• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi zor tutuyorum...

umarın öyle olmaz böyle kalp çarpıntısı her zaman yakalanmaz inşallah karşılığı olur bakalım geçen günler ne getirecek ama bence face üzerinden fazla ısrarcı olmayın ortak arkadaşlarınız kimlerse onlardan bilgi alıp aynı ortamda görüşmeye çalışın.
Ortak arkadaşlardan faydalanamam :( Resmi olduğum insanlar :(

Bilet almak abartı olmuş bence. Eklemişsin gerisi ona kalır, arada yazarsın falan zamanla arkadaşlık ilerler, küt diye tiyatroya gidelim demek onu ürkütebilir benden söylemesi.
Olsun ya içimden geldi yaptım :) Nasip..

İçten yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu ettiniz beni. Hoşlandığım çocuk yazmış kadar mutlu oldum inanın. Çok iyisiniz :) :*

Aman Allaaahıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kesinlikle içsesimi dinleyeceeeğiiimmmmmmmmmmmmm :KK39: Çok teşekkür ederim yorum içiiinnnnn :D Sizide tebrik ederim süpersiniiiizzzzz :KK60:
Teşekkür ederim canım benim :KK22: inşallah Allah sana da güzel ve aşk dolu bir ilişki nasip eder. Hayırlısı olsun :)

İlk defa bu kadar cesur davrandım ama ne kaybederimki? İyi oldu bence. En azından ileride "keşke şansımı deneseydim" demem :KK66: :-)
Aha hayat felsefem : )
Ama bu düşüncedeyseniz olayın elinizde patlama ihtimalini de hesaba katın. Başıma geldiği için biliyorum : ) Ben de hiç tutmam kendimi, işe yaradığı da oldu yaramadığı da. Söylemesi kolay biliyorum ama çok kaptırmayın kendinizi.

Mesela gün içinde durduk yere aklınıza o geldiğinde hemen dikkatinizi dağıtın, başka şeye odaklanın. Bir süre sonra fazla düşünmeye başlıyorsunuz.

Bir de dediklerinde yaptıklarında alt metin aramayın, “ne demek istedi, şunu mu yapmak istedi, bunu mu kastetti” diye kendinize yarayacak şekilde yorumlamayın olayları. Dediğini dediği gibi kabul edin. Yoksa olumsuz olduğu bağırsa bile görmüyorsunuz. Tecrübe konuşuyor : )

Umarım her şey çokkkkk güzel olur sizin için : )

Aha hayat felsefem : )
Ama bu düşüncedeyseniz olayın elinizde patlama ihtimalini de hesaba katın. Başıma geldiği için biliyorum : ) Ben de hiç tutmam kendimi, işe yaradığı da oldu yaramadığı da. Söylemesi kolay biliyorum ama çok kaptırmayın kendinizi.

Mesela gün içinde durduk yere aklınıza o geldiğinde hemen dikkatinizi dağıtın, başka şeye odaklanın. Bir süre sonra fazla düşünmeye başlıyorsunuz.

Bir de dediklerinde yaptıklarında alt metin aramayın, “ne demek istedi, şunu mu yapmak istedi, bunu mu kastetti” diye kendinize yarayacak şekilde yorumlamayın olayları. Dediğini dediği gibi kabul edin. Yoksa olumsuz olduğu bağırsa bile görmüyorsunuz. Tecrübe konuşuyor : )

Umarım her şey çokkkkk güzel olur sizin için : )
Değerli yorum ve tavsiyeler için teşekkür ederim :) hepsini dikkate alacağım ;)

Hadi bakalım hayırlısı canım :) Cesaretin icin tebrikler insallah guzel devam eder senı bu kadar heyecanlandırdıgına gore adım atmakla iyi etmissin :)

Tiyatro bileti bile almissiniz. Biraz kendi kendinize gelin guvey olma durumu hissettim
Kendi kendime her şey oldum sanırım. Uzun zamandır ilk defa bu kadar heyecanlandım. Ondan olsa gerek. Yaşamak güzel şey bu duyguyu... Sonucunda değecekse yemeğe bile davet edebilirim. Yok eğer aksi olacaksa ben elimden geleni yaptım der hayatıma kaldığım yerden devam eder nasibimi beklerim :)

Umarim guzel olur sonu, artik onun adim atmasini bekleyin..

Back