Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

Yaz bitti artık yavaş yavaş bakıma girme zamanı :) Paylaşım için teşekkürler.

onemlı degıl cnm tabıkı ıstersen ekle ya da aldıgın makyaj urunlerını falan da ekleyebılırsın actıgın paylasım bakımla ılgılı oldugu ıcın hemen hemen herseye acık

ayy evet en favorı makyaj malzemelerimi ekleyeceğim en kısa zamanda :KK8: hatta bakım için kullandığım malzemelerıde eklerım :KK16:

$380019_116981541754812_2049749370_n.jpg kızlar bu hangi saç rengi oluyor ??

Evet kızlar en favori makyaj malzemelerimi yüklüyorum.. Ama malesef bir süreliğine son fotolar olucak çünkü fotoğraf makinem sizlere ömür :KK43:

$101_3975.jpg $101_3974.jpg $101_3971.jpg $101_3970.jpg $101_3967.jpg $101_3964.jpg $101_3961.jpg $101_3893.jpg $101_3977.jpg $101_3982.jpg $101_3966.jpg

Bunlar günlük makyaj rutinim genel olarak bir parçası :KK1: Ama ortaya çıkan yansıma genel olarak çok doğal ve abartıdan uzak.. Genel olarak tabi :KK12: :KK1: Başka makyaj malzemelerimde dolusuyla var tabikide.. Fakat bunlar en sevdiklerim ve bende en güzel sonuç verdiğini düşündüklerim..

Makyajda kaşların ne kadar önemli olduğunu biraz geç öğrendim.. Önceden de kaş kalemi kullanıyordum ama kaş farı setim Eki Görüntüle 551947 aydınlatıcı 2 adet kaş farı ve vazelin gibi bir jelle daha da güzel kaşlara sahip olmamı sağladı. Sizde kaş farı kaş fırçası ve çok az bir miktar vazelinle aynı sonuca ulaşabilirsiniz..

$101_3986.jpg bu kaşlarımı almış düzenlemiş (uzun kaşlarım var çünkü) ve de sabitlenmiş hali

Eklentiler

• $100_1835.JPG
    $100_1835.JPG
    80,6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
yazılarını takip ediyorum aslında takdir ediyorum kendine bakmak konusunda çok ustalaşmışsın benim vucudum beyaz denize falanda girmem yaz aylarında hep tsort giydiğim için kollarım yandı yarısı beyaz yarısı bronz yüzümde aynı ben beyaz hallerine geri dönsün istiyorum napmam lazım konunu dağıtmak istemezdim özelden atcaktım ama yeni üye olduğum için yollayamıyorum

Merhabalar kızlar :)

Uzun süren bakımsızlık ve boş vermişlik döneminden sonra bende kendimi yenilemeye karar verdim ve de biraz daha bakımlı olmaya. Her ne kadar erkekler makyajsız doğal kızlardan hoşlansalar da sevgilimin beni güzel kıyafetler içinde hafif makyaj ve topuklu ayakkabı ile gördüğü zaman ne kadar da güzel bulduğu gerçeği gün gibi aşikar. Ben de kendimi yenilemeye hem daha güzel hem daha sağlıklı olmaya karar verdim. Bir kaç konu başlığı altında kendimi ufak dokunuşlarla değiştiricem. Öce saçlardan başlayalım.

Saçlar:

Aslında çok da kısa olmaya saçlarım var. Göğüslerimi örtecek hizada. Ama ben 4 -5 cm daha uzun olsunlar istiyorum. O yüzden saçıma iki ayrı bakım uygulayacağım. Haftanın bir günü sinamekili kür. Bir gün de kendi yaptığım yağ karışımı. Yağ karışımım ise;
Hintyağı
Çörekotu yağı
Ceviz yağı
ısırgan tohumu yağı
kakao yağı
bemix
evigen

Ayrıca yine içine e vitamini kırılmış doğal şampuanım var. Saçlarımı onunla yıkayıp son durulamayı ısırgan suyuyla yapıcam.
Rengini de yavaş yavaş açarak çok açık kızıl bakır yapmayı planlıyorum.

