Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

kızlar bana bi yardım edin yaaa... Bu akşam ki düğün için üstüme korse tarzı önden metal kapatma yerleri olan gri üstüne siyah dantelli korse altınada uzun bol siyah pantalon giyicem. Korse bu arada strapless. Ve de yapmayı planladığım saç şekli şu Eki Görüntüle 506579 ama tam karar veremedim.. Belki şu mdelde iyi olabilir Eki Görüntüle 506580 ikiside gayet güzel yani. Birde makyaja gelince buğulu göz makyajımı mı yapsam yok sa eyeliner kırmızı ruj mu ??? Daha önce bir düğüne hiç bu kadar farklı gitmemiştim ondan kararsızım.. Lütfen sizde bana yardım edin...:KK43:

Canım iki saç da güzel bence ama 2.sinin eğer sana yakışacağını düşünüyorsan gayet hoş duruyor :) Buğulu göz makyajı da her zaman bi adım öndedir bence :)

Canım iki saç da güzel bence ama 2.sinin eğer sana yakışacağını düşünüyorsan gayet hoş duruyor :) Buğulu göz makyajı da her zaman bi adım öndedir bence :)

sağol canım.. ya ne bilim bizim çevremizde çok düğün olmaz. Kırmızı ruju da severim.. Ama dudaklarım birazcık dolgun. Ondan kırmızı ruj sürünce sadece dudaklarım ön planda oluyor. Ondan özel bir olmadıkça kullanmıyorum.. Kararsızlığım biraz bundandı..

sağol canım.. ya ne bilim bizim çevremizde çok düğün olmaz. Kırmızı ruju da severim.. Ama dudaklarım birazcık dolgun. Ondan kırmızı ruj sürünce sadece dudaklarım ön planda oluyor. Ondan özel bir olmadıkça kullanmıyorum.. Kararsızlığım biraz bundandı..

Anladım canım :) Düğünden sonra söyle bize olur mu neler yaptın ne giydin nasıl makyaj yaptın :)

Anladım canım :) Düğünden sonra söyle bize olur mu neler yaptın ne giydin nasıl makyaj yaptın :)

Mutlaka canım :KK16: annemin saçı makyajı da benden olucak zaten :KK9: Kesinlikle bi sürü paylaşım yapıcam canım pazartesi günü :KK8: Makyaj konusunda iyiyimdir. Elimde hızlıdır. Ama saç konusunda bi o kadar deneyimli değilim..Hep uzun saç kullandım. Ondan şekil vermesi çok vakit alıyodu. Bende genel olarak tarayıp çıkıyodum. Ama dedim yaa değişmeye karar verdim diye artık öle saçlarımı sadece tarayıp çıkmayacağım :KK9: Saçlarada el atıyorum :KK12:

Mutlaka canım :KK16: annemin saçı makyajı da benden olucak zaten :KK9: Kesinlikle bi sürü paylaşım yapıcam canım pazartesi günü :KK8: Makyaj konusunda iyiyimdir. Elimde hızlıdır. Ama saç konusunda bi o kadar deneyimli değilim..Hep uzun saç kullandım. Ondan şekil vermesi çok vakit alıyodu. Bende genel olarak tarayıp çıkıyodum. Ama dedim yaa değişmeye karar verdim diye artık öle saçlarımı sadece tarayıp çıkmayacağım :KK9: Saçlarada el atıyorum :KK12:

Önceki mesajlarda yazdıysan eğer görmedim canım, saçlarının şekli nasıl? Düz mü dalgalı mı? :)

Konuya bakan çok kişi var ama bana yardımcı olan neredeyse kimse yok yaaa :KK43:

Konuya bakan çok kişi var ama bana yardımcı olan neredeyse kimse yok yaaa :KK43:

