- 2 Ekim 2010
- 125
- 90
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bileti almış olmam önemli değil. Bunu ona söyleyip söylemeyeceğim önemli olanEğer bir adım atmazsa daveti başka bir arkadaşıma ederim
![]()
Evet cesur davrandım ama devamını getiremiyorum. Biz birbirimizi hiç tanımıyoruz hiç görmedik. Sadece o benim yanımdan bir defa geçip gitmişti caddede. Aylar önce... Varlığımdan haberi bile yoktu. Geçen hafta feysten ekledikten sonra haberi oldu. Şimdi pat diye bana yazmasını beklemekle hata ediyorum galibaYazmadan edemeyeceğim cesaretinize hayran kaldim helal olsunKeşke ben de sizin ki kadar cesur olabilseydim
![]()
Demet diye birinin var olduğunu daha geçen hafta öğrendi. Eğer ben adım atmasaydım beni hiç bilmeyecekti belkide. Ben az çok onun hakkında fikir sahibiyim bu yüzden kaçırmak istemiyorum. Ama o beni hiç tanımıyor. Sadece tanımasını sağlamak istiyorum. Ondan sonrasını zamana bırakmak mantıklı geliyo. Bugün biri beni eklese bende hiç tepki vermem. İnsanları tanıdıkça hayatımıza alıyoruz. Ve ben onun hayatında yer almak istiyorum :)Bence abartiyorsunuz. Sizi begenirse birakin o begensin, nedir bu acele?
Ben o olsada olmasada tiyatroya gideceğim. Aksatmadan giderim zaten. O bilette kime nasip olur bilemiyorum. :) Kız arkadaşı büyük ihtimalle yok ama yinede azda olsa ihtimal var tabiifazla olan kısmı bilet olmuş.ama onun daha bundan haberi yokmus.umarım ondan hamle gelirde beraber izlersiniz.gelmezse bi arkadasını alır gidersin.
umarım kız arkadası yoktur.
sıra karsıda beklemede kal.en fazla 3 gün ver.
Bilet olayına takılmayın. Zaten bilet alacaktım ama kime nasip olacağını bilmiyorum. Onu uzaktan takibe alan benim. Sadece varlığımdan haberdar olmasını istedim ve bunu sağladım. 1 defa dışarı çıkıp muhabbet etsek eğer hayatında biri yoksa o da bana karşı bi şeyler hissedecektir. Araştırdığım kadarıyla bir çok ortak yönümüz var :) ama o beni hiç tanımıyoSiz bilirsiniz tabi de...Sonuçta ona niyetlenip aldınız.Ama ben hala çok aceleci davrandığınızı düşünüyorum.
Siz elinizden geleni yapmışsınız,hoşlanıyorsa sıra onda.
Alemsinbasligi okuyunca sal gitsin diyesim geldi
bu cesaretin bosa gitmesin kiz dur bakalim sabret biraz hemen umutsuz olma
Yazdığım zaman hemen cevap alabiliyorum. Ve muhabbeti kestirip atmıyo. Kısa cevaplar verip geçiştirmiyo. Normal seyrinde muhabbet edebiliyoruz. Espri yapıp sorular sorabiliyoruz. Memleketi, yaşı, kaç kardeş olduğu, bundan sonraki planı, bir kaç hobisi, askerliğini bedelli yapmak istediğiniDaha onceden tanisip tanismama faslini gecelim, senin onun hakkinda yaptigin arastirmalar haricinde sanal da olsa karsilikli sohbetiniz ne seviyede?
Duruma gore disari cikma konusunu acmak sorun degil bence.
Bence bilet falan alarak çok aceleci davranmışsın. Onu tanımıyorsun belki sıradan bir konuşmadıy onun için..Merhaba arkadaşlar.
Daha önce bir kaç konu açmıştım. Çok mantıklı davrandığımdan, aşık olamadığımdan falan bahsetmiştim.
Sanırım bu durum birazcık değişti :) Aşık değilim ama çok hoşlandığım biri var.
Özetle; Onu 2 3 aydır facebookta tanıyor olabileceğim kişiler arasında görüyodum. 8 tane ortak arkadaşımız varmış. İlk gördüğümde çok beğenmiştim ama üstüne gitmemiştim. Sürekli karşıma çıkıyodu facebookta. Gel zaman git zaman derken dayanamadım ve perşembe günü ekledim.Ekledikten sonra heyecanla kabul etmesini bekledim. Saniyeler saat, dakikalar ay oldu sanki. Derken kabul etti. Önce ne demeliyim diye düşündüm daha sonra hiç kıvırmaya gerek yok dedim.
+Merhaba, sizi tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmında gördüm. Ortak 8 tane arkadaş olduğunu farkedincede ekledim. Sakıncası yoktur umarım?
-Hayır bir sakıncası yok... Teşekkürler.
+Peki, rica ederim.
-Nasılsınız?
.
.
.
