- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
Ben daha 24 yaşındayım ama bu güne kadar fazla çocuksu bir tarzım vardı. Daha çok böle liseli gibi. Şimdiyse daha klasik bişeyler istiyorum. Hem kombinesi iyi olur. Hemde beni gören liseye gidiyo sanmaz.
aynen ya
bende sızın gıbı dusunuyorum bende daha 21 yasındayım unı 3.sınıftayım spor gıyerdım delı gıbı benımnde yakındıgım durum topuklu gıyemıyorum dolgu topuk alıcam cekınıyorum gıyemezsem dıye bu yasıma kadar alısmısım spor ya da sandaletlere o kadar zor gelıyo kı hanım hanımcık seyelrden hoslanmaya basladım artık
Gözlerine çok kaçmasında gerisi önemli değil canım.Her türlü bakımını yapmış oluyosun nasılsa :)
Ben bayadır topuklu giyiyorumAma yeni başlıcaksan evet dolgu topukla başla ve bir anda çok yüksek dolguyla başlama. Ve de aldığın ayakkabının altında platfor tabanı olsun. Böylece ayakkabı yüksek olsada senin ayağın içind daha rahat olur çok dik durmaz. Yavaş yavaş da sonra kısa kalın topukluya geçersin. Ardındanda yavaş yavaş inceltir yükseltirsin
bayagı takıntılıyım cnm ırpıklere ben acık renklı hıc bellı olmuyo ama hınt yagıyla bıraz sıyahlastı bıraz da uzayınca ıyıce bırakmadım bu ısı
ha bu arada zerdecal ve lımon suyunutemızleyıcı olarak kullnıyorum demıssınya cnm bekletıyomusun yusunde ya da bı acıma hıssedıyomusun lımondan dolayı
bende deneyım evde varken dıyorum
cunku ne maske yaptıysam gozenklerımı actı yogurt karbonat maskesını uyuguluydum gozneklerım buyudu gıbı geldı hafıfı o kdarda ıyı gelıyodu
kıl (yesıl) uyuluyodum o da actı dede annem yapma dedı bıraktım
clean&clear uyugluyodum sıyah noktaları gıderıcı cılt analızı yaptırdım bı aktara kullnma dedı bende sastım artık ne yapcam bılmıyorum bı de bunu uyugulayım dıyorum cnm
bı tane yumurta topuk ayaakkabı almstım yazın baslangıcında korkumdan ıkı kre gıydım ayaklarım bı de taraklı benım 38 no ama taraklı olunca gercektenalısması dah da sor oluyo bı de bızım buranın yollarının da masallahı var
evet cnm oıyle buyuk almıcam zaten dolguda asırı topuk sevmıyorum ben eskıden nefret ederdım hatta gore gore alısıyo ınsan
şahsen ben seni destekliyorum bi bayanın kendine zaman ayırması harika bi şey :113:
bir de kullandığın şampuan markası nedir doğal demişsin ya:18:
Canım istersen kirpiklerini boyatabilirsinBenim kirpiklerim uzun ve siyah olmasına rağmen uçları sarı ve bazen ne kadar rimel sürersem sürüyim orası ince ve açık renk kalıyo gibi.
Zerdeçal limon gelince benim cildim alışık limon suyuna. Çok kullanırım ben. Ama senin cildin hassas ve kuruysa içine azcık bal ekle. Hem nemlendirirde.Yüzümde öle çok tutmuyorum. Bütün yüzüme sürüyorum ardında hafif peeling yapar gibi birazcık ovalıyorum ve de duruluyorum hepsi buZerdeçal cilde çok yararlıdır umarım sende de güzel sonuçlar doğurur
Canım doa nın şampuanını kullanyorum boyalı saçlar için ballı ve jojobalısınıgayet güzel hemde çok güzel kokuyor. Ama Thalia'nın doğal şampuanları kaldı aklımda. Belki bir kutuda ondan alırım bir yıkamada biri ikinci yıkamada da doa kullanırım
yok cnm nerde yaglı cıldım va ama bazen putur putur oluyo
denıcem cnm cok sagol
bu arada kırpık ucları herkesın sarı our cnm dert etme normal yanı boyatmayı hıc dusunmemıstım abdest gecermıkı bende perma dusunuyodum cnm kırpıkerım ıcın ama sonra ogrencıyım sımdı malum
topuklu konusuna gelınce dogru dıyosun cnm bı kere oylke yapmıstım cantama atmıstım babaetımı cıkartıp gıymıstım rahat etmıstım hem ama dolgulu topukta sorunla karsılasmama heralde dıey dusunuyorum yumurta topukla bıraz alıstırma yaptım cunku bu konuda ıdmanlı sayılırım az bucuk
bende de saç dökülmesi varda nerden temin edebiliriz peki bunları ben hiç duymamıştımda :26:
Saçlar ve güzel bir cilt için çinko öneriyorum.Çinko içeren gıdalar yiyin ve ya direk eczaneden çinko hapı alın.Ben bir aydır kullanıyorum saçlarım aşırı derecede uzadı cildimdeki sivilceler söndü azaldı.Şimdi izlerle uğraşıyorum sadece.İzlere de kantaron yağı ve contratubex adlı kremi sürüyorum.
Çinkonun tek zararı vücudumda ki kılları da hızlı şekilde uzatıyor.Tüylenme yapmıyor ama var olan kılların uzamasını hızlandırıyor.Sürekli epilasyon yapmak zorunda kalıyorum.Ama uzun saçlar için o kadar zahmete değer.
Canım kullandığın çinko hapını söyler misin?
Zinco adında bir hap canım her eczanede var.Kırmızı kapsüllü bir hap.Her gece uyumadan önce bir tane içiyorum.
fatale sen Pure Beauty Super Brightening serisinden bi ürün kullandın mı hiç ?? bi de brightening başlangıç paketi var, işe yarar mı acaba ?