Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

kahve bakır karışımı boyatıyorum saçımı çok çabuk bakırı akıyor boyadan mıdır nedir bilemedim. Şampuanım ve saç kremimde boyalı saçlar için genede bakır çok gitmiyor bir öneriniz varmı

kahve bakır karışımı boyatıyorum saçımı çok çabuk bakırı akıyor boyadan mıdır nedir bilemedim. Şampuanım ve saç kremimde boyalı saçlar için genede bakır çok gitmiyor bir öneriniz varmı

canım bakır çok akar.. malesef bunun için yapılabilecek çok az şey var. Saçını mümkün olduğunca çok az yıka. kuaföre cila yaptırabilirsin cila genelde saç boyası ve suyun karıştırılmasıdır. ve de uzun zaman boyama süresince renk daha iyi oturacaktır..

Ya Fatale'cim bugün Markette Pembe Maske Gördüm Ama Alıp Almamakta Kararsız Kaldım :KK43:

ya canım o konu çok şaibeli al ya da alma diyemem. ilk çıktığında herkes bir umut aldı. sonra kimi sahtesi dedi kimi gerçeği dedi, kimi işe yarıyo dedi kimi yaramıyo dedi hatta çok pahalı olanları bile vardı. bazen bazı ürünler piyasa sürülüyor sonra yok gerçek değil yok sahte deniyor ve bir anda tezgahlardan kalkıveriyor sonra anca bi kaç markanın çok nadir ürünlerini bulailiyorsun. Bu salyangoz kremi içinde öyleydi, inci tozu içinde.. o yüzden karar senin...

ya canım o konu çok şaibeli al ya da alma diyemem. ilk çıktığında herkes bir umut aldı. sonra kimi sahtesi dedi kimi gerçeği dedi, kimi işe yarıyo dedi kimi yaramıyo dedi hatta çok pahalı olanları bile vardı. bazen bazı ürünler piyasa sürülüyor sonra yok gerçek değil yok sahte deniyor ve bir anda tezgahlardan kalkıveriyor sonra anca bi kaç markanın çok nadir ürünlerini bulailiyorsun. Bu salyangoz kremi içinde öyleydi, inci tozu içinde.. o yüzden karar senin...

Kalsın Ozaman Ya Şu Sivilce Aknelerden Kurtulmam Lazım :KK43:

Merhabalar kızlar :)

Uzun süren bakımsızlık ve boş vermişlik döneminden sonra bende kendimi yenilemeye karar verdim ve de biraz daha bakımlı olmaya. Her ne kadar erkekler makyajsız doğal kızlardan hoşlansalar da sevgilimin beni güzel kıyafetler içinde hafif makyaj ve topuklu ayakkabı ile gördüğü zaman ne kadar da güzel bulduğu gerçeği gün gibi aşikar. Ben de kendimi yenilemeye hem daha güzel hem daha sağlıklı olmaya karar verdim. Bir kaç konu başlığı altında kendimi ufak dokunuşlarla değiştiricem. Öce saçlardan başlayalım.

Saçlar:

Aslında çok da kısa olmaya saçlarım var. Göğüslerimi örtecek hizada. Ama ben 4 -5 cm daha uzun olsunlar istiyorum. O yüzden saçıma iki ayrı bakım uygulayacağım. Haftanın bir günü sinamekili kür. Bir gün de kendi yaptığım yağ karışımı. Yağ karışımım ise;
Hintyağı
Çörekotu yağı
Ceviz yağı
ısırgan tohumu yağı
kakao yağı
bemix
evigen

Ayrıca yine içine e vitamini kırılmış doğal şampuanım var. Saçlarımı onunla yıkayıp son durulamayı ısırgan suyuyla yapıcam.
Rengini de yavaş yavaş açarak çok açık kızıl bakır yapmayı planlıyorum.

