Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

Ben her türlü böyleyim son bir kaç aydır.Sıkıncı bir çalışma ortamım var belki o yüzdendir .Dün mesela Foklor kursum vardı ,oraya da paspal paspal gittim .Hafta sonu böyle değilim tabii .
Bir düzene koyamadım o bakımları .Aslında hiç yapılıyor değilim .Barselona yağı ,ampul karışımlarını sürüp bekletiyorum. Şekil verme konusunda bereriksizim .Sadece bakımla da olmuyor :26:

Daodan bir sürü yağ almıştım halen de kullanıyorum .Sen hangilerini ısmarladın ?

Bak bak bantlar .Çok pratikler.

Ya şekil vermek konusunda ben de yeteneksizim.Aslında zaman ayırarak ve saça şekil vererek oynayarak yeni model deneyerek kendimizi alıştırabiliriz.Pratik oldukça da yeni saç modelleri yapabiliriz ama tabi bu söylemle kolay değil.Folklör kursuna bende gitmek istiyorum bu arada söylemeden geçemeyeceğim :KK1: seneye tabi eşim askerden gelsinnn hopp hobi olarak edinicem kendilerini :KK19::KK35:
Hint yağı ve badem yağını karıştır birde e vitamini ampul kırıp kullanabilirsin. Bu arada.. Şampuana çam terebentin yağı da koyuyorlar ama ben anlamadım ondan bişiy yaptım ama..Ben doadan şampuan ve krem aldım onları dün akşam kullandım.Şampuan çok köpürmüyor dolayısıyla eksiklik hissettim çok şampuan döktüm elime..Ama krem çok hoştu doğrusu yumoş yumoş oldu yani saçlarım..Hindistan cevizi yağ da aldım ama kullanmadım onu. Şha butter yağı ile benmari üsülü eritip başıma süreceğim.Boneyle bekleteceğim sonra yıkayacağım ama ancak onu hafta sonu yaparım..Onun dışında yağ ve tonik ısmarladım onlarda gelirler 2 güne..
Diş beyazlatma bantlarına baktım da kısaca ürün yurt dışında satılıyormuş? Ben Türkiye'denim. Burada bulabilir miyim ki?:KK28:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-sekilleri-kesim-orgu-topuz-amp-kataloglar/558402-resimli-sac-yapimi.html
Şu linke tıklar mısın? Saç yapımı modelleri var.

Ya şekil vermek konusunda ben de yeteneksizim.Aslında zaman ayırarak ve saça şekil vererek oynayarak yeni model deneyerek kendimizi alıştırabiliriz.Pratik oldukça da yeni saç modelleri yapabiliriz ama tabi bu söylemle kolay değil.Folklör kursuna bende gitmek istiyorum bu arada söylemeden geçemeyeceğim :KK1: seneye tabi eşim askerden gelsinnn hopp hobi olarak edinicem kendilerini :KK19::KK35:
Hint yağı ve badem yağını karıştır birde e vitamini ampul kırıp kullanabilirsin. Bu arada.. Şampuana çam terebentin yağı da koyuyorlar ama ben anlamadım ondan bişiy yaptım ama..Ben doadan şampuan ve krem aldım onları dün akşam kullandım.Şampuan çok köpürmüyor dolayısıyla eksiklik hissettim çok şampuan döktüm elime..Ama krem çok hoştu doğrusu yumoş yumoş oldu yani saçlarım..Hindistan cevizi yağ da aldım ama kullanmadım onu. Şha butter yağı ile benmari üsülü eritip başıma süreceğim.Boneyle bekleteceğim sonra yıkayacağım ama ancak onu hafta sonu yaparım..Onun dışında yağ ve tonik ısmarladım onlarda gelirler 2 güne..
Diş beyazlatma bantlarına baktım da kısaca ürün yurt dışında satılıyormuş? Ben Türkiye'denim. Burada bulabilir miyim ki?:KK28:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-sekilleri-kesim-orgu-topuz-amp-kataloglar/558402-resimli-sac-yapimi.html
Şu linke tıklar mısın? Saç yapımı modelleri var.

