KENDİMİ SEVİYORUM

Arkadaslar bir turlu programimi duzene sokamadim yatili misafirlerim geliyor bu haftada gelecek yogunum bu aralar gelene gelme diyemem ama sabah 7 de uyaniyorum fazla disari cikmiyorum sadece kizimla ilgileniyorum birde misafirlerle simdilik bu kadar gunluk kuran ezber kitap okuma yapiyorum bu kadar simdilik

Dün 57 tane seker çikolata yedikten sonra, akşam yarım parça beyaz çikolatayı yemeden yattım öğretmenim, en başarılı benim, teprikler banaaa 🤪 🙂 i p e k i p e k

Dün 57 tane seker çikolata yedikten sonra, akşam yarım parça beyaz çikolatayı yemeden yattım öğretmenim, en başarılı benim, teprikler banaaa 🤪 🙂 i p e k i p e k
Yapma böyle şakalar şeker komasına girmek istemedin de mi Emma şekerpare güzelim?

Yapma böyle şakalar şeker komasına girmek istemedin de mi Emma şekerpare güzelim?
Tabii, 57 kesin sayı degil
15 olduguna dair rivayetler var,
10 oldugu tahmin ediliyor,
Kesin sayiyi bilen yok 🙄

Güzel niyetlerle başladık kendimize iyi gelecek 3 kural.
Benim hayatımda geçen bu zaman zarfında neler değişti diye bir baktım da.
Erken kalkıyorum.
Eskiye nazaran daha az konuşuyorum.
Az yemek konusu değişkenlik gösteriyor. Bazen az bazen çok yiyorum dengesizlik var. O da düzene girerse Güzel olur.

merhaba şu andaki hayatım çok bozuldu.. eskiden yaptığım gibi yapmıyorum. hepsinden baya uzagim .az konuşmada tamam digerler yok..
yeniden yapıcam 5:30 ta kalkmak gibi planım var.
Yeter ki iste ve harekete geç mucizeler oluyor. Buraya yazalım günün sonunda hatalarımızı ve doğrularımızi. İstediğin kişileri de davet edebilirsin buraya cnm:KK68:

Merhaba.
hayatımı artık bi şekilde düzene sokmaya calışıyorum..
bi şekilde yoluma devam ettirmeye...
bugün olmadi.. sabah 4 te uyandim geri uyudum.:KK70:
5 te kalkıp duş alıp namaz kılmaktı amacim olmadi..
6:30ta kalktım. kahvaltımı yaptım öğlen yemegimi de hazirladim..
7:40 gece dolmuşa bindim..
7:50 gece binmeliyim bence biraz geç çıkmam gerek..
9 eylülde kilo vermeye başlicam ebey kilo aldim.. öğle yemegini de işyerinde yemeyi düşünüyorum.
sigarayi da birakicam.. tamamen degil azaltmaya çalışıcam...
hayatımın plani da tam olarak bu..
teşekkür ederim.

Merhaba.
hayatımı artık bi şekilde düzene sokmaya calışıyorum..
bi şekilde yoluma devam ettirmeye...
bugün olmadi.. sabah 4 te uyandim geri uyudum.:KK70:
5 te kalkıp duş alıp namaz kılmaktı amacim olmadi..
6:30ta kalktım. kahvaltımı yaptım öğlen yemegimi de hazirladim..
7:40 gece dolmuşa bindim..
7:50 gece binmeliyim bence biraz geç çıkmam gerek..
9 eylülde kilo vermeye başlicam ebey kilo aldim.. öğle yemegini de işyerinde yemeyi düşünüyorum.
sigarayi da birakicam.. tamamen degil azaltmaya çalışıcam...
hayatımın plani da tam olarak bu..
teşekkür ederim.
önemli olan saat 6 dan sonra uyumamak . 4 çok erken değil mi tatlım?

sabah namazi 5 te okunuyor. 5 daha iyi.. 4 te kalkmam nedeni duş almakti.. teceddüt namazi kılmak istiyorum 3 te kalkıp.. gece kılınan namaz daha kabul olunuyor.. bunu hergün yapsam ne güzel olur.. kalkamiyorum maalesef.
akşam geç uyuyorsanız malesef imkansız ancak 21-22 gibi uyursanız kalkabilirsiniz

sabah namazi 5 te okunuyor. 5 daha iyi.. 4 te kalkmam nedeni duş almakti.. teceddüt namazi kılmak istiyorum 3 te kalkıp.. gece kılınan namaz daha kabul olunuyor.. bunu hergün yapsam ne güzel olur.. kalkamiyorum maalesef.
Ben de teheccud namazına kalkmak çok istiyorum. Herkes uykudayken sen en kıymetli olanla AŞK"la başbaşasın.
Allah'ım kalbimizden istediğimiz bu duayı yaşamayı da nasip etsin🤲

X