Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

1 çay kaşığı balı 1 bardak sıcak suyla karıştırın.1 çay kaşığı limon da ekleyebilirsiniz.Şampuandan sonra bu karısımla sacı ovup durulamadan kurutun.Parlak ve pırıltılı saclar oluyor arkadaşlar normalde balın nemlendirme etkisi de var zaten ben şampunımın icinede katıyorum

Kesin kokusuda güzel oluyodur onun :) Benim ballı jojobalı şampuanım vardı mükemmel kokuyordu.. ta ki içine çam terebentin katana kadar :KK43:

Günaydın,mutlu hafta sonları olsun..

Çabuk yağlandırmayan,dökülmeye engel olan saç şampuanı önerebilir misiniz?
:KK12:

Günaydın,mutlu hafta sonları olsun..

Çabuk yağlandırmayan,dökülmeye engel olan saç şampuanı önerebilir misiniz?
:KK12:

Canım ben hep doğal şampuan kullanıyorum. Doa nın ya da May Ra nın şampuanını önerebilirim sana. Çünkü market şampuanlarının hepsinin içinde SLS Paraben Silikon Tuz var. Benim saçlarım çok çabuk yağlanmaz ama bende saçlarımı öle her gün falan yıkamam. 2 gün bekler 3. gün yıkarım.Zaten saçımı yeterince yoruyorum boya yüzünden. Birazcık saçları da alıştırmak gerek sanırım. Market şapuanlarından da Syoss u kesinlikle önermem içeriğinde çok çok fazla kimyasal var.

Valla arkadaşlar şu aralar çok hastayım... Bakım falan kalmadı yani :KK43: korkunç görünüyorum :KK43: hemen iyileşmeye çalışıyorum iyileşsem başlıcam yine bakım çalışmalarına çünkü şu anda çok ihtiyacım var :KK1:

gecmısolsun cnm aman bosver bı kac gunden bıseycıkler olmaz cnm rahat ol sen :KK34:

çok sağol canım yaa 5 gün falan oldu valla.. artı burnumun kenarları silmekten kıpkırmızı oldu acıyo :KK43: dudağım kenarında sivilce çıkmıştı baya da büyümüştü patladı şimdi orada bir yara kabuğu var :S ne yapıcam böle bilmiyorum valla :KK43: umarım bir iki güne kendimi toparlarım artık

çok sağol canım yaa 5 gün falan oldu valla.. artı burnumun kenarları silmekten kıpkırmızı oldu acıyo :KK43: dudağım kenarında sivilce çıkmıştı baya da büyümüştü patladı şimdi orada bir yara kabuğu var :S ne yapıcam böle bilmiyorum valla :KK43: umarım bir iki güne kendimi toparlarım artık

çörek otu yagı yararalra ıyı gelıyocnm haberın olsun

Canım ben hep doğal şampuan kullanıyorum. Doa nın ya da May Ra nın şampuanını önerebilirim sana. Çünkü market şampuanlarının hepsinin içinde SLS Paraben Silikon Tuz var. Benim saçlarım çok çabuk yağlanmaz ama bende saçlarımı öle her gün falan yıkamam. 2 gün bekler 3. gün yıkarım.Zaten saçımı yeterince yoruyorum boya yüzünden. Birazcık saçları da alıştırmak gerek sanırım. Market şapuanlarından da Syoss u kesinlikle önermem içeriğinde çok çok fazla kimyasal var.

Canım doaya bakayım ben,uzun süre bişey almamıştım..

Geçmiş olsun bu arada,bende hastaydım ama atlattım şükür..Dikkat et,salgın var sanırım mevlimlerden geçişlerde hasta olabiliyoruz bazen..Güzellik kadar sağlığımıza da bakım yapmalıyız.. :KK17:

Canım doaya bakayım ben,uzun süre bişey almamıştım..