Cilt:

Sıcak, deniz ve de bakımsızlık derken cildim mahvoldu ve de karardı malesef. O yüzden kararan cilt rengimi aydınlatmak amacı ile şu bakımları yapacağım.

cilt temizliği:

zerdeçalla limon suyu karıştırılıp yüze sürülecek biraz beklendikten sonra durulanıcak. Ardından da domates sabunuyla yıkanıcak. Akşamları da pirinç sabunu kullanıcam.

Maskeler:

Haftanın bir günü maya ve sütle diğer bir günü ise

pirinç unu
hindistan cevizi
hindistan cevizi sütü ile maske yapıcam.

Göğüsler:

Her gün iki kere narlı sabunla yıkadıktan sonra narlı yasemin ylang ylang yağlı kremle masaj yapıcam. En azından ışıl şıl bir dekoltem olucak :)

Şimdilik bunlarla başlıcam. Kıyafet stilinin değiştirilmesi yeni makyaj stili ve takılar aksesuarlar ve de beslenme değişikliği zamanla yavaş yavaş gelicek.

Beni takip edin ve destek olun lütfen kızlar :) Desteklerinize ihtiyacım var :)

canım ısırgan suyu kullanıyormuşsun sanırım uzun süre olmuştur mesajın eski biraz nasıl sonuç alabildin mi?

canım ısırgan suyu kullanıyormuşsun sanırım uzun süre olmuştur mesajın eski biraz nasıl sonuç alabildin mi?

canım ben onu anca 2 hafta kullanabildim. ardından yurtdışına çıktım. burda da bulamadım henüz ısırgan çayı.. ama mutlaka işe yarıyordur.. :KK1:

canım ben onu anca 2 hafta kullanabildim. ardından yurtdışına çıktım. burda da bulamadım henüz ısırgan çayı.. ama mutlaka işe yarıyordur.. :KK1:

evet yarıyor valla mucize gibi bir şey daha kullanalı bir ay oldu ama sonuç mükemmeeeelllll şimdilik :))

Bana da el atın ya :KK5: Cilt bakımıma gösterdiğim özeni ,saç ve kıyafetlerime gösteremiyorum artık .
Hafta içi sıfır makyaj işyerine gittiğim çok oluyor :26: makyajsız çirkin ve kötü görünsem asla çıkmam böyle tabii .İyi göründüğümü düşündüğüm için ,kendimi sokağa böyle atıyorum :/ neyse .

Nedir bu üşengeçlik ,nedir bu kendini salmışlık halini anlamıyorum .
Bir şekilde çıkmam lazım bu ruh halinden .
Annem bile başımın etini yiyior biraz kendine bak ,saçına başına özen göster diye .
Her gün at kuğruğu ya da tarayıp açık bırakıyorum saçımı :26: ne fön ne de başka birşey yaptığım var .

Uzun uzun yazdım .Umarım yardımcı olan ,ilgilenen birisi olur.

Son düzenleme:
Merhaba..:KK3:
Maritsa çözümü biliyorsun aslında o ruh halinde çıkıp,üşengecliği de bir tarafa itip kendine bakman lazım..Makyaja zaman ayırabiliyorsan saç bakımını da pekala yapabilirsin..Makyaj yapmak çok kolay değil aslında..
Ben de giyim işini hala oturtamadım.İstediğim kiloya hala ulaşamadım.2 kilo da aldım üstelik..Kilo vermediğim için de fazla kıyafet almak istemiyorum.Onun dışında sekreterlik ve ön muhasebe işinin yanı sıra temizliğe de ben baktığım için kıyafetlerim çok çabuk kirleniyor..Geçenlerde giyindiğim beyaz hırkamın kolları akşam baktığımda siyah içindeydi..Ayakkabılarımı boyuyorum akşam yine toz içinde..İyi bir iş bulana kadar bu sorunumu rafa kaldırdım.İşim iyi olduğu vakit kendimi yenileyeceğimi düşünüyorum..Onun dışında çillerim için bir tonik uyguluyorum daha yeni başladım umarım etkisi olur.Bir şey sormak istiyorum sizlere..Diş beyazlatma konusunda fikriniz var mı?Kimisi çok zararlı diyor kimisi yaptırabilirsin diyor.Dişlerimi bakıma sokacağım aslında çok güzel dişleirm vardı tam anlamıyla inci gibi.Yirmilik diş çekimi sonrasında köpek dişim öne geldi ve diziliş sıraları bozuldu onu yaptıracağım.Böyle bir fikrim var..

