadığımdan yazıyorum) olacağı varsa da olmaz, kendini bir şey sanır. Bana göre hayatında biri varsa ya da yeteri kadar sizi beğenmediyse kendisi hamle yapmaz, ama yaparsa hamle olmuştur bu iş.

Madem ortak arkadaşlarınız vardı reel bir ortam yaratsaymışsınız keşke

İsabet olmuş, böyle buldumcuk gibi davranırsanız (özür dilerim kelime için yerine geçebilecek farklı bir kelime bulamadığımdan yazıyorum) olacağı varsa da olmaz, kendini bir şey sanır. Bana göre hayatında biri varsa ya da yeteri kadar sizi beğenmediyse kendisi hamle yapmaz, ama yaparsa hamle olmuştur bu iş.
Olay daha farklı sanırım. Yanlış anlaşılmak istemem ama kendisi doğulu olduğu için (elazığ) bu tarz konulara biraz kapalı sanırım. Bayanlarla oldukça mesafeli. İlk etapta her hamleyi benim yapmam gerekiyor sanırım. Her konudan emin olabilmem için onunla 1 defa görüşmem lazım yüzyüze. Aksi takdirde daha çok beklerim...

Madem ortak arkadaşlarınız vardı reel bir ortam yaratsaymışsınız keşke
Ortak arkadaş dediğim kişiler resmi olduğum kişiler. Birlikte iş yaptığım insanlar ve yaşça büyükler benden. Ortam yaratabileceğim pozisyonda olan insanlar değil : ) Doğal olarak kendi başımın çaresine bakmak zorundayım...

Olay daha farklı sanırım. Yanlış anlaşılmak istemem ama kendisi doğulu olduğu için (elazığ) bu tarz konulara biraz kapalı sanırım. Bayanlarla oldukça mesafeli. İlk etapta her hamleyi benim yapmam gerekiyor sanırım. Her konudan emin olabilmem için onunla 1 defa görüşmem lazım yüzyüze. Aksi takdirde daha çok beklerim...
Eşim Elazığlı, inan istese hamle falan beklemez, ikna çabaları başlar çoktan

Eşim Elazığlı, inan istese hamle falan beklemez, ikna çabaları başlar çoktan
Öyle mi diyosunuz? :( Herkes aynı değildir ya o öyleyse? :( Sanırım kendime olumlu yönde pay çıkarmaya çalışıyorum. Ki son 2 gündür heyecanda kalmadı diyebilirim. Ondan herhangi bir adım göremeyince o_O:KK64::KK61:

Öyle mi diyosunuz? :KK43: Herkes aynı değildir ya o öyleyse? :KK43: Sanırım kendime olumlu yönde pay çıkarmaya çalışıyorum. Ki son 2 gündür heyecanda kalmadı diyebilirim. Ondan herhangi bir adım göremeyince o_O:KK64::KK61:
eee mecbur sen adım at o zaman tekrar... diğer türlü bekleyeceksin anlaşılan...

Konuyu salı günü açmışsın, cuma bitti ve 4 gündür hamle gelmediyse bundan sonra zor gelir..
Hem kaçan kovalanır diye boşa denmemiş.. olacaksa da, artık biraz da o kovalasın.!

Konuyu salı günü açmışsın, cuma bitti ve 4 gündür hamle gelmediyse bundan sonra zor gelir..
Hem kaçan kovalanır diye boşa denmemiş.. olacaksa da, artık biraz da o kovalasın.!
Bencede bundan sonra zor.. Çok farklı düşünmüştüm oysaki :( Feysten silebilirim ya da dondurabilirim. Bu haliyle zor geliyor banada..

demin konuda bir arkadaş şunu yazmış,
Size tek tavsiyem mutlu olun, o adam gelecekse zaten gelecektir, düşünmeniz bunu çabuklaştırmıyor.
katılmadan edemedim kendimde dahil deli gibi düşünüyorum bişey olduğu da yok
ayrıca adımı ben attım da noldu olmayacaksa olmuyor işte :(

Bencede bundan sonra zor.. Çok farklı düşünmüştüm oysaki :KK43: Feysten silebilirim ya da dondurabilirim. Bu haliyle zor geliyor banada..
Bence bekleyin biraz daha ulasilmaz olursaniz ilgisini cekebilirsiniz. Faceniz acik kalsin ama online olmayin birsey paylasmayin gizemli takilin biraz. Bir hafta daha zaman verin bence. Yazinca da hemen cevap yazmayin bir kac saat sonra cevap verin. Bu heyecanlar cok güzel üzülüyorsunuz ama herseyin hayirlisi.