Geçmiş olsun bu arada,bende hastaydım ama atlattım şükür..Dikkat et,salgın var sanırım mevlimlerden geçişlerde hasta olabiliyoruz bazen..Güzellik kadar sağlığımıza da bakım yapmalıyız.. :KK17:

Öle canım haklısın zaten o yüzden herşeyimi değiştirmeye çalışıyorum yaa.. Zaten güzellik de bir nevi sağlıktan gelir. Eğer sağlıklıysanız sağlıklı besleniyorsanız çok güzel cildiniz uzun güzel saçlarınız bakımlı tırnaklarınız olur. Sağlıksızlık ve sigara da hepsini soldurur. Ondan şimdi bağışıklığımı güçlendirmeye çalışıyorum. Kış çayı aldım bir sürü çay aldım. Hem cilde hem saça hem metabolizmaya iyi geliyorlar. Benim bağışıklık sistemim geçiş mevsimlerin de çöker. Geçen kış sürekli yaptığım bir çay vardı onu içiyordum. Mevsim dönümlerin de de hava ısındı diye bıraktım sonra da çok ağır hastalanmıştım. Kök zencefil i kabuk tarçını portakal limon elma kabuklarını beraber kaynatıp içiyordum. Cidden etkisi güzeldi. Şimdi de Omega 3-6-9 ve b komplex kullanmaya başladım size etkilerini yazarım bir sonraki haftaya. Bu arada bulabilirsem Bira mayası tabletleri de almaya çalışıcam :) hepimize mutlu huzurlu sağlıklı güzel günler.. :KK54:

Evet kızlar Dove un shea butter ve vanilya lı sabununu kullanmaya başladım, kendime çinko hapı da aldım ayrıca da orman meyveli kuşburnulu karışık bitki çayı aldım ot şeklinde ve de kurutulmuş orman meyveleri aldım. Yoğurdun içine karıştırıp yiyeceğim sabahları :) Şu aralar doğru düzgün beslenemiyorum o yüzden kendimi vitaminlerle desteklemek istedim :KK1: yakında yine döneceğim yeni tariflerle :) hastalığı atlattım sayılır :KK9:

Evet kızlar Dove un shea butter ve vanilya lı sabununu kullanmaya başladım, kendime çinko hapı da aldım ayrıca da orman meyveli kuşburnulu karışık bitki çayı aldım ot şeklinde ve de kurutulmuş orman meyveleri aldım. Yoğurdun içine karıştırıp yiyeceğim sabahları :) Şu aralar doğru düzgün beslenemiyorum o yüzden kendimi vitaminlerle desteklemek istedim :KK1: yakında yine döneceğim yeni tariflerle :) hastalığı atlattım sayılır :KK9:

Canım çok güzel cicilerin hayırlı olsun..
:KK31:Çinkoyu ne için kullanıyorsun?Saçların için mi?Bende vitamin almak istiyorum ama korkuyorum kilo aldırırsa diye zaten bi kaç kilo fazlam var veremiyorum..:KK53:

Canım çok güzel cicilerin hayırlı olsun..
:KK31:Çinkoyu ne için kullanıyorsun?Saçların için mi?Bende vitamin almak istiyorum ama korkuyorum kilo aldırırsa diye zaten bi kaç kilo fazlam var veremiyorum..:KK53:

Sadece saçlarım için değil canım, bağışıklık sistemi hafıza ve yorgunluk içinde kullanıyorum. Yüksek lisans yapıyorum ve de çok katı bir programdayım. Hastalanmak drslerimden geri kalmak istemiyorum. Çinkonun oduğu besinleri okudum. Neredeyse hiç birini yemiyorum. Bi patates yerim o da en düşük çinko oranına sahip besinlerden biri. Şu aralar beslenme düzenimde yok denecek kadar az. Malum öğrencilik :KK70: bari yataklara düşmeyeyim :KK9: Umarım cildim de ve saçımda da etkisini hızlıca görürüm tabikide :) :KK12:

Sadece saçlarım için değil canım, bağışıklık sistemi hafıza ve yorgunluk içinde kullanıyorum. Yüksek lisans yapıyorum ve de çok katı bir programdayım. Hastalanmak drslerimden geri kalmak istemiyorum. Çinkonun oduğu besinleri okudum. Neredeyse hiç birini yemiyorum. Bi patates yerim o da en düşük çinko oranına sahip besinlerden biri. Şu aralar beslenme düzenimde yok denecek kadar az. Malum öğrencilik :KK70: bari yataklara düşmeyeyim :KK9: Umarım cildim de ve saçımda da etkisini hızlıca görürüm tabikide :) :KK12:

Hımm anladım canım,bende hastalanmak istemiyorum o yüzden vitamin almak istiyorum ama sırf çinko da almak mantıklı gelmedi bana,tabi sen daha iyi bilirsin kendin için uygun olanını..Haydi bakalım sağlıkla kal..

