• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi tanimiyorum

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
herkese iyi aksamlar. ben yurt disina 3 yil once gelin geldim. saan bir kizim var 2.5 yasinda evliligimde mutsuz degilim fakat hayatimda ailemde de cok guven kirici olaylar yasadim. evlenmeden once cok fazla insanlara guvenim kirilmis icin sican gezen biri olup cikmistim. bu sekilde gecmisimi unutacagimi umut ediyordum,hayati takmiyordum,ilk defa kendimi yasiyordum özgürceee..
dini inancim zayiflamisti.babami 2 yasinda kaybetmistim.annem babam öldükten 4 ay sonra evlenmis evlendigi Adam abim ve bana senelerce dayak iskence ve küfürle büyüttü..Annemin odandanda 2 cocugu var ,ben onlari canim Kadar severim onlarda abimle beni.
suanki evliligimden once bir evliligim oldu..ve cok kotu sonuslandi..
babami hic hatirlamiyorum malesef, hayatimin babayla ve erkeklerle olan kismi kötü anilarla dolu.. annem üvey babami birgün terketti ve evden gitti ANNEMEDE COK KÖTÜLÜKLERI OLDU DÖVDÖ KÜFÜR ETTI: ama annem ondan bosanmadi ondan olan iki cocukta bizim gibi rezil büyüdü.
evi terkettiginde üvey babamla basbasa kaldim ve iki canim kardesimle abim askerdeydi..belki o olsa hersey baska olurdu.. üvey babamin baskisi artinca evden kactim.. cok sokakta yattim.. 15 yasindaydim. cok basarili dereceli bir ögrenciyken hersey yarim kaldi.. oysaki enim hayalimdi.. eski sevilime sigindim o aralar..benden büyüktü bana tek bir yanlis olmadi.bi ise girmistim ama isyerimde babam yasindaki adamin tacizine ugrayinca ayrildim isten baska isler buldum ailemle ilgili tek sey anlatmiyordum beni yalniy blup kullanmaya calismasinlar diye.. bi senem oyle zor gecti orda burda
baktim olmuyor annemin yanina sgindim.annemin sevlilisi vardi annem cocuklari yanina almis oadamla metres Hayati yasiyordu.. aksamlari sex icin konustuklarini seslerino hic unutmadim.. gel Zaman git Zaman annem tekrar uvey babama Döndü baristilar. nu arada annem sevgilisini aramizda bisey yok diye gosteriyor dostluk yapiyorlari sevgilisi evimize girip cikiyor icki iciliyordu..bigun olan oldu aralarin da kavga cikti adamin uvey babamin ve bizim evimizde adami öldürdü.biri hapse digeri mezara
bu olay hayatimda tranva sebebi oldu 39 kiloya dusmustum uyuyamiyordum.ona agmen annemi kardeslerimi alip baska sehre gitmeye zolradim..o arada tanistigim bana deli gibi bi asik vardi..oda bize bu konuda destek oldu herseyi biliyordu. ama benden bir turlu vazgecmemisti
yeni bir hayata basladik buda bizimle geldi..annem sureli evibirakip bizi birakip gidiyordu kötü isler yapiyordu..annemle konustum dinletemedim.ve beni seven oerkekle evlendim 17 yasindaydim annem imza vermedigi icin nikah olmamisti..ki obana tapan esim beni asagilamaya aldatmaya arkadaslariyla butun zamanini gecirmeye basladi..kopmaya basladik
KADER bana gene gülmemisti..birgun kardesi bana askini ilan etti yani kaynim..uyardim e kapattim bi araya gelmek istemedim..za,an geldi kardesi bizim eve yerlesti calismak icin..ve beni öptpü zorla..esime anlattim aglayarak .Kabul edemydim-
oda bana kadin kuruk sallamasa erkek yapmaz lafini dedi ve aimi arayip evi terk ettim.
abim beni Aldi ve ev tuttuk.abamdan aldigim maas ve calistigim maasla cok iyi para kazaniyor ve istedigim gibi yasiyordum olanlari unutmak icin yiyip icip geziyordum cok mutluydum..
esimi tandim suanki esimi-hayatimda ilk kez gercekten asik oldum-ama onunda ailesinden yuyzum gulmedi anlattsam 4 saatlik yazi olur.esimlede sorunlarim baslamisti hamileydim cok duygusaldim acayip psikolojik bi bosluktaydim .odonem cok sacmaladim.cok zor günler yasadim.
suan dilimi gelistiriyorum ve okula basladim.belki hayatimin hayalini gerceklstiricem birgun.ama benden cok sey gitti
insanlara guvenmiyorum dini inancim zayifladi arkadas edinemiyorum insanlara erkekelre guvenmiyorum icimi kimseye dökmüyorum.korkuyorum gelecekten insanlardan..kiinsanlari telk hatada eliyorum buna ragmen cok sicak kanli sevecen dostca bi insanim ama icimde firtinalar kopuyor hayata ben nasil pozitif bakicam?uzumde hep bir ac..bunu nasil basaricam\

