Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

Bebeğim 10 aylık oldu yavaş yavaş diyet yapayım diyorum ama bunun için nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum..:KK34:Yeşil çay tüketemiyorum ben.Müthiş rahatsız edici bir kokusu var.:KK50:Bol su içiyorum.Ekmeği de hafta içi öğlen vaktinde yemiyorum mesela.Sadece sabahları ve bazen akşamları.Ama müthiş derecede çikolata ve tatlı yemeği isteği var içimde.:KK31:Suyu da bol miktarda içen biriyim..Benim de karnım da ve basen ve bacak arasındaki bölgede fazlam var.:KK52:Ve bence bölgesel şişmanlığı sporla yok ederiz gibime geliyor.Bol şans diliyorum Maritsacım..:KK24:

Ay ben hamilesin sanmıştım :KK17:
Yeşil kokunun tadına ve kokusuna ben de halen alışamadım .Bir miktar limon sıkıp içmeyi desen ,belki seversin öyle .

İnş canım :) ben de bol sanş diliyorum .

Ay ben hamilesin sanmıştım :KK17:
Yeşil kokunun tadına ve kokusuna ben de halen alışamadım .Bir miktar limon sıkıp içmeyi desen ,belki seversin öyle .

İnş canım :) ben de bol sanş diliyorum .

Yokk ben yawruyu büyüttümm çok şükür..:KK16:
Limonla denedim ve içemedim. Bi sürü paket yeşil çay atmışlığım vardır. :KK50:
Haydi bakalım bizimle de paylaş diyet tecrübelerini.Biraz okudum da proteinli şeyler iştah kapatıyormuş.Ben daha çok öyle yapacağım.Aklımda hala dukan diyeti var da dayanamam gibi geliyor ve başlamıyorum.

femme fatale tebrikler canim. butun sayfalari okuyamadim ama anladigim kadariyla hepimiz ayni yollardan gecmisiz bi ara. kendimizi salmisiz, asosyal olmusuz.
ben de 2 haftadir kendime bakmaya basladim. 2 haftadir her gun sabah aksam cildimi temizliyorum, tonik suruyorum ve mukemmel bir nemlendirici aldim (normalde cildim karma, zaten yagli nemlendirici gerekmiyor diye surmezdim, igrenc putur putur olurdu, ya da sert bakimlar yapardim kendi aklimca, yolardim yuzumu). Simdiden cildim baya duzeldi, aslinda bi sorun yoktu ama saglikli degildi. yaptiklarimi ve yapacaklarimi liste halinde yazmak istedim :))

1- sabah-aksam cilt temizligi, nemlendirilmesi
2- carsamba ve pazar gunleri peeling ve maske
3- sabah uyanir uyanmaz naneli limonlu yesil cay, bol su ve bir elma (kahvalti yapmiyorum normalde boyle yapicam bundan sonra)
4- gunde 2 kere yuz yogasi
5- yesil caydan sonra callanetics her gun (butun hareketleri yapmasam da olur ama gerinme hareketlerini ve karin hareketlerini yapicam)
6- aralikta spora basliyorum, haftanin 6 gunu gidicem, spor bana baya iyi geliyor, yorgunlugumu aliyor. gidip 1 saat dursam bile iyidir.
7- yarin sigarayi birakiyorum (su an elimde sigara var, daha once birakmistim 6 ay boyunca ama ev arkadasim da iciyor su an ama basaricam)
8- dudak nemlendiricisi ve el kremi surekli yanimda olucak
9- banyodan sonra tum vucuda nemlendirici (bunu yapiyorum zaten iki haftadir)
10- en gec 1de yaticam ve sabah erken kalkicam. az ama her gun duzenli uyku.

ne dusunuyosunuz kizlar? seneye nisan ayina kadar boyle devam etmeyi planliyorum

Canım çok güzel umarım devam edebilirsin. Malesef çok hareketli ve yoğun bir hayatım olduğundan bazen düzenden şaşıyorum. Özellikle geç yatıyorum bu aralar mesela ve bu hiç iyi değil :KK43: Bende kremi ve maske uygulamalarımı yüz masajıyla yapıyoru hep. Çok etkisi olduğuna inanıyorum. En iyi yaptığım şey ise sigara kullanmamak sanırım :) Umarım hep beraber burda motive olur düzenimizi sürdürürüz :)

Bırakmayı düşünmüyorum ya varsın az köpürsün sağlıklı olsun da saçlarım..
Yalnız sana başka bir şey danışmak istiyorum..Ben laktik asitli tonik yapmaya başlamıştım.Gayette iyiydi aslında.Yani sabahları çok hoş hissediyordum yüzümü.Yalnız benim alışkanlıklarımdan biridir. Neredeyse her gün yüzümü yüz temizleme jelleri ile temizler birde peeling yapardım.Diğer topicteki arkadaş uyarmıştı aslında birlikte kullanma demişti.Yalnız aklımdan bir an çıkmıştı işte alışkanlıklar kolay ertelenmiyor biliyorsun..O sırada bu jel ve peelingi de kullandım sonrasında yüzüm pütür oldu.Sanki alttan sivilce ordusu geliyor gibi hissediyorum yüzümde..Benim sorunum çildi. Çillerimden kurtulmak için deriyi de yavaş yavaş soyması içindi bu tonik belki bu sayede çillerimden kurtulabilirim dedim ama başıma böyle bir şey geldi.
:KK50:Sence napmalıyım?