Hımm anladım canım,bende hastalanmak istemiyorum o yüzden vitamin almak istiyorum ama sırf çinko da almak mantıklı gelmedi bana,tabi sen daha iyi bilirsin kendin için uygun olanını..Haydi bakalım sağlıkla kal..

Yok canım sadece çinko almıyorum :KK9: omega 3-6-9 ve b vitaminleri kompleksi de alıyorum folik asitli maydanoz, kuşburnu, Kaba yonca(alfalfa),barbados kirazı, su teresi ve su yosunu katkılı. Zaten B vitamini eksikliğim de var. Ayrıca çinko yu yeni aldım. O da c vitaminli çinko takviyesi.. Bu arada sürekli bitki çayları içiyorum ve kurutulmuş orman meyveleri yiyorum yoğurtla beraber. Sadece çok yemek yiyemiyorum :)

Merhabalar kızlar :)

Uzun süren bakımsızlık ve boş vermişlik döneminden sonra bende kendimi yenilemeye karar verdim ve de biraz daha bakımlı olmaya. Her ne kadar erkekler makyajsız doğal kızlardan hoşlansalar da sevgilimin beni güzel kıyafetler içinde hafif makyaj ve topuklu ayakkabı ile gördüğü zaman ne kadar da güzel bulduğu gerçeği gün gibi aşikar. Ben de kendimi yenilemeye hem daha güzel hem daha sağlıklı olmaya karar verdim. Bir kaç konu başlığı altında kendimi ufak dokunuşlarla değiştiricem. Öce saçlardan başlayalım.

Saçlar:

Aslında çok da kısa olmaya saçlarım var. Göğüslerimi örtecek hizada. Ama ben 4 -5 cm daha uzun olsunlar istiyorum. O yüzden saçıma iki ayrı bakım uygulayacağım. Haftanın bir günü sinamekili kür. Bir gün de kendi yaptığım yağ karışımı. Yağ karışımım ise;
Hintyağı
Çörekotu yağı
Ceviz yağı
ısırgan tohumu yağı
kakao yağı
bemix
evigen

Ayrıca yine içine e vitamini kırılmış doğal şampuanım var. Saçlarımı onunla yıkayıp son durulamayı ısırgan suyuyla yapıcam.
Rengini de yavaş yavaş açarak çok açık kızıl bakır yapmayı planlıyorum.

Cilt:

Sıcak, deniz ve de bakımsızlık derken cildim mahvoldu ve de karardı malesef. O yüzden kararan cilt rengimi aydınlatmak amacı ile şu bakımları yapacağım.

cilt temizliği:

zerdeçalla limon suyu karıştırılıp yüze sürülecek biraz beklendikten sonra durulanıcak. Ardından da domates sabunuyla yıkanıcak. Akşamları da pirinç sabunu kullanıcam.

Maskeler:

Haftanın bir günü maya ve sütle diğer bir günü ise

pirinç unu
hindistan cevizi
hindistan cevizi sütü ile maske yapıcam.

Göğüsler:

Her gün iki kere narlı sabunla yıkadıktan sonra narlı yasemin ylang ylang yağlı kremle masaj yapıcam. En azından ışıl şıl bir dekoltem olucak :)

Şimdilik bunlarla başlıcam. Kıyafet stilinin değiştirilmesi yeni makyaj stili ve takılar aksesuarlar ve de beslenme değişikliği zamanla yavaş yavaş gelicek.

