• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi tanimiyorum

avukat gibi hissettim kendimi ama pc yi açmış yazıyı düzenlemekle meşgulmüş ...bende sağlıklı bir şekilde okumayı bekliyorum özetlememe rağmen..
Sabirsizlikla bekliyorum, cozum anahtari gibi olacak biraz :KK14:

Allah iyiliğini versin:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Burada yazmışsın uzunca ama karışık olmuş ve insanların zorlanması çok normal o yüzden bu tür ifadeler kullanmanı doğru bulmadım :KK20:

Cevaplayayım dedim ama Byull87 arkadaş anlatmış

Artı bir de psikolojisi kötü olmasına rağmen uzman desteğinin yetersiz geleceğine inanıyor, hayattan bezmiş
Açıklama için teşekkürler (kovulduğun halde incelik gösterip açıklama bile yapmışsın çok naziksin:KK68:)
konumu duzelttim umrim anlasilir olur

Hayat zor herkes dertli keşke yardımcı olabilsek , ölen geri gelmediğine ve hayat devam ettiğine göre, acizane tavsiyem eskileri düşünüp kederlenmek yerine, şu an sahip olduklarına bakıp kendine çözümler üretmelisin. Çocuğun varmış Allah bağışlasın, ona sarıl vaktini ona ayır, imkanın varsa kurslara git, yabancı bir ülkedeymişsin dilini öğren, iş bul çalış kendini geliştirmeye ve kocan olmasa da kendi başına ayakta durmaya çalış. Hayat bu belli olmaz kime ne olacağı, insan tek başına da hayatını idame ettirmeyi öğrenmeli. Kendine dertlenip düşüncelerin altında ezilmektense tam tersi şu an yaşadığın için şükredip düştüğün yerden kalkmalısın. Psikoloğa gitsen faydasını elbet görürsün ama sen önce kendin iyileşmeyi istemelisin yoksa başkası dışarıdan bizim psikolojimize fazla müdahale edemez, psikologların görevi de zaten kendimizi bulmamıza ve farklı bakış açıları geliştirmemize katkı sağlamaktır. Tabii senin içinde bulunduğun durumdan dolayı psikiyatriste gitmen daha doğru olur gibime geldi anlattıklarına bakarak... Allahım kolaylık versin, içindeki sıkıntıları alsın lütfen kendine eziyet etme, evladına sarıl ve çıkış yolları üret. :KK66:
evet tam olarak surda yazdiklarinizi yapmaya calisiyorum.fakat gecenlerde yeni bisey ögrendim dünyam basima yikildi...annem yeniden kötü islere bulasmis kocasida bisey demiyor.iki kardesim var orda ben ococuklara aciyorum..annemdir atamiyorum vicdanim el vermiyor nefrette edemiyorum ama annemdir hayatimin sorumlussu.dua etsinde biz pislik icinde olmadik.yoksa cok kötü durumlarda olurduk.hayata artik pozitif bakamiyorum.hersey sarpa sariyor.

Ne yazdığınız hiç anlaşılmıyor, lütfen yazdıktan sonra kontrol edin, şifre çözmeye çalışmaktan anlayamadım hiçbir şey. Kızınız ilk evliliğinizden mi yoksa bu adamdan mı?
ilk evlilgimdeki esim kisirdi cocucgu ömür boyu olamaz.suanki esimden kizim 4 yillik beraber uc yildirda evliyiz

mutlu olmak için hiçbir zaman geç değil ein..annen babam karaktersiz çıktı diye kocan kötü çıktı diye bu yaşına kadar hayatının sillesini yedin diye bundan sonrası için mutlu olamam diyemezsin..annenin sana çektirdiği ızdırabı sen evladına çektirme ..okumadıysan dışardan okullarını bitir bir vasfın olsun işe gir ayaklarının üzerinde dur..hayat anneninde algıladığı gibi erkek olmadan geçmez değil kesinlikle.
zaten devam ediyorum okula basladim dil ogreniyorum ayni zamanda ama gecmisimden annemin hatalari hayatimda devam eden halaaaa devam eden olu,suzluklardan sonra guvenle bakamiyorum..25 yasindayim daha bunun gerisi ne olacak bilmiyorum.icimde insanlara karsi buyuk bir korku besliyorum.psikologa gtitim kadin bana dedi cok guclu ve karakterlisin senin ilaca falanda ihtiyacin yok.hersey yolunda dedi.ben daha ne gideyim ki bana diyor bu Kadar seyi asmis bilincli ve mantiklisin.gecmisimle problemlerimi cozmek cok uzun sursede benim elimdeymisssss

mecburum dik durmam lagzim guclu ayakta olmam lagzim..belki birgun burda universiyeye bile gider focukluk hayallerimi gerceklrsitrebikirim.ama benim hayatim hep uzuntuyle grcicek gibi geliyor.hiccbirseye kolaydan sahip olmadim.hic virsey onume sunulmadi..cok zordu..halada zor eskisi kadar olasada.ama diyirum keske evlenmeseydim.tek kalsa bicevde yalniz oturup kendi parami yeseydim..bidr esle ugres iyimi

Yarin spora baslamak istiyorum belki iyi gelir

yorumlardan anladığım kadarıyla çok zor bir hayatınız var sabırlar diliyorum
ve ever spor güzel bir seçenek kesinlikle başlamanı tavsiye ederim

Hayatimdan nefret rdiyorum.cogu kez kucuk seylerde mutluluk ariyorum nemzanki aklima geliyor herseyi silip oylece kaliyorum.dun esimlede tartistik..cocuk bisey yapsa bana yukleniyor sen olunca bu cocuk boyle diye..bende dedim bul birini baktir cogununa ozlan sinirden dedim.sen bul diyince venim bulacak biseyim yok. Senin vardi ama tertrmiz bi insan gibi gosteriyorsun kendini dedim. Sen seni s..kenlere bak falan dedi.dunden beri konusmuyorum.oda konusmuyor.konusmakta istemiyorum.grlse bile istemiyorum.herseydrn biktim.hayat dutmus gibi.sevmekten bile yoruldum.sevmek istemiyorum onu

yorumlardan anladığım kadarıyla çok zor bir hayatınız var sabırlar diliyorum
ve ever spor güzel bir seçenek kesinlikle başlamanı tavsiye ederim
Tesekkurederim bi drnicem basarabilrisrm guclu ve mutlu olmayi basaramazsam yokolup kalicam..gitmek istiyorum kizim ve ben cok uzaklta be aikemi ne esimi ne dostumu istiyorum.yaoamiyorum.kizima kiyamiyorum.hayati daha fszla zotlastirmak istemiyorum

Back