Diş beyazlatma bantlarını ben çok önceden gg'den almıştım .Yurtdışında çok daha ucuz ,ebaydan fln alabiliriz .

Sarmısaklı sampuanımın içine, yarım şişe çam terebettin koyuyorum .Sende şampuanın içine katıp ,kullanabilirsin .Ampul olarak -ise ,bepanten+bemiks+evigen+badem yağı 4lüsünü .

Doanın ozon yağından acayip memnunum .Bir sonraki siparişinde sende ısmarla canım .Sheayı ben ellerim ve de topuklarım için kullanıyorum .Git tabii :) inanılmaz keyifli foklor.:KK56:

Hemen bakıyorum saç videolarına :KK16:

Son düzenleme:
Diş beyazlatma bantlarını ben çok önceden gg'den almıştım .Yurtdışında çok daha ucuz ,ebaydan fln alabiliriz .

Sarmısaklı sampuanımın içine, yarım şişe çam terebettin koyuyorum .Sende şampuanın içine katıp ,kullanabilirsin .Ampul olarak -ise ,bepanten+bemiks+evigen+badem yağı 4lüsünü .

Doanın ozon yağından acayip memnunum .Bir sonraki siparişinde sende ısmarla canım .Sheayı ben ellerim ve de topuklarım için kullanıyorum .Git tabii :) inanılmaz keyifli foklor.:KK56:

Hemen bakıyorum saç videolarına :KK16:

Gg ye pek güvenmiyorum ya bi ceket alayım dedim 2 ay oldu neredeyse.Sıkıntı yaşadım yani.Şimdi de 15 gündür gümrükte kim bilir ne zamana gelir.Artık iptal de edemiyorum siparişimi.
Ozon yağını ne için kullanıyorsun.Aslında benim cildim de bişey yok.Sivilce vs. Sadece çillerim var ben onun için uğraşıyorum gitmesi için yani.O dediğin karışımı biliyorum canım 0 4lüyü bir ara kullandım.Tavsiye edebilirim onuda diğer arkadaşlara..Sarımsaklı şampuandan memnun musun?:KK37:

Gg ye pek güvenmiyorum ya bi ceket alayım dedim 2 ay oldu neredeyse.Sıkıntı yaşadım yani.Şimdi de 15 gündür gümrükte kim bilir ne zamana gelir.Artık iptal de edemiyorum siparişimi.
Ozon yağını ne için kullanıyorsun.Aslında benim cildim de bişey yok.Sivilce vs. Sadece çillerim var ben onun için uğraşıyorum gitmesi için yani.O dediğin karışımı biliyorum canım 0 4lüyü bir ara kullandım.Tavsiye edebilirim onuda diğer arkadaşlara..Sarımsaklı şampuandan memnun musun?:KK37:

Evet bazı zaman öyle aksilikler yaşanabiliyor gg'de.
Ozon yağını yüzüme canlılık gelsin diye kullanıyorum ,anti-aging olarak yani .Gözaltlarım dahil ,tüm yüzüme sürüp bekletiyorum .
Çok memnum sampuandan .Eve gidince markasını yazayım istersen .

İşte en başta dedigim gibi benim cilt bakıma özen gösteriyor ama diğerlerinde tık yok .
Arada seninle muhabbet edelim buradan .Birbirimizi gaza getiririz.:KK56:

Ozon yağını yüzüme canlılık gelsin diye kullanıyorum ,anti-aging olarak yani .Gözaltlarım dahil ,tüm yüzüme sürüp bekletiyorum .

İşte en başta dedigim gibi benim cilt bakıma özen gösteriyor ama diğerlerinde tık yok .