Beni takip edin ve destek olun lütfen kızlar :) Desteklerinize ihtiyacım var :)

Geçenlerde testerını denedim VELAMASK ın. kömür gibi bişey bildiğimiz maskeler kremler beyaz olur bu siyah ve kokusuz öyle parfüm falan kokmuyor, doğal olduğunu hissediyorsun. 3 gün üst üste uyguladım hiçbir yan etkisi de yok,benim en büyük sorunum açık gözeneklerle cildimdeki pürüzlerdi,inanılmaz iyi geldi, lekelere ve yağlara da iyiymiş.sadece sitesinden satın alınıyomuş şimdilik eczanelere de dağıtmaya başlamışlar. bence cildine gençleştirmeyapmak isteyen bir göz atsın derim.

selam kızlar çinko bendee aldım yalnız içtikten sonra tansiyonum düşülor ve midem bulanıyor :KK50:

selam kızlar çinko bendee aldım yalnız içtikten sonra tansiyonum düşülor ve midem bulanıyor :KK50:

aaa hiç böyle bir şikayeti olanı duymadım. Bir doktora git istersen tatlım. Kaç miligramlık kullanıyosun içinde c ya da b vitamini alan da var mı ???

Geçenlerde testerını denedim VELAMASK ın. kömür gibi bişey bildiğimiz maskeler kremler beyaz olur bu siyah ve kokusuz öyle parfüm falan kokmuyor, doğal olduğunu hissediyorsun. 3 gün üst üste uyguladım hiçbir yan etkisi de yok,benim en büyük sorunum açık gözeneklerle cildimdeki pürüzlerdi,inanılmaz iyi geldi, lekelere ve yağlara da iyiymiş.sadece sitesinden satın alınıyomuş şimdilik eczanelere de dağıtmaya başlamışlar. bence cildine gençleştirmeyapmak isteyen bir göz atsın derim.

Canım ürün güzeli benziyor ama daha çok yeni.. web sayfası bile denemede facebook sayfasında bile daha çok bilgi var ama nedense satış ve fiyat bilgisini göremedim..

Yok canım sadece çinko almıyorum :KK9: omega 3-6-9 ve b vitaminleri kompleksi de alıyorum folik asitli maydanoz, kuşburnu, Kaba yonca(alfalfa),barbados kirazı, su teresi ve su yosunu katkılı. Zaten B vitamini eksikliğim de var. Ayrıca çinko yu yeni aldım. O da c vitaminli çinko takviyesi.. Bu arada sürekli bitki çayları içiyorum ve kurutulmuş orman meyveleri yiyorum yoğurtla beraber. Sadece çok yemek yiyemiyorum :)

cnm cınkoyu eczaneden nasıl sekılde ıstıyosun ve dıger vıtamınlerı de
bende folık asıt eksılgı var mesela folbıol alıyorum doktor tavsıyesıyle b12 vıtamını de almak ıstıyorum hastalıklara karsı cılt ıcınde cınko almak ıstıyorum nasıl almalıyım cnm yanı hıc vıtamınalmadım doktor tavısyesıyel aldıgım harıc tabı bu 3 vıtamını kullnsam her gun bır defa zararı falan olurmu ?

cnm cınkoyu eczaneden nasıl sekılde ıstıyosun ve dıger vıtamınlerı de
bende folık asıt eksılgı var mesela folbıol alıyorum doktor tavsıyesıyle b12 vıtamını de almak ıstıyorum hastalıklara karsı cılt ıcınde cınko almak ıstıyorum nasıl almalıyım cnm yanı hıc vıtamınalmadım doktor tavısyesıyel aldıgım harıc tabı bu 3 vıtamını kullnsam her gun bır defa zararı falan olurmu ?

Canım eczaneye gidip sorabilirsin.. Bir çok firmanın farklı farklı vitaminleri besin destekleri var bunun için. Özellikle dengesiz besleniyorsan almalısın. Almaman hata olur öteki türlü. Ama dengeli besleniyorsan ve de çinko yönünden zengin besinleri yiyorsan almana gerek yok. Ama düşük dozajlarda bir dönem alsan da bir sorun olmaz

X