- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
fatalecım cnm bısey sormak ıstıyorum
ben kırpık bakımı uyuguluyordum uzun zamandır kakao yagı hınt yagı tatlı badem yagı sarımsak dorlusunu karsıtırıp suruyorudum
ve gecenlerdegoz kontrolum vardı lens ıcın gıttım sol gozumun 0.25 ılerledıgını soledı lens yuzunden dıye dusundum cunku lenslerım zaten degıstırmek ıstıyodum agılrık yapıyodu gızlerımden uzun muddet kullnamıyordum sadece okula gıderken kullnıyorum ve moralım cok bozuldu cunku 3 senedır goz numaram hıc ılerlememıstı her neyse eve gıttım netten bakıyım belkı yaglardan dıye dusundum bırde baktım bı bayana doktor hınt yagı ve badem yagı gıbı yaglar gozun yag engesını bozdugunu gorme kaybını artırdıgını solemıs
bırde buna moralım bozuldu o kadar yag almıstım sırf kırpık ıın ve artık takıntı halıne geldı bende benım kırpıklerım cok yavas uzuyo cunku herkesın bı haftada uzarken benım ıkı haftdada azıcık uzuyo sımdı rımel surunce falan uzun duruyo ama ıstedıgım kıvamda halen degıl
ve bende kızılcık retınayı korurumus eve de varken her gun bı yarım bardaktan bıraz fazla yapıp ıcıyorum arada havuc yıyorum bunu okuyunac hemen bıraktım yagları ama dayanamadım cunku kırpıklerımın uzadıgını hıssedıyrum gercekten ve sanrıımonceden cok fazla suruyodum gozume akıyodu cunku sımdı sadece cok cok az pamuk copunu dokundurup cekıyorum oyle suruyorum gozume de akmıyo
bılgın varsa cnm gercekten yaglardan mı yoksa lenslerden mıkaynaklı bunu bı turlu cozemedım kafam halen karısık ama yıen de cok cok az suruyorum
Ayyy bi güneş kremi vardı sanırım sonu tonla bitiyodu baya pahalı bişi ama onu önerebilirimOnun dışında 50+ olan güneş kremlerini kullanabilirsin. En iyisi sormak canım çünkü o kadar çok firma var ki.. Ve de yüz için ayrı güneş kremleri de var. Bende arko nun vardı. Valla fena değildi aslında. Ama çok kullanamadım. Özellikle de fiyatına göre çok iyiydi ve de yoğun kıvamlıydı. İstersen bb krem dene onlarda koruyuculu. Hemde 30 faktörlü olanları falan var. Pure Beauty serisinin 40 faktörlü pudrası var canım. Bunlar yüzün için gayet iyi olabilir..
Amele yanığı bu sene bende oldum malesef. En iyi seçenek kapalı giyinmek, güneş kremi sürmek, soğuğa yakın suyla duş almak, vücut peelingi uygulamak kesede çok iyi olur..
Canım ayrıca bir haftada cildi aydınlatıyomuş derken ne kadar aydınlatıyoş ki??? Sonuçta sen bir hafta yüzünü gece gündğz yıkayıp maskelerle bakım yapsan ve de limonlu sirkeli tarifleri denesen ya da aydınlık verici baska kremler kullansan gene açılır yani rengin.. Cildin aydınlanır. Murad a da o kadar para vermeye gerek yok bence..
Cok uzuldum canim, ama yas ilerledikce yavas yavasta olsa gozler bozulmaya devam eder. Zaten bu yuzden goze lazeri tavsiye etmeyen doktorlar cok.
Ha birde yaglari gozume kullanmam diyosan, kirpigi uzatan sacida uzatir ona gore, saca kullanabilirsin yaglari..
Canım Cild Temizliği İçin ne Öneriyosun ,:) Şu Garnier 3'ü Bir Arada İyimi ???