Kızlar dün akşam yeniden saç maskesi yaptım. Bal, yumurta,zeytin yağı, sirke ve süt ile.. bütün saçıma sürdüm öle yattım. Sabaha saçlarım kazık gibiydi.. Duş aldım saçımı iki defa yıkadım çok sertti çıkmadı sandım. Neyse dedim kremliyim.. Kremledim yumuşacı oldu ardındanda hazır maske yaptım saçlarım yine yumuşacıkkk oldu :KK14: bu tarife muz katıp da denicem bide..

Hazır saç maskesi olarak ne kullanıyorsun.Ben öyle karışmlar yapamam.Bebeğim de var durmuyor..Yüzüme bile zor uyguluyorum..Hazır saç maskenden memnunsan bende istiyorum adını..Benim saçlarım çok ince,çabuk kırılıyorlar,uzatmaya çalışıyorum şuan omuzlarımdan aşagıda sütyen hizasına gelmediler ama..Uzun saçı çok seviyorum dolgun değil ama yine de uzatmaya karar verdim..Şöyle salına salına gezmek istiyorummm:KK1::KK1:

Merhaba..:KK3:
Maritsa çözümü biliyorsun aslında o ruh halinde çıkıp,üşengecliği de bir tarafa itip kendine bakman lazım..Makyaja zaman ayırabiliyorsan saç bakımını da pekala yapabilirsin..Makyaj yapmak çok kolay değil aslında..
Ben de giyim işini hala oturtamadım.İstediğim kiloya hala ulaşamadım.2 kilo da aldım üstelik..Kilo vermediğim için de fazla kıyafet almak istemiyorum.Onun dışında sekreterlik ve ön muhasebe işinin yanı sıra temizliğe de ben baktığım için kıyafetlerim çok çabuk kirleniyor..Geçenlerde giyindiğim beyaz hırkamın kolları akşam baktığımda siyah içindeydi..Ayakkabılarımı boyuyorum akşam yine toz içinde..İyi bir iş bulana kadar bu sorunumu rafa kaldırdım.İşim iyi olduğu vakit kendimi yenileyeceğimi düşünüyorum..Onun dışında çillerim için bir tonik uyguluyorum daha yeni başladım umarım etkisi olur.Bir şey sormak istiyorum sizlere..Diş beyazlatma konusunda fikriniz var mı?Kimisi çok zararlı diyor kimisi yaptırabilirsin diyor.Dişlerimi bakıma sokacağım aslında çok güzel dişleirm vardı tam anlamıyla inci gibi.Yirmilik diş çekimi sonrasında köpek dişim öne geldi ve diziliş sıraları bozuldu onu yaptıracağım.Böyle bir fikrim var..

Biliyorum Mericim galiba öncelikle şu ruh halinden çıkmam lazım .Yok makyaj yapmıyorum :KK50: şu an bile sıfır makyajım .Kafama eserse yapıyorum yani sağım sağım belli olmuyor .
Sen saç bakımı için neler kullanıyorsun ? Sabahları fön ya da topuz yapabiliyor musun ? Ay bana herşey zor geliyor .

Ben geçen sene yaptırmıştım diş beyazlatma :26: pek kalıcı olmuyor ne yazık ki :KK43: bir de diş hassalaşıyor .

Beyazlatma bantlarını kullanabilirsin :KK16:onlar daha pratik ve ucuza geliyor .

Biliyorum Mericim galiba öncelikle şu ruh halinden çıkmam lazım .Yok makyaj yapmıyorum :KK50: şu an bile sıfır makyajım .Kafama eserse yapıyorum yani sağım sağım belli olmuyor .
Sen saç bakımı için neler kullanıyorsun ? Sabahları fön ya da topuz yapabiliyor musun ? Ay bana herşey zor geliyor .