Canım sen cildinin dengesini bozmuşsun birazcık. Dönem dönem durup da bakımı çok abarttığımda bende de oluyor. Bir kere her gün peeling yapma. Zaten Laktik asit de olsa asitli cilt için önemli bir işlem yapıyorsun. Peeling de derinlemesine temizlik içindir özellikle çok yağlı cildi olanlara önerilir aslında. Ve de üzerlerinde hep haftada 1-2 defa uygulayınız yazar. Eğer peelingi çok kullanıyorsan haftada bire indir derim ben. Cildinin yağ dengesi bozulur. Bir müddet sadece temizle ve tonikle ardından güzelce nemlendir. Peeling konusunda da dikkatli ol. Bir haftaya falan cildin tamamen eski haline döner :)

fataleciğim o dediğin diş beyazlatmayı ben dememiştim .İnan 1 ton bile değiştirmiyor rengini .

camambercigim hoşgeldin topiğe :KK16: günde 2 kez yoga fazla değil mi ?

Mericim diyete başladım ben :) beni mutsuz eden şeyler fazlalıklarım. Onlardan kurtulca kendimi daha iyi hissedeceğime eminim.

Arkadaşlar el ve ayak bakımı için parafin kullanan var mı ?

Benim saçlarım dalgalıdır aslında ama sizler için paylaşıyorum .

[video=youtube;BLeSKaPaUOA]http://www.youtube.com/watch?v=BLeSKaPaUOA&feature=related[/video]

Ay bende diş yazacağıma cilt yazmışım. Tatlım valla ben daha denemedim ama o bahsettiğim kız mesela çok fazla uyguluyordu dişlerine ve de çok uzun süre kullanmış. Ayrıcada aynı yöntemi uygulayan bir sürü insan var ondan belirtmek istemiştim. El ve ayak bakımı için parafin kullanmıyorum ama haftada bir peeling uyguluyorum ardındanda bolca kremleyip ya da vazelin artı limon suyu yapıp eldivenleri elime geçiriyorum öle uyuyorum :) Gayet de güzel oluyor :) Video içinde teşekkürler düz saçlarım var benim çok işime yarıcak gibi duruyor tabi başarabilirsem :KK1:

Yokk ben yawruyu büyüttümm çok şükür..:KK16:
Limonla denedim ve içemedim. Bi sürü paket yeşil çay atmışlığım vardır. :KK50:
Haydi bakalım bizimle de paylaş diyet tecrübelerini.Biraz okudum da proteinli şeyler iştah kapatıyormuş.Ben daha çok öyle yapacağım.Aklımda hala dukan diyeti var da dayanamam gibi geliyor ve başlamıyorum.

Canım mesela yoğun kepekli ekmek yesen,yağsız yoğurt tüketsen, suyu bir kaç damla limonla içsen ya da diğer bitki çaylarını, kiraz sapı çayı tüketebilirsin onun kokusu çok hoş mesela. Acıktıkça bol bol meyve salata atıştırsan tatlıdan unludan mümkün olduğunca uzak dursan ya da esmer kepekli biçimlerini alsan, akşam çok geç saatlere kalmadan yesen ve yatmadan önce acıkırsan diye bir dilim tam kepekli ve ya tahıllı ekmeğin üzerine diyetik yağsız yoğurt sürüp yesen belki kiloların çok hızlı gitmez ama yavaş ve sağlıklı şekilde gider ve sağlıklı beslenirsin. Ayrıca kk da tarifi olan suyu ben daha önce yapıyordum. Limon dilimleri ve nane ile ama kkdaki tarifte salatalık da vardı. Çok güzel aslında kendine öyle bir su hazırlayıp onu içebilirsin veya maydanoz suıyu içebilirsin her sabah aç karnına. Tabi ardından bol bol tuvalete gidiyorsun malesef ama yapcak bişey yok sonuçta işe yarar yöntemler :KK9:

Türk Kahvesi Peelingi

İki yemek kaşığı yoğurt ile bir yemek kaşığı türk kahvesini karıştırın. Hazırlanan karışımı yüzünüze sürerek masaj yaparcasına peeling yapın.Cildinizdeki ölü hücreler temizlendikten sonra ılık suyla yıkayarak durulayın.