Hımm tamam yaz bana yüze canlılık kulağa hoş geliyor :KK31: Aynen o dediğin gibiyim işte ben ama benim biraz gerekçelerim var kilolu olduğum için çok sık kıyafet almak istemiyorum.Yani çok d adğeilim belki ama 58 istediğim bir kilo değil ben 52 felan olmak istiyorum.Şöyle istediğim kiloya ulaşabilsem.Doğumdan sonra bu pek kolay olmuyor.Bebeğim olmasa sporu düşünebilirim ama..Diğer türlü işimden dolayı biraz titizim ben fazlasıyla bazen.Geçen gün çamaşır suyuyla uğraşırken sıçradı kıyafetime ve dınnkk yer bezi olarak annem kullanıyor..Evet ama yine de konuşalım.Bazen iyi fikirler çıkabiliyor ortaya..Saçın uzun mu?Eğer uzunsa o saç şekillerini rahatlıkla yapabilirsin..:KK34:

Hımm tamam yaz bana yüze canlılık kulağa hoş geliyor :KK31: Aynen o dediğin gibiyim işte ben ama benim biraz gerekçelerim var kilolu olduğum için çok sık kıyafet almak istemiyorum.Yani çok d adğeilim belki ama 58 istediğim bir kilo değil ben 52 felan olmak istiyorum.Şöyle istediğim kiloya ulaşabilsem.Doğumdan sonra bu pek kolay olmuyor.Bebeğim olmasa sporu düşünebilirim ama..Diğer türlü işimden dolayı biraz titizim ben fazlasıyla bazen.Geçen gün çamaşır suyuyla uğraşırken sıçradı kıyafetime ve dınnkk yer bezi olarak annem kullanıyor..Evet ama yine de konuşalım.Bazen iyi fikirler çıkabiliyor ortaya..Saçın uzun mu?Eğer uzunsa o saç şekillerini rahatlıkla yapabilirsin..:KK34:

Offff sormaaaaaa bende de o can sıkıcı fazlalıklardan var :KK43: 8-10 kilo hemde .Ben de 57 yim .Hangi ara kiloları aldım bilemiyorum .
Eskiden giydiklerimi yakıştırırdım ,şimdi onları bile yakıştıramıyorum .
İnş veririz fazlalıklarımızı .
Benim saçlarım omuzlarımın 4 parmak altında :KK50: ya senin ?

Offff sormaaaaaa bende de o can sıkıcı fazlalıklardan var :KK43: 8-10 kilo hemde .Ben de 57 yim .Hangi ara kiloları aldım bilemiyorum .
Eskiden giydiklerimi yakıştırırdım ,şimdi onları bile yakıştıramıyorum .
İnş veririz fazlalıklarımızı .
Benim saçlarım omuzlarımın 4 parmak altında :KK50: ya senin ?

İnşallah canım benim..
Benim de o hizalarda. Sütyen hizasına gelmedi yani :KK34:

Bana da el atın ya :KK5: Cilt bakımıma gösterdiğim özeni ,saç ve kıyafetlerime gösteremiyorum artık .
Hafta içi sıfır makyaj işyerine gittiğim çok oluyor :26: makyajsız çirkin ve kötü görünsem asla çıkmam böyle tabii .İyi göründüğümü düşündüğüm için ,kendimi sokağa böyle atıyorum :/ neyse .

Nedir bu üşengeçlik ,nedir bu kendini salmışlık halini anlamıyorum .
Bir şekilde çıkmam lazım bu ruh halinden .
Annem bile başımın etini yiyior biraz kendine bak ,saçına başına özen göster diye .
Her gün at kuğruğu ya da tarayıp açık bırakıyorum saçımı :26: ne fön ne de başka birşey yaptığım var .

Uzun uzun yazdım .Umarım yardımcı olan ,ilgilenen birisi olur.

