Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

canım hap çinko takviye yani vitamin misali ben çok yiyen biri değilim ondan bünyem zayıf bu yüzden çinko vitamin kullanmayı düşünüyorum :KK66:

Bende öyleyim canım yaaa burda hep çinkoyu c vitamini ile beraber satıyorlar bağışıklığı güçlendirmek için..

Merhabalar ve de iyi bayramlar..
tam ihtiyacım olan konu başlığı.
uzun süredir sivilce savaşımın ardından, sivilce izleriyle başbaşa kalmış ve artık bakımdı, maskeydi uğraşmaktan yorulmuş durumdaydım.
bi süredir temizliğim ve rutin bakımlarım dışında ekstradan hiçbir şey yapmıyorudum.
ama farkettim ki bakımlı olduğum zamanlar kendimi çok daha iyi hissediyormuşum.
ben de döndüm ve bu başlığı çok sevdim.

gelir gelmez de el için kolay ve ilk denemede etkili bir peeling vereyim:
zetinyağını biraz toz şekerle karıştırıp, üzerine limon sıkın ve ellerinizi bu karşımla ovun.
sonra da yıkayın.
ellerinizin nasıl yumuşacık olduğunu göreceksiniz.

sevgiler..

canım eğer düzenli besleniyorsan, sağlıklı bir bünyen varsa hele de kabak çekirdeği falan çok yiyorsan ihtiyacın olmayabilir.. Ama özellikle benle beraber bir çok arkadaşımız düzensiz beslendikleri için dışardan vitamin takviyesi olarak alıyoruz..

Bende kansızlık var canım ben demir hapı almayı düşünüyorum ama çinko eksikliği de olabilir bende. Birini alırsam eğer diğerini almayı düşünmüyorum. Çinko hapını alsam mesela hep kullanmak zorunda mıyım? Ya da ne kadar kullanmalıyım? Bi zararı olur mu? Ki ben alırsam her gün değilde mesela 2-3 güne bir almayı düşünüyorum. Olmaz mı böyle? Kusura bakma çok soru sordum ama sorularuma cevap verebilecek birini bulamıyorum kolay kolay :)

Son düzenleme:
Evet canım bakır kızılı yaptım ama şu anda bakırıda kızılıda aktı açık kahve bir renk kaldı ama çok hafif kızıllı aslında bu renge daha çok bayıldım ama burada malesef aradığımrenkleri bulamıyorum. Saç boyası konusunda çok da iyi değiller. Valla bal rengi güzel hoş renktir. Bal rengi yapmak istiyorsan öneririm. hemde yüze çok zarif hoş bir hava katıyor. birde kış geliyor kışın açık renk saçlı olmak güzeldir hemde açık renk saçla uğraşmak kolaydır arasında geçiş falanda yapabilirsin :KK8: Her türlü yardım için takip de ol canım artık nedense kimse kimseye helede tanıyorsa yardım etmiyor güzellik konusunda :KK20: sık bir rekabet var sanırım :KK1: dediğim gibi bakımlı olmak iyidir güzeldir.. Pek çok zaman insanlar size daha saygıyla bakar, güzel olduğunuzun hissettirilmesi sizi daha da mutlu yapar. Unutmayın güzelik de sağlıktan gelir çoğu zaman.. :KK16: Tatlım eğer sen daha önce kilo alıp göğüslerini büyütebilmişsen demekki senin göğüslerinde kilo alıp kaybediyo ama bu herkes için uygun bişey değil malesef.. Ve de dediğim gibi benim gibi düzensiz beslenen zayıf bünyeli insanlar ne eksikleri varsa kullanmalılar..

kızıl renk hoş ama oda çok akıyor kuzenimden biliyoum tişörtü yağmurda ıslandığında hep boya olmuştu ordan hatırlıyorum ondan uğraşmak istemedim bal rengi yapabilirim :KK66: eminim sana yakışmıştır. çok halısın kimse kimseye yardım etmiyor. evet kilo aldığımda göğüsler dolgunlaşıyor surat küçücük o büle toparlanıp büyüyor güzelleşiyorum kilo alınca açıkcası yani göğüsümün büyüme ihtimali var dime çünkü annem teyzemlerinki hep büyük halamlarında umarım büyürler. canım sen hapları doktor kontrölündemi kullanıyorsun yoksa gidip direk eczaneden kendinmi alıyorsun ben genelde her ilacı kullanmam öyle huyum varda :KK66: yardımcı olursan sevinieim. dün kuzenlerimin uyuzluğuna kırmızı ruj sürdüm çatladılar herkes çok beğendi genelde bukadar idalı makyaj yapmam yapıcam ama bundan sonra :KK66:

Merhabalar ve de iyi bayramlar..
tam ihtiyacım olan konu başlığı.
uzun süredir sivilce savaşımın ardından, sivilce izleriyle başbaşa kalmış ve artık bakımdı, maskeydi uğraşmaktan yorulmuş durumdaydım.
bi süredir temizliğim ve rutin bakımlarım dışında ekstradan hiçbir şey yapmıyorudum.
ama farkettim ki bakımlı olduğum zamanlar kendimi çok daha iyi hissediyormuşum.
ben de döndüm ve bu başlığı çok sevdim.

gelir gelmez de el için kolay ve ilk denemede etkili bir peeling vereyim:
zetinyağını biraz toz şekerle karıştırıp, üzerine limon sıkın ve ellerinizi bu karşımla ovun.
sonra da yıkayın.
ellerinizin nasıl yumuşacık olduğunu göreceksiniz.

sevgiler..

merhaba canım, çok doğru insanlar kendilerini çok daha iyi hissediyorlar bakımla aslında düzenli olduktan sonra öle bakıma çok uzun saatler harcamaya gerek yok... ama biz düzenli olamadığımız için birden bire herşey düzgün gitsin istediğimiz için malesef sonradan çok çaba harcamamız gerekiyor bu da çoğu zaman sonradan yine bizi caydırıyor. en önemli olanda bizim burada birbirimize destek olup tariflerimizi paylaşmamız :KK1:

Bende kansızlık var canım ben demir hapı almayı düşünüyorum ama çinko eksikliği de olabilir bende. Birini alırsam eğer diğerini almayı düşünmüyorum. Çinko hapını alsam mesela hep kullanmak zorunda mıyım? Ya da ne kadar kullanmalıyım? Bi zararı olur mu? Ki ben alırsam her gün değilde mesela 2-3 güne bir almayı düşünüyorum. Olmaz mı böyle? Kusura bakma çok soru sordum ama sorularuma cevap verebilecek birini bulamıyorum kolay kolay :)

canım kansızlık için doktora gitsene. Öle çok bişey yaptırmana da gerek yok.. Sadece kan sayımı testi yapıcaklar bir tüp kanla. Mesela bende b 12 eksikliği var bu da kansızmışım görüntüsü veriyor halbuki demirim falan normal.. Hoş doktor bana demir hapı falan da vermişti ama esas b12 yüklemeye çalışmıştı.. Çinko da ya da diğer vitaminler de mümkün olduğunca düzenli beslenmeye çalışıyorsan ama bazı günler istesemesende düzenin falan bozuluyosa 2 güne falan bir alabilirsin. :KK8:

kızıl renk hoş ama oda çok akıyor kuzenimden biliyoum tişörtü yağmurda ıslandığında hep boya olmuştu ordan hatırlıyorum ondan uğraşmak istemedim bal rengi yapabilirim :KK66: eminim sana yakışmıştır. çok halısın kimse kimseye yardım etmiyor. evet kilo aldığımda göğüsler dolgunlaşıyor surat küçücük o büle toparlanıp büyüyor güzelleşiyorum kilo alınca açıkcası yani göğüsümün büyüme ihtimali var dime çünkü annem teyzemlerinki hep büyük halamlarında umarım büyürler. canım sen hapları doktor kontrölündemi kullanıyorsun yoksa gidip direk eczaneden kendinmi alıyorsun ben genelde her ilacı kullanmam öyle huyum varda :KK66: yardımcı olursan sevinieim. dün kuzenlerimin uyuzluğuna kırmızı ruj sürdüm çatladılar herkes çok beğendi genelde bukadar idalı makyaj yapmam yapıcam ama bundan sonra :KK66:

evet canım malesef kızıl öle bir renk.. aktıkça akıyo.. Çok seviyorum çok yakışıyo ama şu anda çok kararsızım ne yapsam diye.. Göğüsler için o zaman sen kilo almaya çalış canım.. Mesela bende öle bişey olmuyo malesef ama kimi vücut tipinde seninkisi gibi çok işe yarıyo.. Benim kullandığım bazı haplar doktor kontrolünde bazılarını kendim alıyorum. Birde eczacı tanıdığımız var ona danışıyorum genelde.. Şu ana kadar öle kafama esip de aldığım neredeyse hiç olmadı sanırım. Ama belki besin destekleri falan alabilirim.. Arada iddialı olmak iyidir canım :KK12: ama hep iddialı olup da gözleri alıştırmamak lazım :KK1:

evet canım malesef kızıl öle bir renk.. aktıkça akıyo.. Çok seviyorum çok yakışıyo ama şu anda çok kararsızım ne yapsam diye.. Göğüsler için o zaman sen kilo almaya çalış canım.. Mesela bende öle bişey olmuyo malesef ama kimi vücut tipinde seninkisi gibi çok işe yarıyo.. Benim kullandığım bazı haplar doktor kontrolünde bazılarını kendim alıyorum. Birde eczacı tanıdığımız var ona danışıyorum genelde.. Şu ana kadar öle kafama esip de aldığım neredeyse hiç olmadı sanırım. Ama belki besin destekleri falan alabilirim.. Arada iddialı olmak iyidir canım :KK12: ama hep iddialı olup da gözleri alıştırmamak lazım :KK1:

kızıl güzel ama :KK66: geçenseneye bakınca göğüsler baya dolgunlaşmıştı hatta rahattca o çatal görüntüde oluyordu ozaman 55 tim şimdi 49 50 gidip geliyorum ufak olmaları gayet normal sanırım 5 kilo az kayıp değil hani almaya çalışıyorum canım ama alıyorum bünyem zayıf olduğundan hastalandığımda direk kilo veriyorum ama şu çinko vitamin takviyelerini uzun bu aralar düşünüyodum başlıcamda arada canım iddalı olurum zaten keyfim bilir zaten ben kendime süslenirim başkasını sallamam bile :KK66:

kızıl güzel ama :KK66: geçenseneye bakınca göğüsler baya dolgunlaşmıştı hatta rahattca o çatal görüntüde oluyordu ozaman 55 tim şimdi 49 50 gidip geliyorum ufak olmaları gayet normal sanırım 5 kilo az kayıp değil hani almaya çalışıyorum canım ama alıyorum bünyem zayıf olduğundan hastalandığımda direk kilo veriyorum ama şu çinko vitamin takviyelerini uzun bu aralar düşünüyodum başlıcamda arada canım iddalı olurum zaten keyfim bilir zaten ben kendime süslenirim başkasını sallamam bile :KK66:

En güzeli canım ve de en önemlsi bünyeyi sağlam tutmak gerisi zaten geliyor... Hastalanmayalım da..

yakında yaptığım göz makyajlarını da yayınlamaya başlayacağım.. :) heycanlıyım... :KK12:

evvett burda günlük sıradan yaptığım göz makyajı var.. Malsef çk belli olmadı fotoğraf makinesinden ama yinede idare eder.. $101_3946.jpg $101_3951.jpg $101_3956.jpg $101_3957.jpg $101_3958.jpg umarım iyi görünüyodur..

Merhabalar kızlar :)

Uzun süren bakımsızlık ve boş vermişlik döneminden sonra bende kendimi yenilemeye karar verdim ve de biraz daha bakımlı olmaya. Her ne kadar erkekler makyajsız doğal kızlardan hoşlansalar da sevgilimin beni güzel kıyafetler içinde hafif makyaj ve topuklu ayakkabı ile gördüğü zaman ne kadar da güzel bulduğu gerçeği gün gibi aşikar. Ben de kendimi yenilemeye hem daha güzel hem daha sağlıklı olmaya karar verdim. Bir kaç konu başlığı altında kendimi ufak dokunuşlarla değiştiricem. Öce saçlardan başlayalım.