fatalecım cnm bısey sormak ıstıyorum
ben kırpık bakımı uyuguluyordum uzun zamandır kakao yagı hınt yagı tatlı badem yagı sarımsak dorlusunu karsıtırıp suruyorudum
ve gecenlerdegoz kontrolum vardı lens ıcın gıttım sol gozumun 0.25 ılerledıgını soledı lens yuzunden dıye dusundum cunku lenslerım zaten degıstırmek ıstıyodum agılrık yapıyodu gızlerımden uzun muddet kullnamıyordum sadece okula gıderken kullnıyorum ve moralım cok bozuldu cunku 3 senedır goz numaram hıc ılerlememıstı her neyse eve gıttım netten bakıyım belkı yaglardan dıye dusundum bırde baktım bı bayana doktor hınt yagı ve badem yagı gıbı yaglar gozun yag engesını bozdugunu gorme kaybını artırdıgını solemıs
bırde buna moralım bozuldu o kadar yag almıstım sırf kırpık ıın ve artık takıntı halıne geldı bende benım kırpıklerım cok yavas uzuyo cunku herkesın bı haftada uzarken benım ıkı haftdada azıcık uzuyo sımdı rımel surunce falan uzun duruyo ama ıstedıgım kıvamda halen degıl
ve bende kızılcık retınayı korurumus eve de varken her gun bı yarım bardaktan bıraz fazla yapıp ıcıyorum arada havuc yıyorum bunu okuyunac hemen bıraktım yagları ama dayanamadım cunku kırpıklerımın uzadıgını hıssedıyrum gercekten ve sanrıımonceden cok fazla suruyodum gozume akıyodu cunku sımdı sadece cok cok az pamuk copunu dokundurup cekıyorum oyle suruyorum gozume de akmıyo
bılgın varsa cnm gercekten yaglardan mı yoksa lenslerden mıkaynaklı bunu bı turlu cozemedım kafam halen karısık ama yıen de cok cok az suruyorum
Ben solenta pigmentayı öneriyorum nacizane öneri.Çillerim çok olmasına rağmen bu yıl artmadı.Kollarıma bakıyorum gittikçe artıyor ama yüzümde açılma var özellikle çene ve dudak hizası.Belki burun ve yanakdakiler eski olduğu için açılmadı.Roc ve sebamed kullandım benim cildim kuru aşırı derece yağlı ve ağır bir his bırakıyorlardı üzerimde.Birde sivilce etkisi vardı.Bi araştır istersen solentayı..Murada bakmıştım da o zamanlar baya pahalı gelmişti bana..
Garnier üçü bir arada,dermokil,dıadermine yüz temizleme jeli,birde doa kozmetiğin sabunlarından kullandım değişerek kullanıyorum.Bir ürüne bağlı kalmadım bunca zamandır..Ben beğeniyorum aydınlık bir etki veriyor sanki.Temizlenmiş hissediyorum ama burnumun kenarında çok az bir siyah nokta olayı var onlar gitmiyor bir türlü..Söylediğin bantlardan almayı düşünüyorum fatalecim..Acaba cildim çok kuru ondan mı çıkmıyor?Sıktığımda bile çıkmaz.Gerçi sıkmak da iyi değil sanırım...
Canım yağların göze kaçması tabikide hoş birşey değil. Sonuçta göze değmemesi gereken maddeler. zaten göze su dışında bir madde değmesi sakıncalı. Ama gözlerde bozukluk herşeyden ötürü olabilir. Bilgisayar, lens tv yaş herşey bunu yapabilir.
bende saçla ilgili bi kaç bilgi istiyorum fatalecimmm
saçlarım uzun belime kadar nerdeyse ama azıcık kaldılar :18:
hem çok dökülüyor hem incecik kurumayada başladı
şampuanım biobılas iyimi kötümü bilemedim
çünkü yeni şehir değiştirdim sanırım buranın suyuda çok sert:26:
şimdi benim saçlarımı yumuşacık yapıcak dökümlesini önlücek bi yöntem istiyorum canım
şampuanamı bişeyler ekliyeyim bakım mı yapsam şampuanımı değiştirsem krem kullanayım mı :44:
her duştan çıktığımda saçlarım çok sert olduğu için serum kullanıyorum ama artık 1 avuç bile sürsem zor açılıyor saçlarım
Kızlar saçlarımı bakır kızılı yaptımdaha makyajla kıyafetle nasıl duruyor görmedim. Ama herkes çok beğendiğini söylüyor daha da bakırlı bir kızıl yapabilirim :) ama şu aralar işten güçten bakımı yine bıraktım yaaa :S
hayırlı olsun cnm gule gule kulln yenı sac rengını yalnız kızıl bıraz sor renktır dıpler gelınce kotu durur bende bı kere kızıl yapmıstım cok yaslı gostermıstı
bazen cıdden ınsanın kendıne bakası gelmıyor
bende haftada bır sıyah noktalar icin turk kahvesı+zeytınyagı ksrısımını yapıyorum dunbasladımbakalım her cuma yapıcam
cnm ıstenmeyen tuykler ıcın ne yapıyosun genıtal bolge ıcın ozellıkle soruyorum ben bıara veet almıstım hıc ıse yaramamıstı
O benim en büyük sorunum zaten eğer bi bilgin varsa sen bana yardım et lütfen
cnm hıc watsons urunu almadım ankaradayım ama vardır heralde
garnıer de 20 tl dıyo cok ıyımıs ama ıkı farklı rengı varmıs secengı az