Ben geçen sene yaptırmıştım diş beyazlatma :26: pek kalıcı olmuyor ne yazık ki :KK43: bir de diş hassalaşıyor .

Beyazlatma bantlarını kullanabilirsin :KK16:onlar daha pratik ve ucuza geliyor .

Sosyal ortamlar,arkadaşlar çok değiştiriyor insanı.Eğer çok fazla sosyal değilseniz içe kapanık oluyorsunuz bunu bizzat yaşadım.Hımm yanlış anlamış makyaj yapıyosun sanmışım ya özür..Makyaj bende çok yapmıyorum göz kalemi rimel bazen allık eğer bazen yorgun değilsem fondoten sürerim ama çok yana değilim fondotenden cildin güzelse kusur yoksa sivilce leke gibi gerek de ok aslında..Benim düzleştiricim ve maşam var onlarla şekil veriyorum pek topuz yapmayı bilmiyorum aslında..Bazen at kuyruğu yapıyorum...Çok şekil veremiyorum aslında.Yani kuaförden çıkmış gibi düzenli durmuyor saçlarım topuz yaptığımda ama kötü görüntü de oluşmuyor.Saç bakımı için ısırgan otum var..Onu 2 bardak suda 1 yemek kaşığı kadar demliyorum durulama saçıma döküyorum.Sirke de dökebilirsin canlılık parlaklık veriyor ama kokusunu sevmiyorum ben.Maske vermiş fatale ama ben o karış için zaman ayıramıyorum hazır maskelerden panten elidor var ama açıkcası hiç kullanmadım.Birde doa kozmetikten yağ siparişi verebilirsin,birde saç toniği yeni sipariş verdim daha elime ulaşmadı.Ama kullananlar memnun.
Diş bantları mı? Hemen araştırayım bakalım..
:KK53:

Sosyal ortamlar,arkadaşlar çok değiştiriyor insanı.Eğer çok fazla sosyal değilseniz içe kapanık oluyorsunuz bunu bizzat yaşadım.Hımm yanlış anlamış makyaj yapıyosun sanmışım ya özür..Makyaj bende çok yapmıyorum göz kalemi rimel bazen allık eğer bazen yorgun değilsem fondoten sürerim ama çok yana değilim fondotenden cildin güzelse kusur yoksa sivilce leke gibi gerek de ok aslında..Benim düzleştiricim ve maşam var onlarla şekil veriyorum pek topuz yapmayı bilmiyorum aslında..Bazen at kuyruğu yapıyorum...Çok şekil veremiyorum aslında.Yani kuaförden çıkmış gibi düzenli durmuyor saçlarım topuz yaptığımda ama kötü görüntü de oluşmuyor.Saç bakımı için ısırgan otum var..Onu 2 bardak suda 1 yemek kaşığı kadar demliyorum durulama saçıma döküyorum.Sirke de dökebilirsin canlılık parlaklık veriyor ama kokusunu sevmiyorum ben.Maske vermiş fatale ama ben o karış için zaman ayıramıyorum hazır maskelerden panten elidor var ama açıkcası hiç kullanmadım.Birde doa kozmetikten yağ siparişi verebilirsin,birde saç toniği yeni sipariş verdim daha elime ulaşmadı.Ama kullananlar memnun.
Diş bantları mı? Hemen araştırayım bakalım..
:KK53:

Ben her türlü böyleyim son bir kaç aydır.Sıkıncı bir çalışma ortamım var belki o yüzdendir .Dün mesela Foklor kursum vardı ,oraya da paspal paspal gittim .Hafta sonu böyle değilim tabii .
Bir düzene koyamadım o bakımları .Aslında hiç yapılıyor değilim .Barselona yağı ,ampul karışımlarını sürüp bekletiyorum. Şekil verme konusunda bereriksizim .Sadece bakımla da olmuyor :26:

Daodan bir sürü yağ almıştım halen de kullanıyorum .Sen hangilerini ısmarladın ?

Bak bak bantlara :) çok pratikler.

Son düzenleme:
X