Son düzenleme:
annem babam oldukten dort ay sonra evlenmis.evlendigi insan bize kankusturmus birisidir.kac kez annemi bicaklarin onunden akmis ustune guzel bi de ben dayak yemistim.annem oadamdan kolamadi.ve turkiye geneli sinvalrda 4uncu okurken okul hayatim bitti evden kactim ozamanlarda.. allaha sukur bi namusuma zarar gelmrdi osuralar 15yasinda kitap yazan akilli bi kizdim.butun bi polis teskilati bama destek veriyordu..kimse bana sahip oladi cok sukur. birgun hiccunutmuyorum kimsesizim eski srvgikimin yanina gtmek zorunda kaldim.ama anahtari vermisti bi kosede kivriliyordum bi odada.sevgi falan yoktu aramizda..bi is buldum. ekmek tatli urunleri yaoan buyuk bir is yeri alindim.ikinci gun benden yasca butuk sefim beni asagida taciz etti. hayatta yapayalnizdim. gel zman git zmaan abnem o adamdan ayrikdi ama yeni birini buldu hemen.mecbur inlara sigindim. sex yaomalarini dyyar kulaklarimi tikardim.. abnemden bir turlu vazgrcemrdim.yoksa tasinacak kadin drgildi..uvey babamla cocuklati cin baristilar ve ciftce gorusmeye devam ettiler annemin srvgikisiyle ve orda oldurdu uvey babam onu gozume gordum. ve hayatimin tranvasini yasadim.. o akilka anneme sahip ciktim yas 16 aikemi alip baska sehre gotmeye ikna ettim.yoksa daha kotu olacakti hersry.annemi oldurebilrlerdi..o surada bana deli gibi asik birisi vardi..annem surekli bizi birakip giderdi.yanlis isler yapiyordu.ona siginmistim tertemiz bi hayat istemistim.onunla evlendim.17yasindaydim. bemi aldstti ailrsine muhtac etti kisirdi cocgu olmuyordu.ve ailemle olanlari hep basima kalkmisti.oysa bana ne kadar asikti..kaynim bama asik oldugun demisti beni zorla optu evde ben esime dedigimde kuyruk sallamsan yaomazdi dedi.ogun vitti abimle bi ev tuttuk annem evlenmisti bu arada yenidrn bicbaska serefsizle.. babamdan ka maasim ve calismamla eve 2000 katkim oluoydu mutluydum.hayati salamistim grzdim tozdum ictim. rahat raht jyasadim.ama yanlis yaomadim. suanki rsimle tanistim yurdusina grldim.cok asik olmustuk.hayatimda belki ilk defa kalbimi dinlemistim. o aile sorunlarimizxbilmiyor hala anlatmamda anlatamam. kolay degil... o bemi oyle tanidi oyleyimde ailemide vatsin vilmesin.ama onun ailrsi bana burda kan kusturdu vosatmak icin turlu seyler dindu esimle sorunlarim oldu kopma niktasina geldik.bir kere intihar ettim bikmistim hayattan.ve kendime grldigimde kizima ne kadar haksizlik yaotigimi anlayip dik durmak istedim..evligim iyi yerlere geldi ama ben insanligimi kaybettim kendimi guclu vambaska biri gibi gosteriyorum.icime atiyorum.dik durmaya cakisiyorum.agzimi acsam essime beler anlatabilirim oysaki..hayat bukadar aor mu olmali kimseye guvenmiyorum tabriya kizginim.ama gene buna sukurler olsun.. yolumu kaybettim ve artik bulamiyorum.:(

srssiz bicyere gidil bolye bi bagirasim var kufr edrsim var..