Merhaba canım,

Malesef bi kere bu üşengeçliğe alışmak halimizden memnun olmak bizi her seferinde daha da bakımsız olmaya itiyor. Bende geçen sene halimden çok memnundum erkek arkadaşım beni makyajsız çok güzelsin diye pohpohlayıp duruyordu. Sonra baktım ki süslenip püslenince güzel giyinince inanılmaz hoşuna gidiyor aslında.. Zaten süslü bakımlı bir insandım sadece uzun dönemliğine kendimi biraz salmıştım bende geri döndüm tabi :) İnsanlardan aldığım olumlu yorumlar karşısında da bakımlı olmaya devam ediyorum. Bir kere kendini zorlasan aldığın tepkiler seni daha azimli kılabilir bu konuda. Ne biliyim mesela önce sadece tırnaklardan başla. Sonra bir rimel sür. Gerisi hızlıca gelir zaten. Saç konusunda bende çok beceriksizim aslında. Saç yapmak öle çok kolay bir iş değil malesef. Ama saçlarını örüp yatabilirsin ertesi güne dalgalı olur, at kuyruğu yaptığın saçını hafif evirip çevirip topuz yapabilirsin. Sadece uçlarını dalgalandırabilirsin. Saçlarının üst kısmını kabartıp saçlarını yarım,tam toplayabilirsin. Çok fazla fön önermem aslında saçı kırıyor bir müddet sonra..

Hazır saç maskesi olarak ne kullanıyorsun.Ben öyle karışmlar yapamam.Bebeğim de var durmuyor..Yüzüme bile zor uyguluyorum..Hazır saç maskenden memnunsan bende istiyorum adını..Benim saçlarım çok ince,çabuk kırılıyorlar,uzatmaya çalışıyorum şuan omuzlarımdan aşagıda sütyen hizasına gelmediler ama..Uzun saçı çok seviyorum dolgun değil ama yine de uzatmaya karar verdim..Şöyle salına salına gezmek istiyorummm:KK1::KK1:

Canım hazır saç maskesi olarak gliss in keratinlisini kullanıyorum. Ama Watsons'ın saç maskeleri de çok güzel. Bu ara saç maskesini uygulamadan önce saçının suyunu iyice aldır hatta havluyla kurula.Ardından saç maskesini uygula ve bekle. Sonra güzelce durula, böyle daha fazla etkisini görüceksin..

Canım Doa nın şampuanını bende kullandım. Çok güzel bir şampuan. içinde köpürmeye yol açacak kimyasallar olmadığı için çok köpürmüyor. Annemde aynı hatayı yaptı. Hemen bıraktı. Bense kullanmaya devam ettim. Belki saçına yağ uyguluyorsan ve uzun müddet bırakıyorsan normal şampuana ihtiyaç duyabilirsin ilk başlarda. Ama o şampuanı bırakma derim. Malesef şu anda benim satın alabilme gibi bir durumum yok. Ama saçı çok güzel yapıyor hele de alışınca. Kullanmadan önce çalkalamayı da unutma :)

Biliyorum Mericim galiba öncelikle şu ruh halinden çıkmam lazım .Yok makyaj yapmıyorum :KK50: şu an bile sıfır makyajım .Kafama eserse yapıyorum yani sağım sağım belli olmuyor .
Sen saç bakımı için neler kullanıyorsun ? Sabahları fön ya da topuz yapabiliyor musun ? Ay bana herşey zor geliyor .

Ben geçen sene yaptırmıştım diş beyazlatma :26: pek kalıcı olmuyor ne yazık ki :KK43: bir de diş hassalaşıyor .

Beyazlatma bantlarını kullanabilirsin :KK16:onlar daha pratik ve ucuza geliyor .

