- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Kız inanır mısın çikolata yeme ihtiyacı hissetmiyorum sadece adet yaklaşırken bir tane ya da adet olduktan sonra. Galiba büyüdümTek formül cikilata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız inanır mısın çikolata yeme ihtiyacı hissetmiyorum sadece adet yaklaşırken bir tane ya da adet olduktan sonra. Galiba büyüdümTek formül cikilata
Hmm anladım güzelmiş :)Hersey olabilir. Kim neyle mutlu oluyorsa onu. Mesela sabah yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşıma yardımcı oldum. Mutlu ettim kendimi. Spor yapcam inşallah, en önemlisi su içme alışkanlığı kazanıcam. 45 50 dk yürüyüş yaptım şehzade başı camisine gittim. Sakinliğinde, yemyeşil avlusunda huzur buldum, mutlu oldum. :)))
Hadi ya :/ Rabbim hayırlı bir yer nasip etsin inşallah, aminEsyayi bulacagim diye evi kacirdim sorma.
Gene ev bakiyoruz atamam oldugu icin ev bulamadik kizin okuluna yakin.
Tasinmak istiyorum. Cok sogudum evden.
Sen de zayıflama grubuna girmişssin maşallah :)) gitsin fazlalıklar :)))Hmm anladım güzelmiş :)
Yarından itibaren ben de bişiler yapmaya çalışayım kendim için :)
Ay bugun 4 tane yedim yemedigim zaman yaslandigim zaman olur heraldeKız inanır mısın çikolata yeme ihtiyacı hissetmiyorum sadece adet yaklaşırken bir tane ya da adet olduktan sonra. Galiba büyüdüm
Amin .Hadi ya :/ Rabbim hayırlı bir yer nasip etsin inşallah, amin
Olsun her yaş ayrı güzel yaşlandığımı kabul ediyorumAy bugun 4 tane yedim yemedigim zaman yaslandigim zaman olur heralde
Olur inşallah daha 20 gün varAmin .
Nasipimiz vardir bir yerde.bayramdan once tasinsaydik bayram temizligi gibi olurdi benim icin
Zaman suuu misali . Dua edin gonlume gore bulayim :))Olur inşallah daha 20 gün var
Allah kabul etsin inşaallah. Dualarında bizleride unutma.❤❤İkindi namazımı da kıldım az evvel daha mutlu hissediyorum. Su şişem yanımda
İsi braktinmi hanifeAllah kabul etsin inşaallah. Dualarında bizleride unutma.❤❤
İnşallah canım :)Zaman suuu misali . Dua edin gonlume gore bulayim :))
Müşterek inşallah kardeşim ❤Allah kabul etsin inşaallah. Dualarında bizleride unutma.❤❤
Evet bayramdan beri evdeyim :)İsi braktinmi hanife
❤❤İnşallah canım :)
Müşterek inşallah kardeşim ❤
Evet bayramdan beri evdeyim :)
Niye biraktin kizİnşallah canım :)
Müşterek inşallah kardeşim ❤
Evet bayramdan beri evdeyim :)
Hakkımı vermiyordu hem de senin gibi çalışanı nerden bulcam diyordu. Biraz kişilik problemi vardı galibaNiye biraktin kiz
Sporu hangi saatte yapmak daha faydalı?Bende 1,5litrelik su sisemi hazirladim.
Ben akşamları spor yapicam az az.
Kendimi fazla yormadan, ne kadar gidrse kâr'ima
Hangi saatler faydalı bilmiyorum.Ya bir de ben hamilelik düşündüğüm için hangi sporları yapmam sakıncalı olur? Hangilerini tercih etmeliyim?
Hahahah iyi yapmisin boswer azicik evde takilHakkımı vermiyordu hem de senin gibi çalışanı nerden bulcam diyordu. Biraz kişilik problemi vardı galiba