- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesin senin gibi olmasini bekleme herkesin yetistirilme kosullari farkli arkadasim bide burda polemik yaratma. insanlar problemlerine cozum bulmaya calisiyor.iyide kırılmayada hakkın yok o halde,kırmak değil bu herkes yerını haddini bilsin,sen bildirmezsen o bılmez ve sneın arkdandan gelene aynısını bakar,bak bır banka memuru benı aşağıladı,ortalığı yıktım,adam korkudan nasıl özür diliyor,dedım denı yakarım lakın ya anne yada çocuğun maaşında ekmek yıyordur dedim,şimdiki aklım olsa yakardım,anlatsam bana yaptığını şok olursunuz,müdür ne yalvardı bana,Allah kahretsın sızı...
Aynıyız benim de sorunum bu lafa cevap verememek savunamamak çok safım yabende sizin kibiyim annem ise insanlara catir catir cevabini verir. ama simdi biraz biraz hakkimi savuna biliyorum. yanliz hakkimi aramada fena degilimdir hakkimi ararim. benim problemim bana laf sokanlara cevap verememek.
Bence böyle daha iyi Benim gibi içine atsan strese girsen daha mı iyi senin gibi Olmayı isterdim yaniBende cevabını veririm verdikten sonra sıkıntı yapıyorum acaba bana kustumu ya soğuk davranirsa felan diye böyle olsa dahami iyi
29kac yasindasiniz
29 burç yengeç benim annem de asla lafın Altın'da kalmaz keşke anneme çekseymişim senle aynıyız malesef böyle de olmuyor çünkü birisi Birşey desin çok içime atıyorum sende mi öylesinYa arkadas senin yasin kac? Burcun ne cok merak ettim. Bende senin gibi beceriksizim. Saftirik miyiz neyiz anlamadim?! Insanlara insanca yaklasiyorum. Herseyi konusarak cözebilecegimize inaniyorum velakin karsima cikan insanlar benim gibi degiller. Kendimi nesli tükenmekte olan insan gibi göruyorum. Biri bana birsey derse tek yapabildigim Allaha havale etmek oluyor. Yani o derece beceremiyorum. Halbuki annem ve kiz kardeslerime hic benim gibi degiller :)
Yok bacim benim gibi olma aşırı stres mide krampları ne ararsan bende var valla çok iyi bi insan ve saf olduğumuzdan kaynaklı malesefBence böyle daha iyi Benim gibi içine atsan strese girsen daha mı iyi senin gibi Olmayı isterdim yani
Evet icime atiyorum. Noldu dediklerinde de ya yok birsey diyorum ya da baska birine anlatiyorum onlarda niye cevabini vermedin diyorlar. Anneme anlatsam annem gidip kavga eder onu da biliyorum. Suan evliyim kocama anlatiyorum. Mesele aile icinden geliyorsa o benim yerime cevap veriyor.sonra ne oluyor onuda söyliyim. Gelin kocasini sisiriyor oluyor :) ben cok iyi niyetliyim orda hata yapiyorum. Gözum acik degil pek. Yani herseyi mantikli konusarak cözulebilecegine hep inandim o yuzden hep darbe yiyorum. Bende suan kendimi geri gectim. Kimseyle muhattap olmuyorum. Kafam rahat.29 burç yengeç benim annem de asla lafın Altın'da kalmaz keşke anneme çekseymişim senle aynıyız malesef böyle de olmuyor çünkü birisi Birşey desin çok içime atıyorum sende mi öylesin