Cilt beyazlatmak malesef uğraştıran ve masraflı bir şey. İnternette çok fazla video var limon suyu ve karbonatı karıştırıp dişleri beyazlatmakla ilgili. Pek çok insan zararlı olduğundan bahsediyor. Fakat izlediğim videolardaki kızın haftada bir bunu yaptığını ve de 5 yıldır uyguladığını söylüyordu. Dişleri gayet beyaz ve güzeldi. Belki bu kadar çok yapılmamakla beraber ayda 1-2 kere denenebilir. Sonuçta o içtiğimiz asitli şekerli içeceklerde daha da fazla dişlere zarar verici madde var. Ben daha denemedim gerçi ihtiyaç duymadım çünkü. Ama bir gün deneyeceğim çünkü bu yöntemi kullanan çok fazla insan gördüm :KK1:

Bence de kızlar girişilen iş zor ise motivasyon çok önemlidir :KK14: :KK9:

femme fatale tebrikler canim. butun sayfalari okuyamadim ama anladigim kadariyla hepimiz ayni yollardan gecmisiz bi ara. kendimizi salmisiz, asosyal olmusuz.
ben de 2 haftadir kendime bakmaya basladim. 2 haftadir her gun sabah aksam cildimi temizliyorum, tonik suruyorum ve mukemmel bir nemlendirici aldim (normalde cildim karma, zaten yagli nemlendirici gerekmiyor diye surmezdim, igrenc putur putur olurdu, ya da sert bakimlar yapardim kendi aklimca, yolardim yuzumu). Simdiden cildim baya duzeldi, aslinda bi sorun yoktu ama saglikli degildi. yaptiklarimi ve yapacaklarimi liste halinde yazmak istedim :))

1- sabah-aksam cilt temizligi, nemlendirilmesi
2- carsamba ve pazar gunleri peeling ve maske
3- sabah uyanir uyanmaz naneli limonlu yesil cay, bol su ve bir elma (kahvalti yapmiyorum normalde boyle yapicam bundan sonra)
4- gunde 2 kere yuz yogasi
5- yesil caydan sonra callanetics her gun (butun hareketleri yapmasam da olur ama gerinme hareketlerini ve karin hareketlerini yapicam)
6- aralikta spora basliyorum, haftanin 6 gunu gidicem, spor bana baya iyi geliyor, yorgunlugumu aliyor. gidip 1 saat dursam bile iyidir.
7- yarin sigarayi birakiyorum (su an elimde sigara var, daha once birakmistim 6 ay boyunca ama ev arkadasim da iciyor su an ama basaricam)
8- dudak nemlendiricisi ve el kremi surekli yanimda olucak
9- banyodan sonra tum vucuda nemlendirici (bunu yapiyorum zaten iki haftadir)
10- en gec 1de yaticam ve sabah erken kalkicam. az ama her gun duzenli uyku.

ne dusunuyosunuz kizlar? seneye nisan ayina kadar boyle devam etmeyi planliyorum

Canım Doa nın şampuanını bende kullandım. Çok güzel bir şampuan. içinde köpürmeye yol açacak kimyasallar olmadığı için çok köpürmüyor. Annemde aynı hatayı yaptı. Hemen bıraktı. Bense kullanmaya devam ettim. Belki saçına yağ uyguluyorsan ve uzun müddet bırakıyorsan normal şampuana ihtiyaç duyabilirsin ilk başlarda. Ama o şampuanı bırakma derim. Malesef şu anda benim satın alabilme gibi bir durumum yok. Ama saçı çok güzel yapıyor hele de alışınca. Kullanmadan önce çalkalamayı da unutma :)

Bırakmayı düşünmüyorum ya varsın az köpürsün sağlıklı olsun da saçlarım..
Yalnız sana başka bir şey danışmak istiyorum..Ben laktik asitli tonik yapmaya başlamıştım.Gayette iyiydi aslında.Yani sabahları çok hoş hissediyordum yüzümü.Yalnız benim alışkanlıklarımdan biridir. Neredeyse her gün yüzümü yüz temizleme jelleri ile temizler birde peeling yapardım.Diğer topicteki arkadaş uyarmıştı aslında birlikte kullanma demişti.Yalnız aklımdan bir an çıkmıştı işte alışkanlıklar kolay ertelenmiyor biliyorsun..O sırada bu jel ve peelingi de kullandım sonrasında yüzüm pütür oldu.Sanki alttan sivilce ordusu geliyor gibi hissediyorum yüzümde..Benim sorunum çildi. Çillerimden kurtulmak için deriyi de yavaş yavaş soyması içindi bu tonik belki bu sayede çillerimden kurtulabilirim dedim ama başıma böyle bir şey geldi.
:KK50:Sence napmalıyım?

