- 16 Nisan 2012
- 1.239
- 7
- 37
Ben her türlü böyleyim son bir kaç aydır.Sıkıncı bir çalışma ortamım var belki o yüzdendir .Dün mesela Foklor kursum vardı ,oraya da paspal paspal gittim .Hafta sonu böyle değilim tabii .
Bir düzene koyamadım o bakımları .Aslında hiç yapılıyor değilim .Barselona yağı ,ampul karışımlarını sürüp bekletiyorum. Şekil verme konusunda bereriksizim .Sadece bakımla da olmuyor :26:
Daodan bir sürü yağ almıştım halen de kullanıyorum .Sen hangilerini ısmarladın ?
Bak bak bantlar .Çok pratikler.
Ya şekil vermek konusunda ben de yeteneksizim.Aslında zaman ayırarak ve saça şekil vererek oynayarak yeni model deneyerek kendimizi alıştırabiliriz.Pratik oldukça da yeni saç modelleri yapabiliriz ama tabi bu söylemle kolay değil.Folklör kursuna bende gitmek istiyorum bu arada söylemeden geçemeyeceğim seneye tabi eşim askerden gelsinnn hopp hobi olarak edinicem kendilerini
Hint yağı ve badem yağını karıştır birde e vitamini ampul kırıp kullanabilirsin. Bu arada.. Şampuana çam terebentin yağı da koyuyorlar ama ben anlamadım ondan bişiy yaptım ama..Ben doadan şampuan ve krem aldım onları dün akşam kullandım.Şampuan çok köpürmüyor dolayısıyla eksiklik hissettim çok şampuan döktüm elime..Ama krem çok hoştu doğrusu yumoş yumoş oldu yani saçlarım..Hindistan cevizi yağ da aldım ama kullanmadım onu. Şha butter yağı ile benmari üsülü eritip başıma süreceğim.Boneyle bekleteceğim sonra yıkayacağım ama ancak onu hafta sonu yaparım..Onun dışında yağ ve tonik ısmarladım onlarda gelirler 2 güne..
Diş beyazlatma bantlarına baktım da kısaca ürün yurt dışında satılıyormuş? Ben Türkiye'denim. Burada bulabilir miyim ki?