Bence bekleyin biraz daha ulasilmaz olursaniz ilgisini cekebilirsiniz. Faceniz acik kalsin ama online olmayin birsey paylasmayin gizemli takilin biraz. Bir hafta daha zaman verin bence. Yazinca da hemen cevap yazmayin bir kac saat sonra cevap verin. Bu heyecanlar cok güzel üzülüyorsunuz ama herseyin hayirlisi.
Belki biraz yazarsam, paylaşırsam rahatlayabilirim..
Şu an anlam veremediğim bir şekilde ağlıyorum. Oysaki geçen hafta ne kadarda huzurlu uyumuştum... Bugünlerde havalardan mıdır nedir pek iyi sayılmam. Kendimi ilk kez bu kadar negatif, enerjisi düşük ve güçsüz hissediyorum :'(
O yazmadıkça bu kadar çekici geldi bana. Bunun farkındayım ama kendimi düşüncelerden uzak tutamıyorum. Belki görüşmüş olsak hiçbi şey hissetmeyecektim. Tanımıyorum ki onuu.. Sesini bile duymadım. Gözleri gözlerime değmedi.. Niye bu kadar heyecanlandım, kapıldım anlayamıyorum. Hayatımda birinin eksikliğini mi hissediyorum? Biri mi olsun istiyorum? Bilemiyorum..
Beni beğenmediği için mi yazmadı? Hayatında biri olduğu için mi? Yoksa kendince prensipleri olduğu için mi?
Ben çirkin biri değilim ki ama :'( kendimi kötü hissediyorum..

Ağlak biri oldum çıktım! Regl dönemim yaklaştı ondan galiba. Yazınca biraz daha iyi hissediyorum. Lütfen kusuruma bakmayın. Beni suçlamayın, anlamaya çalışın..
Belki günler sonra yazdıklarımı okuduğumda güleceğim.. Kim bilebilirkiii.. :)

demin konuda bir arkadaş şunu yazmış,
Size tek tavsiyem mutlu olun, o adam gelecekse zaten gelecektir, düşünmeniz bunu çabuklaştırmıyor.
katılmadan edemedim kendimde dahil deli gibi düşünüyorum bişey olduğu da yok
ayrıca adımı ben attım da noldu olmayacaksa olmuyor işte :KK43:
Meşgul olduğumda aklıma gelmiyor. Hep boş vakitlerimde aklımda. Onu düşünmek için zaman bile yaratıyor olabilirim. Nasip işte.. Olmaması gerekiyor demekki. Bakalım nasibim nerde ve ne zaman çıkacak karşıma...

Belki biraz yazarsam, paylaşırsam rahatlayabilirim..
Şu an anlam veremediğim bir şekilde ağlıyorum. Oysaki geçen hafta ne kadarda huzurlu uyumuştum... Bugünlerde havalardan mıdır nedir pek iyi sayılmam. Kendimi ilk kez bu kadar negatif, enerjisi düşük ve güçsüz hissediyorum :'(
O yazmadıkça bu kadar çekici geldi bana. Bunun farkındayım ama kendimi düşüncelerden uzak tutamıyorum. Belki görüşmüş olsak hiçbi şey hissetmeyecektim. Tanımıyorum ki onuu.. Sesini bile duymadım. Gözleri gözlerime değmedi.. Niye bu kadar heyecanlandım, kapıldım anlayamıyorum. Hayatımda birinin eksikliğini mi hissediyorum? Biri mi olsun istiyorum? Bilemiyorum..
Beni beğenmediği için mi yazmadı? Hayatında biri olduğu için mi? Yoksa kendince prensipleri olduğu için mi?
Ben çirkin biri değilim ki ama :'( kendimi kötü hissediyorum..

Ağlak biri oldum çıktım! Regl dönemim yaklaştı ondan galiba. Yazınca biraz daha iyi hissediyorum. Lütfen kusuruma bakmayın. Beni suçlamayın, anlamaya çalışın..
Belki günler sonra yazdıklarımı okuduğumda güleceğim.. Kim bilebilirkiii.. :)
Niye suclayalim kötü birsey degil ki yaptiginiz :) hepimiz böyle dönemlerden geciyoruz, hatta suan ben de böyle hissediyorum, yazmadigi icin onu gözünüzde büyütüyorsunuz, bundan ötürü yalnizlik caniniza tak etmis (ayni durumdayim ondan biliyorum) sevmek sevilmek istiyorsunuz.
Ilk haftalardaki hayal kirikliklari her zaman en kötüsüdür hele belirsizlik, bir iki hafta sonra kendinize gelirsiniz insallah, ben de düsüyorum düsüyorum her seferinde yine kalkmak zorunda oldugum icin tekrar kalkiyorum ama ümidim var birgün kalkarken birisinin elimden tutup bana destek olucagina dair, Allahin izni ile, biraz omuzumdan yükümü alan.
Gercekten herseyin hayirlisi, siz de bir kac güne calkalanip kendinize gelirsiniz insallah, sonra yeni bir macera :)

Back