femme fatale tebrikler canim. butun sayfalari okuyamadim ama anladigim kadariyla hepimiz ayni yollardan gecmisiz bi ara. kendimizi salmisiz, asosyal olmusuz.
ben de 2 haftadir kendime bakmaya basladim. 2 haftadir her gun sabah aksam cildimi temizliyorum, tonik suruyorum ve mukemmel bir nemlendirici aldim (normalde cildim karma, zaten yagli nemlendirici gerekmiyor diye surmezdim, igrenc putur putur olurdu, ya da sert bakimlar yapardim kendi aklimca, yolardim yuzumu). Simdiden cildim baya duzeldi, aslinda bi sorun yoktu ama saglikli degildi. yaptiklarimi ve yapacaklarimi liste halinde yazmak istedim :))

1- sabah-aksam cilt temizligi, nemlendirilmesi
2- carsamba ve pazar gunleri peeling ve maske
3- sabah uyanir uyanmaz naneli limonlu yesil cay, bol su ve bir elma (kahvalti yapmiyorum normalde boyle yapicam bundan sonra)
4- gunde 2 kere yuz yogasi
5- yesil caydan sonra callanetics her gun (butun hareketleri yapmasam da olur ama gerinme hareketlerini ve karin hareketlerini yapicam)
6- aralikta spora basliyorum, haftanin 6 gunu gidicem, spor bana baya iyi geliyor, yorgunlugumu aliyor. gidip 1 saat dursam bile iyidir.
7- yarin sigarayi birakiyorum (su an elimde sigara var, daha once birakmistim 6 ay boyunca ama ev arkadasim da iciyor su an ama basaricam)
8- dudak nemlendiricisi ve el kremi surekli yanimda olucak
9- banyodan sonra tum vucuda nemlendirici (bunu yapiyorum zaten iki haftadir)
10- en gec 1de yaticam ve sabah erken kalkicam. az ama her gun duzenli uyku.

ne dusunuyosunuz kizlar? seneye nisan ayina kadar boyle devam etmeyi planliyorum

Canım merhaba..
1,2,4,5,6,7,8,9 şıkların çok güzel de..Düzenli kahvaltı yapmadan olmaz.Yeşil çay ve elma ile ne kadar sağlıklı olabilir.Onun yerine gayet düzenli ve güzel bir şekilde beslenmeni öneririm.Yeşil çayını peynirini,balını,reçelini,yumurtanı,domatesini ya da sebzeni yiyebileceğin bir kahvaltın olsun.Güne iyi bir kahvaltıyla başlarsan daha dinç olursun.Kepekli ekmek tüketmeye çalış.Onun yerine ikindi ve akşamları az yemeye özen göster.Geç saatte yemeyi bırak.Ama sabah kahvaltını mükemmel bir şekilde yapmanı öneririm..10. şık daha güzel de 6 saatlik uyku yetişkinler için yeter diyorlar ama ben uyumayı çok seviyorum :KK31: Keşke daha çok uyuyabilsem..Kolay gelsin sana da..Hoş geldin bu arada..

fataleciğim o dediğin diş beyazlatmayı ben dememiştim .İnan 1 ton bile değiştirmiyor rengini .

camambercigim hoşgeldin topiğe :KK16: günde 2 kez yoga fazla değil mi ?

Mericim diyete başladım ben :) beni mutsuz eden şeyler fazlalıklarım. Onlardan kurtulca kendimi daha iyi hissedeceğime eminim.

Arkadaşlar el ve ayak bakımı için parafin kullanan var mı ?

Benim saçlarım dalgalıdır aslında ama sizler için paylaşıyorum .

