Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gitme yalvarrim gitme.saka bi yana valla kitmak istemdim.istedigin kadar kal konum acik:)amin gülümde konu sahibi defol git dedi duramam bu sayfada hadi bana müsade
mutlu olmak için hiçbir zaman geç değil ein..annen babam karaktersiz çıktı diye kocan kötü çıktı diye bu yaşına kadar hayatının sillesini yedin diye bundan sonrası için mutlu olamam diyemezsin..annenin sana çektirdiği ızdırabı sen evladına çektirme ..okumadıysan dışardan okullarını bitir bir vasfın olsun işe gir ayaklarının üzerinde dur..hayat anneninde algıladığı gibi erkek olmadan geçmez değil kesinlikle.bu saatten sonra zaten olamam. benim com az seye inancim var beliide bugun ki ruh halime denk geldiniz.kirdiysam ozurdilerim.
Hiç uğraşma düzeltmeye azcık ucundan kiblendin kitabında anlat ne derdin varsa amacın birisinin okuması değilde içini boşaltmaksa senden başka o kitabı okuyan olmaz zaten.drun be tartismaya girmeyin hemen bi duzeltmeye calisicam. ingilizce flaan yazsam en azindan google den cevirtidiniz haklisiniz
tekrar kovulana kadar burdayım olmadı en kötü mune atar zatenaz da tiyw alıp kahkaha atman için burdayımgitme yalvarrim gitme.saka bi yana valla kitmak istemdim.istedigin kadar kal konum acik:)
Annesinin sevgilisi üvey babasını sanırım yanlış anlamadıysam :)kim kimi öldürmüş onu anlamadım :S
öldürmüş evet...Annesinin sevgilisi üvey babasını sanırım yanlış anlamadıysam :)
Allah iyiliğini versiniyide dert benden çıksında kime girerse girsin der gibisin bacım...
Burada yazmışsın uzunca ama karışık olmuş ve insanların zorlanması çok normal o yüzden bu tür ifadeler kullanmanı doğru bulmadımsiz benden betermissiniz guven konusinda.evet kitaolara konu olacak lanet bi hayatim var ve inanmayan konumdan defolup gitsin
Cevaplayayım dedim ama Byull87 arkadaş anlatmışSimdi konu ne? Konu hangi dilde?
Artı bir de psikolojisi kötü olmasına rağmen uzman desteğinin yetersiz geleceğine inanıyor, hayattan bezmişkonu sahibi anne baba ayrı
anne erkeksiz yapamamış hiç,sanırım kötü yollarada bulaşmış,konu sahibi baya bir hayatın sillesini yemiş ama kendini korumayı başarmış...üvey babalardan annenin sevgililerinden çok çekmiş işgence gibi...
sonra evlenmiş kocada fos çıkmış.eziyetli,birde evladı var...
çok mutsuz...
DİPNOT:içiini döküyo buraya rahatlamak için
birde dolu dolu küfür edip bağırası var..
yazıyı çözmeye çalışıyorum.annem babam oldukten dort ay sonra evlenmis.evlendigi insan bize kankusturmus birisidir.kac kez annemi bicaklarin onunden akmis ustune guzel bi de ben dayak yemistim.annem oadamdan kolamadi.ve turkiye geneli sinvalrda 4uncu okurken okul hayatim bitti evden kactim ozamanlarda.. allaha sukur bi namusuma zarar gelmrdi osuralar 15yasinda kitap yazan akilli bi kizdim.butun bi polis teskilati bama destek veriyordu..kimse bana sahip oladi cok sukur. birgun hiccunutmuyorum kimsesizim eski srvgikimin yanina gtmek zorunda kaldim.ama anahtari vermisti bi kosede kivriliyordum bi odada.sevgi falan yoktu aramizda..bi is buldum. ekmek tatli urunleri yaoan buyuk bir is yeri alindim.ikinci gun benden yasca butuk sefim beni asagida taciz etti. hayatta yapayalnizdim. gel zman git zmaan abnem o adamdan ayrikdi ama yeni birini buldu hemen.mecbur inlara sigindim. sex yaomalarini dyyar kulaklarimi tikardim.. abnemden bir turlu vazgrcemrdim.yoksa tasinacak kadin drgildi..uvey babamla cocuklati cin baristilar ve ciftce gorusmeye devam ettiler annemin srvgikisiyle ve orda oldurdu uvey babam onu gozume gordum. ve hayatimin tranvasini yasadim.. o akilka anneme sahip ciktim yas 16 aikemi alip baska sehre gotmeye ikna ettim.yoksa daha kotu olacakti hersry.annemi oldurebilrlerdi..o surada bana deli gibi asik birisi vardi..annem surekli bizi birakip giderdi.yanlis isler yapiyordu.ona siginmistim tertemiz bi hayat istemistim.onunla evlendim.17yasindaydim. bemi aldstti ailrsine muhtac etti kisirdi cocgu olmuyordu.ve ailemle olanlari hep basima kalkmisti.oysa bana ne kadar asikti..kaynim bama asik oldugun demisti beni zorla optu evde ben esime dedigimde kuyruk sallamsan yaomazdi dedi.ogun vitti abimle bi ev tuttuk annem evlenmisti bu arada yenidrn bicbaska serefsizle.. babamdan ka maasim ve calismamla eve 2000 katkim oluoydu mutluydum.hayati salamistim grzdim tozdum ictim. rahat raht jyasadim.ama yanlis yaomadim. suanki rsimle tanistim yurdusina grldim.cok asik olmustuk.hayatimda belki ilk defa kalbimi dinlemistim. o aile sorunlarimizxbilmiyor hala anlatmamda anlatamam. kolay degil... o bemi oyle tanidi oyleyimde ailemide vatsin vilmesin.ama onun ailrsi bana burda kan kusturdu vosatmak icin turlu seyler dindu esimle sorunlarim oldu kopma niktasina geldik.bir kere intihar ettim bikmistim hayattan.ve kendime grldigimde kizima ne kadar haksizlik yaotigimi anlayip dik durmak istedim..evligim iyi yerlere geldi ama ben insanligimi kaybettim kendimi guclu vambaska biri gibi gosteriyorum.icime atiyorum.dik durmaya cakisiyorum.agzimi acsam essime beler anlatabilirim oysaki..hayat bukadar aor mu olmali kimseye guvenmiyorum tabriya kizginim.ama gene buna sukurler olsun.. yolumu kaybettim ve artik bulamiyorum.
özür diledi ama her hatanın bir dönüşü var bak bu arkadaş birazdan kahkaha atmaya başlayacak ben burdayım yaAllah iyiliğini versin
Burada yazmışsın uzunca ama karışık olmuş ve insanların zorlanması çok normal o yüzden bu tür ifadeler kullanmanı doğru bulmadım
Cevaplayayım dedim ama Byull87 arkadaş anlatmış
Artı bir de psikolojisi kötü olmasına rağmen uzman desteğinin yetersiz geleceğine inanıyor, hayattan bezmiş
Açıklama için teşekkürler (kovulduğun halde incelik gösterip açıklama bile yapmışsın çok naziksin)
avukat gibi hissettim kendimi ama pc yi açmış yazıyı düzenlemekle meşgulmüş ...bende sağlıklı bir şekilde okumayı bekliyorum özetlememe rağmen..Beyin jimnastigi mi yapiyoruz, konu mu okuyoruz belli degil...
Gonder tusuna basmadan once geri donup okumak gunah degil haber vereyim...