Bu maskeyi haftada bir defa uygulayabilirsiniz.

Kızlar Bu Peelingi Deneyen var mı Varsa İyi Geliyormu Yazın Lütfen

Türk Kahvesi Peelingi

İki yemek kaşığı yoğurt ile bir yemek kaşığı türk kahvesini karıştırın. Hazırlanan karışımı yüzünüze sürerek masaj yaparcasına peeling yapın.Cildinizdeki ölü hücreler temizlendikten sonra ılık suyla yıkayarak durulayın.

Bu maskeyi haftada bir defa uygulayabilirsiniz.

Kızlar Bu Peelingi Deneyen var mı Varsa İyi Geliyormu Yazın Lütfen

Canım ben türk kahveli peeling i biliyorum ama genelde hep zeytinyağıyla yaparlar bunu bilmiyorum hiç. Mesela benim dudaklarım için yaptığım peeling de zeytin yağlı ama daha burda kahve ve tarçına erişemediğim için bişi yapamıyorum..

Sivilce için 4 günlük pratik kür Bir tatlı kaşığı kuru maya aynı ölçüde toz şeker ve alabildiği kadar limon suyunu karıştırıp 20 dakika cildinizde bekletin. Dört gün uygulayın.

Uygulaması da hem çok basit hem de çok güzel.Bir tatlı kaşığı Türk kahvesi içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koyup krem haline getiriyoruz. Maske fırçamız ile yüzümüze uygulayıp elimizle iyice ova ova peeling yapıp önce ılık su sonra da soğuk su ile yıkıyoruz. Son olarak her zaman kullandığımız yüz temizleme jelimizle yıkayıp, tonikliyoruz. İşlem tamam. Yatmadan önce de nemlendirci sürmeyi unutmayalım. Bu yöntem ile haftada 1 kere yüzümüzü derinlemesine arındırabilir ve kir ile dolu olan gözeneklerimizi boşaltabiliriz.

bumu canım :)

Sivilce için 4 günlük pratik kür Bir tatlı kaşığı kuru maya aynı ölçüde toz şeker ve alabildiği kadar limon suyunu karıştırıp 20 dakika cildinizde bekletin. Dört gün uygulayın.

maya süt maya su maskesini biliyordum ama bunu ilk defa duyuyorum uygulayacağım ilk fırsatta..

Uygulaması da hem çok basit hem de çok güzel.Bir tatlı kaşığı Türk kahvesi içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koyup krem haline getiriyoruz. Maske fırçamız ile yüzümüze uygulayıp elimizle iyice ova ova peeling yapıp önce ılık su sonra da soğuk su ile yıkıyoruz. Son olarak her zaman kullandığımız yüz temizleme jelimizle yıkayıp, tonikliyoruz. İşlem tamam. Yatmadan önce de nemlendirci sürmeyi unutmayalım. Bu yöntem ile haftada 1 kere yüzümüzü derinlemesine arındırabilir ve kir ile dolu olan gözeneklerimizi boşaltabiliriz.

bumu canım :)

evet canım bu benim bildiğim. Genelde herkes bunu uyguluyor.. Diğerini hiç duymamıştım ama neden olmasın yani :)

Yüzünüze krem kıvamında yani beklemesi ve ardından yıkaması gereken bir maske sürüyorsanız mutlaka önce yüzünüze masajla yedirin ardından da sıcak kompres uygulayın. Bu sıcak suya batırılmış havlu olabilir. havluya sarılmış küçük sıcak su torbası olabilir ya da yeni ütülenmiş bir havlu olabilir.

Yüz losyonunuzu ya da toniğinizi dairesel hareketlerle cildinize çok bastırmadan sürün ve daireleri hep yukarıya doğru çizin.

Yüzünüze uyguladığınız serum varsa mutlaka yüz masajı ile uygulayın

Yüzünüze krem sürmeden önce kremi elinize alın ve iki eliniz arasında sürterek ısınmasını sağlayın ve sonra yüzünüze yine masajla uygulayın.

Ben bu yukarıda saydıklarımı bir haftadır uyguluyorum ve de normalden daha hızlı sonuç almaya başladım. Sizde deneyin derim.

Ayrıca;

Saç kremi ve saç maskesini saçlarınızın suyunu tamamen akıtıp hatta havluyla birazcık kuruladıktan sonra uygulayın. Hem daha az ürün kullandığınızı göreceksiniz hem de ürünlerin çok daha fazla işe yaradığını..

