telefondan bunu bir turlu beceremiyorum kucuck ekrandan.kitap yazarken bu kadar kötü bir yazı yazmayı nasıl başardınız..önce yazdıklarınızı düzenleyin yoksa burdan yorum morum çıkmaz..sesli harfleri literatüre koymakla başlayın paragrafları oturtun onuda geçtim yanlış sözcüklerle boşlukları verin bari..:KK63:
onuda geç zar zor okudum resmen fantazi dünyası..sanırım kitap yazacak burda deneme yapıyor arkadaşbu yazıyı translate bile çeviremez
iyide dert benden çıksında kime girerse girsin der gibisin bacım...telefondan yazinca cok zorlaniyorum. anlayan anlar napim..illa bi yorum almak icinde yazmadim ciksin bir icimden diye
iyide dert benden çıksında kime girerse girsin der gibisin bacım...
siz benden betermissiniz guven konusinda.evet kitaolara konu olacak lanet bi hayatim var ve inanmayan konumdan defolup gitsinonuda geç zar zor okudum resmen fantazi dünyası..sanırım kitap yazacak burda deneme yapıyor arkadaş
bu karakterle istesenizde mutlu olamazsınız ...okey okey gidiyorum defolup gidiyorum pardon..siz benden betermissiniz guven konusinda.evet kitaolara konu olacak lanet bi hayatim var ve inanmayan konumdan defolup gitsin
Allah da seni güldürsüniyide dert benden çıksında kime girerse girsin der gibisin bacım...
Zor şeyler yaşamışsın bu kadar olumsuz düşüncelere sahip olman normal. Ama bence profosyonel bir yardım da almalısın. Allah yardımcın olsun kızın varmış o aynı şeyleri yaşamasın diye uğraşmalısın şimditelefondan yazinca cok zorlaniyorum. anlayan anlar napim..illa bi yorum almak icinde yazmadim ciksin bir icimden diye
amin gülümde konu sahibi defol git dedi duramam bu sayfada hadi bana müsadeAllah da seni güldürsün
bu saatten sonra zaten olamam. benim com az seye inancim var beliide bugun ki ruh halime denk geldiniz.kirdiysam ozurdilerim.bu karakterle istesenizde mutlu olamazsınız ...okey okey gidiyorum defolup gidiyorum pardon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?