• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi zor tutuyorum...

Hayır canım öğrenci değilim memurum. Aynı zamanda okumaya devam ediyorum o ayrı :KK76:
İşyerlerimiz o kadar ters yerdeki. Mesai saati içinde gidebilmem mümkün değil. Ama davet ederse izin alıp giderim :KK53: Bi yazsa konuyu oraya getirebilirim amaaaaaa... Dünden beri ikimizde de tık yok işte :mad:

Az önce swarm'da paylaştığı bi fotoğrafı gördüm. Fakülteden bi kare. "Aaa burası X üniv'nin fen edebiyat fakültesinden mii?? Böyle tahmin etmiyodum çok şaşırdım" yazdım. Bakalım ne diyecek :KK71:

Hayır canım öğrenci değilim memurum. Aynı zamanda okumaya devam ediyorum o ayrı :KK76:
İşyerlerimiz o kadar ters yerdeki. Mesai saati içinde gidebilmem mümkün değil. Ama davet ederse izin alıp giderim :KK53: Bi yazsa konuyu oraya getirebilirim amaaaaaa... Dünden beri ikimizde de tık yok işte :mad:

Sen kampus muhabbeti yap, kendini zorla davet ettir heheh :)

Soyle bir fikrim daha var, akademik meraki olan biri olduguna gore kalbine giden yollardan biri de beyni olabilir. Bir dahaki muhabbettinde onun calistigi alanda okudugun bir seyden bahsedebilirsin. Soyle ki, cogu bilimin felsefesi de var, mesela matematik konusmak icin ille de super matematik bilmek gerekmiyor, matematige felsefi yonden bakan bir kitap edinirsin, bir de unlu matematikcilerden birinin hayati hakkinda bir seyler ogrenirsin, muahbbet konusu yaparsin :KK66: Biyoloji yapiyorsa Darwinizm, fizik yapiyorsa Hawking , ekonomi yapiyorsa Nash'in hayati , hangi bilim olursa olsun o bilimin dine bakis acisi.......yani dikkatini bu yonde cekersen muhabbet uzar :KK66:

HEYCANINIZ ÇOK HOŞUMA GİTTİ UMARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR.
Öncelikle yorum için teşekkür ederim ama nedense umutsuzum. Normalde hep bana teklifler gelir, davetler gelir, yazanlar arayanlar soranlar hep karşı taraf olur, görüşmek için acele ederler sonuç hüsran olur.
Şimdide ben yapmaya çalışıyorum bir şeyler fakat karşı tarafın umrunda değilmişim gibi hissediyorum :KK42:Ağlamaklı oldum yahu :KK61: Biliyorum çok aceleci davranıyorum ama ne niyetle eklediğimi az çok anlamıştır diye düşünüyorum :KK17:

Bu söylediğini yapmaya o kadar hazırımkiiiii :KK9: :rolleyes: :KK48:
Dün öğretmenler günüydü çiçek bile göndermeyi düşündüm. Sonra hop dur orda! dedim kendime :KK53:
Ama davetsiz gidilmezki. Bir gün beklerim falan demiş olsa hemen damlarım :KK70: Ben yazarsam muhabbetin devamı geliyo. Dün hiç yazışmadık mesela. Ama ailesine varana kadar bir çok detayı öğrendim. O da benimkini tabii.
Swarmdan takip edip bulunduğu mekana gidecem artık :KK53:

ay çok tatlısın inşallah olur bu iş hehe

Merhaba arkadaşlar.
Daha önce bir kaç konu açmıştım. Çok mantıklı davrandığımdan, aşık olamadığımdan falan bahsetmiştim.
Sanırım bu durum birazcık değişti :) Aşık değilim ama çok hoşlandığım biri var.
Özetle; Onu 2 3 aydır facebookta tanıyor olabileceğim kişiler arasında görüyodum. 8 tane ortak arkadaşımız varmış. İlk gördüğümde çok beğenmiştim ama üstüne gitmemiştim. Sürekli karşıma çıkıyodu facebookta. Gel zaman git zaman derken dayanamadım ve perşembe günü ekledim. :KK53::KK51: Ekledikten sonra heyecanla kabul etmesini bekledim. Saniyeler saat, dakikalar ay oldu sanki. Derken kabul etti. Önce ne demeliyim diye düşündüm daha sonra hiç kıvırmaya gerek yok dedim.