Saçlar:

Aslında çok da kısa olmaya saçlarım var. Göğüslerimi örtecek hizada. Ama ben 4 -5 cm daha uzun olsunlar istiyorum. O yüzden saçıma iki ayrı bakım uygulayacağım. Haftanın bir günü sinamekili kür. Bir gün de kendi yaptığım yağ karışımı. Yağ karışımım ise;
Hintyağı
Çörekotu yağı
Ceviz yağı
ısırgan tohumu yağı
kakao yağı
bemix
evigen

Ayrıca yine içine e vitamini kırılmış doğal şampuanım var. Saçlarımı onunla yıkayıp son durulamayı ısırgan suyuyla yapıcam.
Rengini de yavaş yavaş açarak çok açık kızıl bakır yapmayı planlıyorum.

Cilt:

Sıcak, deniz ve de bakımsızlık derken cildim mahvoldu ve de karardı malesef. O yüzden kararan cilt rengimi aydınlatmak amacı ile şu bakımları yapacağım.

cilt temizliği:

zerdeçalla limon suyu karıştırılıp yüze sürülecek biraz beklendikten sonra durulanıcak. Ardından da domates sabunuyla yıkanıcak. Akşamları da pirinç sabunu kullanıcam.

Maskeler:

Haftanın bir günü maya ve sütle diğer bir günü ise

pirinç unu
hindistan cevizi
hindistan cevizi sütü ile maske yapıcam.

Göğüsler:

Her gün iki kere narlı sabunla yıkadıktan sonra narlı yasemin ylang ylang yağlı kremle masaj yapıcam. En azından ışıl şıl bir dekoltem olucak :)

Şimdilik bunlarla başlıcam. Kıyafet stilinin değiştirilmesi yeni makyaj stili ve takılar aksesuarlar ve de beslenme değişikliği zamanla yavaş yavaş gelicek.

Beni takip edin ve destek olun lütfen kızlar :) Desteklerinize ihtiyacım var :)

beğendim gerçekten güzel bi program oluşturmuşsun canım umarım istediğinden daha çok faydayı alırsın.. bu arada narlı ve domatesli sabunu nerden bulabiliriz yada nette önereceğin bi site var mı bide şu narlı yasemin kremini

beğendim gerçekten güzel bi program oluşturmuşsun canım umarım istediğinden daha çok faydayı alırsın.. bu arada narlı ve domatesli sabunu nerden bulabiliriz yada nette önereceğin bi site var mı bide şu narlı yasemin kremini

canım narlı yasemin kremini ben kendim yaptım. Hobbynin narlı kremini alıp içine yazdığım yağları damlattım.. Sabunlarda her aktarda satılıyor nerdeyse ben öle internetten falan almadım yani :) Evet canm umarım çok hızlı bir şekilde faydasını görürüm düzenli uygulayabilirsem tabi... :KK4:

canım narlı yasemin kremini ben kendim yaptım. Hobbynin narlı kremini alıp içine yazdığım yağları damlattım.. Sabunlarda her aktarda satılıyor nerdeyse ben öle internetten falan almadım yani :) Evet canm umarım çok hızlı bir şekilde faydasını görürüm düzenli uygulayabilirsem tabi... :KK4:

biz bayanlar kafaya bişeyi koyarsak yapıyoruz eminim canım güzelce devam edersin inş sende..hepimize fıstık gibi günler :)

biz bayanlar kafaya bişeyi koyarsak yapıyoruz eminim canım güzelce devam edersin inş sende..hepimize fıstık gibi günler :)

Evet öyle ama devamı içinde birilerinin yardımı gerekiyor sanırım :KK1: ne oldu nasıl gidiyor diye sorucak.. çünkü yoğun bir programım var.. Ondan yetişemiyorum bazen :KK50:

saol canım :KK1: ama foto makinem biraz eski.. ondan ok güzel çıkmadı yani..devam edermiyim eklemeye bilmiyorum.. :44:

onemlı degıl cnm tabıkı ıstersen ekle ya da aldıgın makyaj urunlerını falan da ekleyebılırsın actıgın paylasım bakımla ılgılı oldugu ıcın hemen hemen herseye acık

X