[video=youtube;BLeSKaPaUOA]http://www.youtube.com/watch?v=BLeSKaPaUOA&feature=related[/video]

Son düzenleme:
fataleciğim o dediğin diş beyazlatmayı ben dememiştim .İnan 1 ton bile değiştirmiyor rengini .

camambercigim hoşgeldin topiğe :KK16: günde 2 kez yoga fazla değil mi ?

Mericim diyete başladım ben :) beni mutsuz eden şeyler fazlalıklarım. Onlardan kurtulca kendimi daha iyi hissedeceğime eminim.

Arkadaşlar el ve ayak bakımı için parafin kullanan var mı ?

Nasıl bir diyet uygulayacaksın? Doktora gittin mi?Ben de yapmak istiyorum ama bebeğim var emzirdiğim için yemem gerekiyor. " Ve galiba buna sığğınarak yemek istiyorum sorunum bu" Ama benim asıl sorunum çok yemek yemek istiyorum. O da şuan ki psikolojime bağlı.Tek zevk olarak yemek yemeyi görüyorum. Ve evde olduğum sürede müthiş yemek yiyorum yani akşamın 9-10 gibi makarna yiyebilirim.İştahımı kapatmam lazım benim de.. Eskiden giydiğim 36 beden kıyafetler olmuyor tamam şimdi de 38 im çok yok ama batıyor işte bana :KK14:

Nasıl bir diyet uygulayacaksın? Doktora gittin mi?Ben de yapmak istiyorum ama bebeğim var emzirdiğim için yemem gerekiyor. " Ve galiba buna sığğınarak yemek istiyorum sorunum bu" Ama benim asıl sorunum çok yemek yemek istiyorum. O da şuan ki psikolojime bağlı.Tek zevk olarak yemek yemeyi görüyorum. Ve evde olduğum sürede müthiş yemek yiyorum yani akşamın 9-10 gibi makarna yiyebilirim.İştahımı kapatmam lazım benim de.. Eskiden giydiğim 36 beden kıyafetler olmuyor tamam şimdi de 38 im çok yok ama batıyor işte bana :KK14:

Bebeğinin ve senin sağlığın açısından diyetlerden kaçınman lazım ,haklısın .

İşhatın kapataçak ,tok tutacak şeylerden tüketebilirisin canım .İnan ben de senin gibiyim gecenin bir yarısı kalkıp abur cubur atıştırıyordum :KK43: ama artık dur deme vakti geldi sanırım .Ben de 38 bedenim ama bolgesen fazlalıklarımdan dolayı toplu duruyorum :KK43:

Bu diyeti yapacağım .
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imi-yontemiyle-kilo-verme-deneyimlerimiz.html

Son düzenleme:
Bebeğinin ve senin sağlığın açısından diyetlerden kaçınman lazım ,haklısın .

İşhatın kapataçak ,tok tutacak şeylerden tüketebilirisin canım .İnan ben de senin gibiyim gecenin bir yarısı kalkıp abur cubur atıştırıyordum :KK43: ama artık dur deme vakti geldi sanırım .Ben de 38 bedenim ama bolgesen fazlalıklarımdan dolayı toplu duruyorum :KK43:

Bu diyeti yapacağım .
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imi-yontemiyle-kilo-verme-deneyimlerimiz.html

Bebeğim 10 aylık oldu yavaş yavaş diyet yapayım diyorum ama bunun için nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum..:KK34:Yeşil çay tüketemiyorum ben.Müthiş rahatsız edici bir kokusu var.:KK50:Bol su içiyorum.Ekmeği de hafta içi öğlen vaktinde yemiyorum mesela.Sadece sabahları ve bazen akşamları.Ama müthiş derecede çikolata ve tatlı yemeği isteği var içimde.:KK31:Suyu da bol miktarda içen biriyim..Benim de karnım da ve basen ve bacak arasındaki bölgede fazlam var.:KK52:Ve bence bölgesel şişmanlığı sporla yok ederiz gibime geliyor.Bol şans diliyorum Maritsacım..:KK24:

X