+Merhaba, sizi tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmında gördüm. Ortak 8 tane arkadaş olduğunu farkedincede ekledim. Sakıncası yoktur umarım?
-Hayır bir sakıncası yok... Teşekkürler.
+Peki, rica ederim.
-Nasılsınız?
.
.
.
Konuşma bu şekilde başladı ve devam etti.Belli aralıklarla yazışmaya başladık. Aynı şehirdeyiz. İkimizde iyi yerlerdeyiz. O 27 bense 23 yaşındayım. Tanışalı 5 gün olmasına rağmen o kadar acele ediyorumki. :KK17:Zaten tezcanlı biriyim.Öyle saatlerce yazışmadık. Birbirimizi az çok tanıyacak kadar sorular sorduk o kadar. :oops:Onu online görünce yazmamak için kendimi zor tutuyorum. İlk defa ilk adımı ben attım. Napayım bekleyemezdim.Uzun zaman sonra biri beni bu denli heyecanlandırmış, birini bu kadar çok beğenmişim kaçıramazdım :KK49::KK48::KK48: Topu ona attım ve bundan sonraki hamleyi ondan bekliyorum. Ya top patlayacak ya da hamleyi yapacak. Başka tercihi yok :-)

5 Aralıkta olan tiyatro oyunu için 2 kişilik bilet aldım. Tabi bundan onun haberi yok. Eğer yazarsa davet etmeyi düşünüyorum.

Sizce eksik veya fazla bir durum var mı? :KK68: Atladığım yerler olabilir. Aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorumm :KK36:

DİPNOT: Onu daha önce 1 kez gördüm. Ortak arkadaşlardan sohbet ortamlarında duyduğum kadarıyla güvenilir, beyfendi biri.
Öncelikle adınıza çok sevindim, birine karşı insanın içinin kıpırdaması çok tatlı birşey :KK22: Ekleyerek iyi yapmışsınız. Benimde 3.yıla gireceğim çok güzel bir ilişkim var :nazar: Twitter'da yaptığı bi yorumu görüp etkilenip facebook'dan eklemiştim. Bana sarkıntılık etmeyen tavırları, efendiliği beni benden almıştı ahh ah :) Yalnız ben diğer hamleyide ondan beklemedim. Kahve içmeye çağırdım. Numaramı da kendim verdim :KK53: Hayatımda aldığım en doğru kararmış.. Bileti almışsınız, acele de etmemişsiniz bence. Şimdi ondan adım beklemektense davet edin. Gelirse gidersiniz. Gelmezse başka bir arkadaşınızı davet edersiniz. Niye bekleyesiniz ki ? Sözün özü gerçekten istiyorsan adım bekleme, adım at :KK60:

Öncelikle yorum için teşekkür ederim ama nedense umutsuzum. Normalde hep bana teklifler gelir, davetler gelir, yazanlar arayanlar soranlar hep karşı taraf olur, görüşmek için acele ederler sonuç hüsran olur.
Şimdide ben yapmaya çalışıyorum bir şeyler fakat karşı tarafın umrunda değilmişim gibi hissediyorum :KK42:Ağlamaklı oldum yahu :KK61: Biliyorum çok aceleci davranıyorum ama ne niyetle eklediğimi az çok anlamıştır diye düşünüyorum :KK17:
umarın öyle olmaz böyle kalp çarpıntısı her zaman yakalanmaz inşallah karşılığı olur bakalım geçen günler ne getirecek ama bence face üzerinden fazla ısrarcı olmayın ortak arkadaşlarınız kimlerse onlardan bilgi alıp aynı ortamda görüşmeye çalışın.

Bilet almak abartı olmuş bence. Eklemişsin gerisi ona kalır, arada yazarsın falan zamanla arkadaşlık ilerler, küt diye tiyatroya gidelim demek onu ürkütebilir benden söylemesi.

Öncelikle adınıza çok sevindim, birine karşı insanın içinin kıpırdaması çok tatlı birşey :KK22: Ekleyerek iyi yapmışsınız. Benimde 3.yıla gireceğim çok güzel bir ilişkim var :nazar: Twitter'da yaptığı bi yorumu görüp etkilenip facebook'dan eklemiştim. Bana sarkıntılık etmeyen tavırları, efendiliği beni benden almıştı ahh ah :) Yalnız ben diğer hamleyide ondan beklemedim. Kahve içmeye çağırdım. Numaramı da kendim verdim :KK53: Hayatımda aldığım en doğru kararmış.. Bileti almışsınız, acele de etmemişsiniz bence. Şimdi ondan adım beklemektense davet edin. Gelirse gidersiniz. Gelmezse başka bir arkadaşınızı davet edersiniz. Niye bekleyesiniz ki ? Sözün özü gerçekten istiyorsan adım bekleme, adım at :KK60:
Aman Allaaahıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kesinlikle içsesimi dinleyeceeeğiiimmmmmmmmmmmmm :KK39: Çok teşekkür ederim yorum içiiinnnnn :D Sizide tebrik ederim süpersiniiiizzzzz :KK60:

Back