Cilt:

Sıcak, deniz ve de bakımsızlık derken cildim mahvoldu ve de karardı malesef. O yüzden kararan cilt rengimi aydınlatmak amacı ile şu bakımları yapacağım.

cilt temizliği:

zerdeçalla limon suyu karıştırılıp yüze sürülecek biraz beklendikten sonra durulanıcak. Ardından da domates sabunuyla yıkanıcak. Akşamları da pirinç sabunu kullanıcam.

Maskeler:

Haftanın bir günü maya ve sütle diğer bir günü ise

pirinç unu
hindistan cevizi
hindistan cevizi sütü ile maske yapıcam.

Göğüsler:

Her gün iki kere narlı sabunla yıkadıktan sonra narlı yasemin ylang ylang yağlı kremle masaj yapıcam. En azından ışıl şıl bir dekoltem olucak :)

Şimdilik bunlarla başlıcam. Kıyafet stilinin değiştirilmesi yeni makyaj stili ve takılar aksesuarlar ve de beslenme değişikliği zamanla yavaş yavaş gelicek.

Beni takip edin ve destek olun lütfen kızlar :) Desteklerinize ihtiyacım var :)

bu göğüs için olanı yapmayı istiortum:)) sadece narşlı sabunla yıksak olmazmı diğerini ypmask :))) üşenrm ben ya:) birde bu ne işe yarıo gğüslerde. narlı sabnu nerden alablirz ?

yazılarını takip ediyorum aslında takdir ediyorum kendine bakmak konusunda çok ustalaşmışsın benim vucudum beyaz denize falanda girmem yaz aylarında hep tsort giydiğim için kollarım yandı yarısı beyaz yarısı bronz yüzümde aynı ben beyaz hallerine geri dönsün istiyorum napmam lazım konunu dağıtmak istemezdim özelden atcaktım ama yeni üye olduğum için yollayamıyorum

canım 4. sayfada detaylı bir anlatım yaptım.orada yazılanları uygulayabilirsin...

bu göğüs için olanı yapmayı istiortum:)) sadece narşlı sabunla yıksak olmazmı diğerini ypmask :))) üşenrm ben ya:) birde bu ne işe yarıo gğüslerde. narlı sabnu nerden alablirz ?

Canım istersen öyle dene.. Ama ben şu aralar malesef bıraktım yine kaldığım yer çok soğuk olduğu için.. Sanırım en iyi zaman bahar yaz ayları bunun için :)

Canım istersen öyle dene.. Ama ben şu aralar malesef bıraktım yine kaldığım yer çok soğuk olduğu için.. Sanırım en iyi zaman bahar yaz ayları bunun için :)

Dimiii :))) oda doru aslında ılık suyla duştan duşa tüm vücudu yıkasak olmazmı nar sabunuyla:))

Dimiii :))) oda doru aslında ılık suyla duştan duşa tüm vücudu yıkasak olmazmı nar sabunuyla:))

çok hızlı etki ediceğini sanmıyorum malesef.. Ben hepsini kullanırken 7 güne göğüslerim dolgunlaşmıştı.. Ama daha başında bıraktım haliyle olmadı :KK1:

Şu anda 2 aya yakındır boyanmamış rengi tamamen akmış bakır kızılı saç rengime aşık oldum.. Amma velakin bu rengi burada elde edebilmem mümkün değil.. İlk boyamada bu rengi elde edebilmem de :KK43: Saçlarım çok uzun ve de ince telli olmasına rağmen çok fazla.. Görünüşü bile çok yani genelikle ince telli saçların sorunudur bu çok saçınız olsa bile çok görünmez. Her seferinde 3 kutu saç boyası kullanmam gerekiyor bu da bana çok masraflı olmaya başladı ve de çok zaman alıyor saçım belimde falan değil ama daha kestirmeyi düşünmüyorum uzatıcam biraz daha belime yakın bir yere kadar. Ama sanırım kendi saç rengim olan orta küllü kumrala geri dönücem.. Zaten diplerim 1 parmak kadar hatta birazcık daha fazla geldi. ki şu son bir ay saçlarıma çok da bakım yapamadım. sadece uçlarına. Biraz daha vakit geçsin saç rengime en yakın tonu bulup boyayacağım.

X