Evet canım bakır kızılı yaptım ama şu anda bakırıda kızılıda aktı açık kahve bir renk kaldı ama çok hafif kızıllı aslında bu renge daha çok bayıldım ama burada malesef aradığımrenkleri bulamıyorum. Saç boyası konusunda çok da iyi değiller. Valla bal rengi güzel hoş renktir. Bal rengi yapmak istiyorsan öneririm. hemde yüze çok zarif hoş bir hava katıyor. birde kış geliyor kışın açık renk saçlı olmak güzeldir hemde açık renk saçla uğraşmak kolaydır arasında geçiş falanda yapabilirsin
Her türlü yardım için takip de ol canım artık nedense kimse kimseye helede tanıyorsa yardım etmiyor güzellik konusunda
sık bir rekabet var sanırım
dediğim gibi bakımlı olmak iyidir güzeldir.. Pek çok zaman insanlar size daha saygıyla bakar, güzel olduğunuzun hissettirilmesi sizi daha da mutlu yapar. Unutmayın güzelik de sağlıktan gelir çoğu zaman..
Tatlım eğer sen daha önce kilo alıp göğüslerini büyütebilmişsen demekki senin göğüslerinde kilo alıp kaybediyo ama bu herkes için uygun bişey değil malesef.. Ve de dediğim gibi benim gibi düzensiz beslenen zayıf bünyeli insanlar ne eksikleri varsa kullanmalılar..