Kendimi savunamıyorum :(

bende sizin kibiyim annem ise insanlara catir catir cevabini verir. ama simdi biraz biraz hakkimi savuna biliyorum. yanliz hakkimi aramada fena degilimdir hakkimi ararim. benim problemim bana laf sokanlara cevap verememek.

Bende cevabını veririm verdikten sonra sıkıntı yapıyorum acaba bana kustumu ya soğuk davranirsa felan diye böyle olsa dahami iyi

herkesin senin gibi olmasini bekleme herkesin yetistirilme kosullari farkli arkadasim bide burda polemik yaratma. insanlar problemlerine cozum bulmaya calisiyor.

O tip insanlara karsilik vermek icin onlar gibi olmali düsünmelisin.
Yani laf sokan cirkef samimiyetsiz biri..
Kalbini aklini niye böyle sacmaliklarla kirletesin ki?
O yüzden bosver böyle kal.
Bir insan kendiliginden haddini bilmeli.. insan gibi insan olmali her canliya saygi duymali.
Hadi sana karsi birdaha yapmiyor haddini bildirdin sende laf soktun diyelim.. eee ertesi gün gidecek ona haddini bildiremeyen ezik gördügü kisiye yine öyle cirkin davranislar sergileyecek.
O yüzden bu tip insanlardan uzak durulmali mümkünse.

bende sizin kibiyim annem ise insanlara catir catir cevabini verir. ama simdi biraz biraz hakkimi savuna biliyorum. yanliz hakkimi aramada fena degilimdir hakkimi ararim. benim problemim bana laf sokanlara cevap verememek.
Aynıyız benim de sorunum bu lafa cevap verememek savunamamak çok safım ya

Bende cevabını veririm verdikten sonra sıkıntı yapıyorum acaba bana kustumu ya soğuk davranirsa felan diye böyle olsa dahami iyi
Bence böyle daha iyi Benim gibi içine atsan strese girsen daha mı iyi senin gibi Olmayı isterdim yani

29 burç yengeç benim annem de asla lafın Altın'da kalmaz keşke anneme çekseymişim senle aynıyız malesef böyle de olmuyor çünkü birisi Birşey desin çok içime atıyorum sende mi öylesin

Bence böyle daha iyi Benim gibi içine atsan strese girsen daha mı iyi senin gibi Olmayı isterdim yani
Yok bacim benim gibi olma aşırı stres mide krampları ne ararsan bende var valla çok iyi bi insan ve saf olduğumuzdan kaynaklı malesef

29 burç yengeç benim annem de asla lafın Altın'da kalmaz keşke anneme çekseymişim senle aynıyız malesef böyle de olmuyor çünkü birisi Birşey desin çok içime atıyorum sende mi öylesin
Evet icime atiyorum. Noldu dediklerinde de ya yok birsey diyorum ya da baska birine anlatiyorum onlarda niye cevabini vermedin diyorlar. Anneme anlatsam annem gidip kavga eder onu da biliyorum. Suan evliyim kocama anlatiyorum. Mesele aile icinden geliyorsa o benim yerime cevap veriyor.sonra ne oluyor onuda söyliyim. Gelin kocasini sisiriyor oluyor :) ben cok iyi niyetliyim orda hata yapiyorum. Gözum acik degil pek. Yani herseyi mantikli konusarak cözulebilecegine hep inandim o yuzden hep darbe yiyorum. Bende suan kendimi geri gectim. Kimseyle muhattap olmuyorum. Kafam rahat.

bende yanımda birileri olunca laf sokuyorum ama yabancı bir ortam ise veya tek isem seninle aynı durumda oluyorum ama benim susmam da onları çıldırtıyor bunu da hissediyorum rahat bir kkişilikte olduğumdan hiiiççç takmıyorum gelip geçici insanları öenmseyip hayatının merkezine oturtma çok konuşan boş konuşur "edepli edebinden susar cahil ben surturdum sanar" ve cahil dostum olacağına alim düşmanım olsun .alim kişinin konuşması bile daha insanca oluyor .
bazen çok basit bir durumu bizde yanlış anlayabiliyoruz halbuki orda laf versek cevabını alınca kötü niyetli olmadığını da anlayabiliyoruz. ama üstüne gittikçe yeniyorsunuz bu durumu inanın böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…