Canım sadece öyle düşünme. Kendisine saygısı olan insan bakımlı insandır. Tamam ben şu aralar birazcık bakım olayını abartıyorum ama o da kendime bakmadığım uzun zaman dilimi için gelsin
Benim sevgilim beni sıfır makyajlı, taranmamış saçlı, akmış makyajlı ve de başkalarının bana büyük gelen kıyafeti içinde görüp sevdi. Şimdi ne halde olsam zaten beni sevecek. Ama birazda ben bakımlı olmak istiyorum. Kendimi böyle daha huzurlu daha mutlu hissediyorum. Çevremdeki insanların ya da çevremizdeki insanların bize gittikçe daha güzelleşiyorsun sen demesi kadar güzel bir şey yok bence.. Ki ben bunu birazda sağlıklı yaşamla bağdaştırmaya çalışıyorum ki bakımlı olmak sadece dıştan güzel görünmek değildir bence. Hem içten hem dıştan güzel ve sağlıklı olmaktır. Zaten sağlıklı olan insanda daha güzel görünür, daha bakımlı görünür. Tabiki de hepimiz olduğumuz gibi güzeliz ama hangimiz olduğumuz gibi güzeliz diye cilt bakımı yapmıyoruz ki.. Bu tür şeyler bize moral oluyor. Biz kendimizi daha iyi daha güçlü hissediyoruz. Erkeklerinde kendilerini iyi güçlü hissetme şekli farklı. Ha onlarında var aslında içten içe gayet bakımlı olanı ama çaktırmayanı
Önce biz sağlıklı bakımlı ve mutlu olalım gerisini onlar düşünsün
Bu arada tabikide sevgilim yeni halime bayılırsa bu da inanılma hoşuma gider