Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma böyle şakalar şeker komasına girmek istemedin de mi Emma şekerpare güzelim?Dün 57 tane seker çikolata yedikten sonra, akşam yarım parça beyaz çikolatayı yemeden yattım öğretmenim, en başarılı benim, teprikler banaaa i p e k
Tabii, 57 kesin sayı degilYapma böyle şakalar şeker komasına girmek istemedin de mi Emma şekerpare güzelim?
Çok tatlısın20'yi unutmuşum
Üstünden 2 yıl geçmiş iyi unutmamissin Wilmamgünaydin konuyu hörtlatmaya geldim bunu özlemişim aradığım konuydu yeniden mi yapsak i p e k
merhaba şu andaki hayatım çok bozuldu.. eskiden yaptığım gibi yapmıyorum. hepsinden baya uzagim .az konuşmada tamam digerler yok..Üstünden 2 yıl geçmiş iyi unutmamissin Wilmam
Yeter ki iste ve harekete geç mucizeler oluyor. Buraya yazalım günün sonunda hatalarımızı ve doğrularımızi. İstediğin kişileri de davet edebilirsin buraya cnmmerhaba şu andaki hayatım çok bozuldu.. eskiden yaptığım gibi yapmıyorum. hepsinden baya uzagim .az konuşmada tamam digerler yok..
yeniden yapıcam 5:30 ta kalkmak gibi planım var.
önemli olan saat 6 dan sonra uyumamak . 4 çok erken değil mi tatlım?Merhaba.
hayatımı artık bi şekilde düzene sokmaya calışıyorum..
bi şekilde yoluma devam ettirmeye...
bugün olmadi.. sabah 4 te uyandim geri uyudum.
5 te kalkıp duş alıp namaz kılmaktı amacim olmadi..
6:30ta kalktım. kahvaltımı yaptım öğlen yemegimi de hazirladim..
7:40 gece dolmuşa bindim..
7:50 gece binmeliyim bence biraz geç çıkmam gerek..
9 eylülde kilo vermeye başlicam ebey kilo aldim.. öğle yemegini de işyerinde yemeyi düşünüyorum.
sigarayi da birakicam.. tamamen degil azaltmaya çalışıcam...
hayatımın plani da tam olarak bu..
teşekkür ederim.
Neden başarayamayasın. Sadece kendine biraz güven gerisi gelirSlmlar ne kadar güzel konu başaracağımı zannetsem hemen başlarımm
sabah namazi 5 te okunuyor. 5 daha iyi.. 4 te kalkmam nedeni duş almakti.. teceddüt namazi kılmak istiyorum 3 te kalkıp.. gece kılınan namaz daha kabul olunuyor.. bunu hergün yapsam ne güzel olur.. kalkamiyorum maalesef.önemli olan saat 6 dan sonra uyumamak . 4 çok erken değil mi tatlım?
akşam geç uyuyorsanız malesef imkansız ancak 21-22 gibi uyursanız kalkabilirsinizsabah namazi 5 te okunuyor. 5 daha iyi.. 4 te kalkmam nedeni duş almakti.. teceddüt namazi kılmak istiyorum 3 te kalkıp.. gece kılınan namaz daha kabul olunuyor.. bunu hergün yapsam ne güzel olur.. kalkamiyorum maalesef.
Ben de teheccud namazına kalkmak çok istiyorum. Herkes uykudayken sen en kıymetli olanla AŞK"la başbaşasın.sabah namazi 5 te okunuyor. 5 daha iyi.. 4 te kalkmam nedeni duş almakti.. teceddüt namazi kılmak istiyorum 3 te kalkıp.. gece kılınan namaz daha kabul olunuyor.. bunu hergün yapsam ne güzel olur.. kalkamiyorum maalesef.