Konuşma bu şekilde başladı ve devam etti.Belli aralıklarla yazışmaya başladık. Aynı şehirdeyiz. İkimizde iyi yerlerdeyiz. O 27 bense 23 yaşındayım. Tanışalı 5 gün olmasına rağmen o kadar acele ediyorumki.Zaten tezcanlı biriyim.Öyle saatlerce yazışmadık. Birbirimizi az çok tanıyacak kadar sorular sorduk o kadar.
Onu online görünce yazmamak için kendimi zor tutuyorum. İlk defa ilk adımı ben attım. Napayım bekleyemezdim.Uzun zaman sonra biri beni bu denli heyecanlandırmış, birini bu kadar çok beğenmişim kaçıramazdım
Topu ona attım ve bundan sonraki hamleyi ondan bekliyorum. Ya top patlayacak ya da hamleyi yapacak. Başka tercihi yok
5 Aralıkta olan tiyatro oyunu için 2 kişilik bilet aldım. Tabi bundan onun haberi yok. Eğer yazarsa davet etmeyi düşünüyorum.
Sizce eksik veya fazla bir durum var mı?Atladığım yerler olabilir. Aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorumm
DİPNOT: Onu daha önce 1 kez gördüm. Ortak arkadaşlardan sohbet ortamlarında duyduğum kadarıyla güvenilir, beyfendi biri.
Reddedilme ve üzülme ihtimalini düşündüysen sıkıntı yok bence de, sanki çok kapılmışssın gibi geldi o yüzden dedimOlsun ya içimden geldi yaptım :) Nasip..
Tiyatrodan illa ki ürkmez:) Neyse boşverinbir erkek tiyatro teklifinden neden ürksün anlamadım ? bence gaye güzel ve kaliteli seviyeli bir teklif.
ben bu konularda rahat biri oldugum icin tanisma, kaynasma ve herhangi bir yere davet etmek icin aylar yillar gecmesini pek beklemem,Yazdığım zaman hemen cevap alabiliyorum. Ve muhabbeti kestirip atmıyo. Kısa cevaplar verip geçiştirmiyo. Normal seyrinde muhabbet edebiliyoruz. Espri yapıp sorular sorabiliyoruz. Memleketi, yaşı, kaç kardeş olduğu, bundan sonraki planı, bir kaç hobisi, askerliğini bedelli yapmak istediğinive aklıma gelmeyen bir çok şeyi biliyorum. Bunları muhabbet ederken öğrendim. Aynı şekilde o da benim çoğu şeyimi biliyo. Konu gelecekle ilgili planlara gelince "nasip :) " diyo ve benim düşüncelerimi soruyo. Bunlar 4 gün içinde edilmiş muhabbetler. Dünden bugüne biraz daha sakinleştim. :)
Bence bilet falan alarak çok aceleci davranmışsın. Onu tanımıyorsun belki sıradan bir konuşmadıy onun için..
Belki hayatında biri var..
Belki işi gereği çok sosyal biri seninle de bundan dolayı muhabbet etti.
Belki belki belki...
Ben olsam sanaldan biraz daha devam ederim. Görüşme süreci kendiliğinden gelişir zaten.
Ben sizin ne demek istediğinizi anladım. Eğer bir hamle yapmış olsaydı kesinlikle o teklifi edecektim. Gerçi 1 gün uzun bi süre değil ama ben başka arkadaşımı davet ettim bile. Nasipte varsa başka oyunlara birlikte gideriz. Nasip işte... :)Tiyatrodan illa ki ürkmez:) Neyse boşverin![]()
ben bu konularda rahat biri oldugum icin tanisma, kaynasma ve herhangi bir yere davet etmek icin aylar yillar gecmesini pek beklemem,
ancak bunu duygusal bir beklentiyle de yapmam,
kafamizin birbirine uydugunu hissettiysem bir ortamda ilk defa tanistigim birini de programa dahil edip davet edebilirim,
zamanla tanidikca hayatimda kalici veya gecici arkadas listem guncellenir zaten.
Keza sevgililik konularinda da biraz daha agirdan almaya calissam da sonuc olarak benzer bir tavrim vardir.
Sanaldan nasil olur bilemem ama siz 1kez ayni ortamda gorusmus bile olsaniz birbirinizi sanalda tanimaya baslamissaniz tekrar gorusmek ve teklif edebilmek icin yine benzer heyecana ve cekingenlige sahip olacaktin...
Bu durumda kahve veya birseyler icmekten bahseder miydin, tiyatroyu soyler miydin,
ya da teklifinin yolunu yapmak icin bir mekandan bahseder miydin, tiyatro icin kendi dusuncelerini acip sevdiginden bahseder nabiz yoklar miydin bilemem...
ben yapardim, 5aralik gercekten yakin bir tarihmis,
yine de bunun erken olup olmadigi kisiden kisiye degisir...
Beni daha fazla huzursuz etmesini istemiyorum. Farkındalığımı yarattım. Burada olduğumu hissettirdim. Beni artık tanımıyo değil. Böyle bir kızın varlığından haberdar. Eğer bundan sonrasında o adım atarsa devamını getiririm. Yok umrunda olmazsam bu heyecanı yaşamış olarak ileride anımsarım :)