Merhaba bayanlar ve fatelee...
2 yıl gibi bir uzun süredir bakımsız gezenlerdenim ve sanırsam işimde çok zor çünkü sözlüm çok bakımlı hatttaa çok çokkkk......
Vee hayırlısıyla en büyük değişikliği 22.09.2012 günü karar verip 4 yıldır çalıştığım işimden istifa etmek oldu..
Çünkü artık çok yorucu olmaya başladı 24 yaşındayım ama kendimi 30 hatta 40 yaşında hissediyorum.
Bu 4 yılın son 2 yılını artık kendimi salarak ve AÖF okuyorum sınıfta kalarak geçirdim.
Şimdi ise bayram arefe günü burdan ayrılıyorum ve aile mesleğimiz olan kendi emlak ofisimizde çalışmaya başlıyorum.. ve tabiki şu sınıfta kaldığım aöf geçmeye..
Ardından kendi bakımıma başlıyorum bu bayramdan sonrası benim için yeni bir dönem başlıyor.
Asla bakımsız gezmek yok.....HEP BAKIM DEVRİ BAŞLIYOR....
Daha sonrasında da ilk olarak geçen hafta sonu denedim sabahları sahilde yürüyüş ve baktımki yapabiliyorum çokta zevkli....
Sabah 8de kalkıp sabah yürüyüşümü yaptım ve tabikide eve gelip duş aldım çok güzeldi...Güne çok daha zinde, sağlıklı ve uykusuz başlıyorsun.
Ve yaptıklarıma gelelim.
Çok sık manikür pedikür yaptıran biriyim artık bu işin ustası oldum galiba kendime profesyonel manikür-pedikür bakım seti alarak başladım.
El ve ayak bakımı çok önemlidir.Kendimi salmış halimle bile manikür pedikür herdaim tastamamdır :)
Devamlı olarak cildimi soda ile yıkarım..
Tırnaklarıma ve cildime limon suyu yaparım.
Öyle çok makyaj yapan bir insan değilim hatta devamlı sıfır makyaj ile geziyorum.Tek kullandığım rimel ve dipliner.
Makyajsız çıkarım ama asla ojesiz çıkmam ve size ŞİDDETLE öneriyorumkiii FLORMAR 2012 SPRİNG SUMMER serisi harikaaa.....renkleri çok güzel şimdilik benden bukadar sizin yazılarınızdan okuduğum kadarıylada bu akşam eve ilk gittiğimde deneyeceğim şey şu türk kahvesi ilk defa duydum ve çok merak edıyorum nasıl olacak
birde dün internette okudum elleri zeytinyağı ile ovup ardından pamuklu bir eldiven giyip uyumak sabah kadar öyle kalınca sabah kalktığında yumuşacık bir eller oluyormuş...
Ve artık sizinde takipçinizim kızlarr...Yazılarınızı büyük bir merakla bekliyorumm....çok öpüyorum hepiciğinize kolay gelsin.....