Hani internette bi yazı dolaşıp durur ya harflerin yerleri ne kadar değişik olursa olsun okuduğumuzda anlarız sizinkide o hesap. Sizde onu denediniz galiba ve ben valla anladım gibi :KK48: ama sonrasında çok uzun diye yarıda bıraktım.:eek:

kitap yazarken bu kadar kötü bir yazı yazmayı nasıl başardınız..önce yazdıklarınızı düzenleyin yoksa burdan yorum morum çıkmaz..sesli harfleri literatüre koymakla başlayın paragrafları oturtun onuda geçtim yanlış sözcüklerle boşlukları verin bari..:KK63:

sabah esimlede tartistik cocuk bisry yapsa sucu hemen bana atiyor sen varken bu cocuk boyle simarik diye. olur olmaz laflar cikti uyumustum gitmis halada evde yok inanin gelmrse nedencgelmedin demem.artik hayatimda tattisma kavga kotluuk gormek istemiyorum.. ne yalarsa yaosin nereye gidetse gitsin. isterse ayrilsin.. gelecek korkum heo var zaten.. artik herseye hazirim.allah kizimin canini bama bagislasin bemi onla sinamasin. sinatsada venide alsin.bimtim hayattan cunku

telefondan yazinca cok zorlaniyorum. anlayan anlar napim..illa bi yorum almak icinde yazmadim ciksin bir icimden diye

kitap yazarken bu kadar kötü bir yazı yazmayı nasıl başardınız..önce yazdıklarınızı düzenleyin yoksa burdan yorum morum çıkmaz..sesli harfleri literatüre koymakla başlayın paragrafları oturtun onuda geçtim yanlış sözcüklerle boşlukları verin bari..:KK63:
telefondan bunu bir turlu beceremiyorum kucuck ekrandan.

Ne yazdığınız hiç anlaşılmıyor, lütfen yazdıktan sonra kontrol edin, şifre çözmeye çalışmaktan anlayamadım hiçbir şey. Kızınız ilk evliliğinizden mi yoksa bu adamdan mı?

onuda geç zar zor okudum resmen fantazi dünyası..sanırım kitap yazacak burda deneme yapıyor arkadaş:confused:
siz benden betermissiniz guven konusinda.evet kitaolara konu olacak lanet bi hayatim var ve inanmayan konumdan defolup gitsin

siz benden betermissiniz guven konusinda.evet kitaolara konu olacak lanet bi hayatim var ve inanmayan konumdan defolup gitsin
bu karakterle istesenizde mutlu olamazsınız ...okey okey gidiyorum defolup gidiyorum pardon..

drun be tartismaya girmeyin hemen bi duzeltmeye calisicam. ingilizce flaan yazsam en azindan google den cevirtidiniz haklisiniz

telefondan yazinca cok zorlaniyorum. anlayan anlar napim..illa bi yorum almak icinde yazmadim ciksin bir icimden diye
Zor şeyler yaşamışsın bu kadar olumsuz düşüncelere sahip olman normal. Ama bence profosyonel bir yardım da almalısın. Allah yardımcın olsun kızın varmış o aynı şeyleri yaşamasın diye uğraşmalısın şimdi:KK58:

bu karakterle istesenizde mutlu olamazsınız ...okey okey gidiyorum defolup gidiyorum pardon..
bu saatten sonra zaten olamam. benim com az seye inancim var beliide bugun ki ruh halime denk geldiniz.kirdiysam ozurdilerim.

Back