Canım peki bu sabunlar hakkında ne düşünüyosun? Pirinç sabunu falan... Benim yağlı bi cildim var aslında sabun kullanmam lazım ama bildiğim kadarıyla sabun kullanmak cildi daha yağlı yapıyormuş. Bide bazı yerlerde okuyorum cildinize sabun kullanmayın diye. Nedeni ne tam olarak bilmiyorum sen ne düşünüyosun :)

Güzel bi haftasonundan hepinize merhaba :KK16: umarım iyi gidiyordur hepinizin haftasonu :KK9: dün alışveriş yaptım kendime çok hoş 2 bluz 1 deri görünümlü tayt ve çok tatlı bir elbise aldım :KK16: :KK16: Eklerim resimlerini sonra :KK12: Bakımlara devam kızlar ara vermek yok :nazar:

Fatale Tarzımız Aynı Gerçekten İstediğim Tarzsın Yani Çok Beğeniyorum Canım seni :)

Canım peki bu sabunlar hakkında ne düşünüyosun? Pirinç sabunu falan... Benim yağlı bi cildim var aslında sabun kullanmam lazım ama bildiğim kadarıyla sabun kullanmak cildi daha yağlı yapıyormuş. Bide bazı yerlerde okuyorum cildinize sabun kullanmayın diye. Nedeni ne tam olarak bilmiyorum sen ne düşünüyosun :)

canım tam tersi sabun cildi kurutur. bu nedenle cildinize her sabunu kullanmayın derler. Ama cilt sabunların da bir sorun yok. Sadece iyi bir nemlendiriciye ihtiyacın var. Benim siyah noktalarım azaldı cildim öle yağlı parlamıyo artık. Ama şunu da unutmamak lazım yağlı cilt kırışmaz şaslıyız yani :KK16:

Fatale Tarzımız Aynı Gerçekten İstediğim Tarzsın Yani Çok Beğeniyorum Canım seni :)

biz biraz daha feminen farzları seviyoruz canım. Ama herkesle de aynı olmak istemiyoruz :KK16: alışveriş benim için ondan zor.. Her yerde aynı şeyler. Bir şekilde farklı kombin yapmayı deniyorum. Mesela Bershka, taylor weijl seviyorum :KK16: genel olarak benim tarzım ama tabikide tamamen değil.. Kalanını da bir şekilde dolduruyorum :KK9:

Yarın saçlarımı boyayacağım kızlarrrr :KK1: Akşam da düğüne gidiyorum.. Büyük ihtimalle paylaşımlarımı pazartesi günü yapacağım :KK16: yorumlarınızı bekliyorum paylaşımlardan sonra kızlarrr :KK9: :KK16:

bende dun dugunden geldım btmez bu dugunler bıtmez :)
ve dolgu topuk gıydım 9 cm falandı yuruyebıldım cnm ıkı kere sendeledım ama rezılllık :)))

resımlerı beklıyoruz bu arada merak ettım sımdı :)

canım tam tersi sabun cildi kurutur. bu nedenle cildinize her sabunu kullanmayın derler. Ama cilt sabunların da bir sorun yok. Sadece iyi bir nemlendiriciye ihtiyacın var. Benim siyah noktalarım azaldı cildim öle yağlı parlamıyo artık. Ama şunu da unutmamak lazım yağlı cilt kırışmaz şaslıyız yani :KK16:

benımde sıyah noktalarım bıraz belırgınhale geldı bu ara netten baktım
maden suyu ve lımonu karısıtırıp kup seklındekı buzluklara koyup yuzumde gezdırcem bakalım umarım faydasını gorurum cnm
cıldım parlamaz umarım artık demıssın ya cnm bende parlak durunca tam aksı cok hosuma gıdıyo :KK34:

ve dolgu topuk gıydım 9 cm falandı yuruyebıldım cnm ıkı kere sendeledım ama rezılllık :)))

Canım arkadaşımı bekliyorum şimdi gelsin boyaya başlıcaz. Önce uçlarını boyayacağım için zor olucak tek başıma boyamak.Gerçi hiç yapmadığım bişi değil ama :KK16:

Canım topuklu giyen her kadın sendeler hiç öle düşünme.. :KK9: Sonuçta düşe kalka alışıcaz yani :KK1: Benim bir zamanlar gözüme çok yüksek topuklu gelen ama şu anda gayet de alçakmış yaa dediğim bir topuklumla üst geçit merdivenlerind düşüyordum neredeyse :KK9: ama arkadaşımın hırkasına basmıştım o da o sırada hırkayı çekti.. Düşerkende kolumdan yakalamıştı düşmemiştim sonra bana kızdı niye bu kadar yüksek topuklu giyiyosun diye. Ama şimdi o ayakkabıları giysem koşarım bile :KK8: Alışıyoruz yani yavaş yavaşsorun yok :KK12:

Canım arkadaşımı bekliyorum şimdi gelsin boyaya başlıcaz. Önce uçlarını boyayacağım için zor olucak tek başıma boyamak.Gerçi hiç yapmadığım bişi değil ama :KK16:

Canım topuklu giyen her kadın sendeler hiç öle düşünme.. :KK9: Sonuçta düşe kalka alışıcaz yani :KK1: Benim bir zamanlar gözüme çok yüksek topuklu gelen ama şu anda gayet de alçakmış yaa dediğim bir topuklumla üst geçit merdivenlerind düşüyordum neredeyse :KK9: ama arkadaşımın hırkasına basmıştım o da o sırada hırkayı çekti.. Düşerkende kolumdan yakalamıştı düşmemiştim sonra bana kızdı niye bu kadar yüksek topuklu giyiyosun diye. Ama şimdi o ayakkabıları giysem koşarım bile :KK8: Alışıyoruz yani yavaş yavaşsorun yok :KK12:

alısırım ınsallah cnm tuh senın olay da tam rezıllıkmıs :KK34: ama sımdı guluyoruz ıste hayat bole :KK34:

hangı renge boyucaksın cnm saclarınıbende okul bıtınce rofle dusunuyorum bakalım

Canımgayet iyi olur maden suyu limon. Ayrıcada günlük cilt temizliği de bi müddet sonra azaltıyo siyah noktaları. Birde bu zerdeçallı tarifler çok iyi geldi benim siyah noktalarıma ama tek sorun bütün lavaboyu sapsarı yapıyor sürekli uygularsan ondan çok fazla yapamıyorum. Bir de Watsons ın burun bantlarını aldım 10 lu. 5.99 tl gibi bişiydi. Daha önce Nivea nınkileri kullanmıştım ama watsons ın ki çok daha iyi bence :KK16: Burun bantlarını ikiye kesip çeneme de uyguluyorum. Zaten bu bantları 2 haftada bir yapsan da oluyor. Hatta azaldıkça yapma süren uzuyor. Ne bilim bi müddet sonra ayda bir yani. Ama önemli olan rutin cilt bakımını bırakmıcaksın ve de hep aynı şeyleri kullanıcaksın

alısırım ınsallah cnm tuh senın olay da tam rezıllıkmıs :KK34: ama sımdı guluyoruz ıste hayat bole :KK34:

hangı renge boyucaksın cnm saclarınıbende okul bıtınce rofle dusunuyorum bakalım

Valla ben o zaman da gülmüştüm ama o bana çok kızmıştı o kadar yüksek merdivenden kötü bi şekilde düşebilirdin hatta ölebilirdin diye ve de merdivenler çok kalabalıktı :KK1: amannn dedim nolcak yani bak düşmedim işte :KK1:

canım sanırım senin kahveli tarcınlı ballı şekerli bir dudak peelingi vermiştin diye hatırlıyorum :44: ay ben onu tüm suratıma sürdüm elimi cekmek istemiyorum suratımdan sürekli elliyorum:KK30::KK35:

X