Saç losyonu kullananlar banyodan sonra saçlarını birazcık kurutsunlar özellikle saç derisi kısmını daha sonra losyonu sürüp tekrar kurutmaya devam etsinler

canım şu anda yüzümde senin tarifini verdiğin bu maske var ama ben daha iyi olsun maya erişin diye içine çok az kaynar su da koydum şöle bir iki damla gibi..

Merhaba fatale,sivilce izleri icin onerecegin birsey var mi? Bende boyle nokta gibi kahvarengiye calan lekeler kaldi bikac tane,gecmiyor bir turlu :KK43: bir de kizariklik seklinde olan bi tane Var tam burun kemigimin ustunde

Merhaba fatale,sivilce izleri icin onerecegin birsey var mi? Bende boyle nokta gibi kahvarengiye calan lekeler kaldi bikac tane,gecmiyor bir turlu :KK43: bir de kizariklik seklinde olan bi tane Var tam burun kemigimin ustunde

Malesef onlardan bende de var ve kurtulması çok zor.. O yüzden bu renk açma sevdam :KK70: Aynı zamanda cildim koyulaştığında sararıyor ve sivilce basıyor :S O yüzden sende cilt rengi açıcı ürünleri dene bi ya da maddi durumun yerindeyse (hoş fiyatlar hakkında hiç bir bilgim yok ama) lazer deneyebilirsin ya da doktor/ iyi bir güzellik uzmanı denetiminde kimyasal peeling tarzı şeylerde olabilir. Ben şu anda pure beauty'nin toniğini, gündüz losyonunu ve de leke açıcı serumunu kullanıyorum. Bendekiler geçti gibi görünüyor ama bıraksam zamanla yerine gelir mi bilemiyorum.. Bu arada daha serumu bitirmedim ve de serumu tüm yüzüme kullanıyorum.. Sanırım bir bakım şekli oluştursan ve bunu bir müddet her gün düzenli olarak yapsan belki cildin toplar. Ben tam olarak ne yaptığım için geçtiğini tam olarak söyleyemiyorum malesef çünkü çok şey yapıyorum. Gece gündüz için ayrı krem kullanıyorum. Neredeyse her güne farklı maske kullanıyorum. Bunlardan biri cilt rengi açıcı diğeri vitaminli, bir diğerini kendim uyguluyorum :KK76: yani çok şey yapıyorum.. Bu arada hiç lekeler için cilt rengi açıcı bir ürün veya serum kullandın mı ?

Anladim canim, ben hicbir sey kullanmadim daha leke acmak icin. Dogal maske tarifleri duyuyorum ama denemeye korkuyorum acikcasi. Bir kere burdaki bir topikten yosun sabunu-lavantayi duymustum, onu deneyim dedim o burnumdaki koca kirmizi leke ondan yadigar :) cildim fazla hassas benim, makyaj temizleyiciyle yikadiktan sonra bile bir sure kizarikliklar oluyor, geciyor neyse ki..lazeri dusunmemistim,onu bi arastirayim madem..

Anladim canim, ben hicbir sey kullanmadim daha leke acmak icin. Dogal maske tarifleri duyuyorum ama denemeye korkuyorum acikcasi. Bir kere burdaki bir topikten yosun sabunu-lavantayi duymustum, onu deneyim dedim o burnumdaki koca kirmizi leke ondan yadigar :) cildim fazla hassas benim, makyaj temizleyiciyle yikadiktan sonra bile bir sure kizarikliklar oluyor, geciyor neyse ki..lazeri dusunmemistim,onu bi arastirayim madem..

canım cildin hassassa eğer bir cilt doktoruna gidebilirsin güvendiğin bir cilt doktoru olsun yalnız sonuçta yüzünden bahsediyoruz burda. Bahsettiğim serumlar da bilye uçlu genelde sadece koyu lekenin üzerine uyguluyorsun. Bence cildin hassassa evde tek başına denemeler yapma direk iyi bilindik bir markanın ürününü alıp kullanabilirsin ya da dediğim gibi doktor lazer vs tamamen uzman gözetiminde hızlıca lekelerinden kurtulursun sonrada cildine tamamen neyin iyi gelip neyin iyi gelmediğini öğrenir ve düzenli olarak o ürünleri kullanırsın. Malesef hassas ciltler diğer ciltler gibi değil. Mesela ben bir sürü yüz temizleyici değiştirdim, makyaj temizleyiciyi hiç öle üstünde ne yazıyomuş hangi marka varmış deyip almam. Makyaj temizleyici yazan ilk gördüğüm şeyi alırım. Sürekli farklı ürünler kullanıyorum malesef bir türlü istediğimi bulamadım çünkü. Ama bence hassas ciltlerin öle bi şansı yok cildini bir kere bozdun mu toparlanması zaman alıyor.. Bende elimdekilere devam etmek isteyip istemediğime elimdeki ürünler bitince karar vereceğim..

X