- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Sapına kadar demek isterdim ama maalesefNe özeli ben özelden kimseyle yazışmambelki erkeksiniz
Kaç tane squat kaç mekik yaptın bugün?Sapına kadar demek isterdim ama maalesef
40mekik 40squat yaptim.Kaç tane squat kaç mekik yaptın bugün?
Artırmıyor musun her gün?40mekik 40squat yaptim.
Şimdilik 40 40 yapiorum zaten 20yle başlamıştım. Dedim yaa bacaklarim acıyo. Kaslar calismaya basladiArtırmıyor musun her gün?
Hmm ben 50 squat 15 mekikle başladım. Squatı 70e çıktım, mekik 30a mekiğe çok yüklenmiyorumŞimdilik 40 40 yapiorum zaten 20yle başlamıştım. Dedim yaa bacaklarim acıyo. Kaslar calismaya basladi
Bencede çok yüklenme canım. . Bende squati artiricam..mekik az cekilsede olur.Hmm ben 50 squat 15 mekikle başladım. Squatı 70e çıktım, mekik 30a mekiğe çok yüklenmiyorum
Benim de :/Beynim yandı
naptin minigimBenim de :/
oh ohh masallah delim cok iyi gidiyorsun.Mens donemin gecince bir de sogan kurune basla derimSaçlarımı yıkadım, peeling yaptım kaş kirpik bakımımı yaptım. Banyo sonrası nemlendiricimi sürdüm. Günü 2 buçuk litre su ile bitiriyorum. :)))))
Sen de çok iyisin maşallah kuzum. Soğan kuru denedim önceden bayağı. Belki yine denerim ama 3 dönem kullanmıştım çok zayıflatmıştı beni iştahımı kesmişti artık herşeyden midem bulanıyordu, bilmiyorum :/oh ohh masallah delim cok iyi gidiyorsun.Mens donemin gecince bir de sogan kurune basla derim
Soğan kürünu nasıl yapiosunuzSen de çok iyisin maşallah kuzum. Soğan kuru denedim önceden bayağı. Belki yine denerim ama 3 dönem kullanmıştım çok zayıflatmıştı beni iştahımı kesmişti artık herşeyden midem bulanıyordu, bilmiyorum :/
Sarma demeyinnn beeee... Rüyalarıma girecekBende bebisi mutlu etmek için sarma yiyorumpeşine de dondurma geliyo
Ye gitsin can bogazdan gelirSarma demeyinnn beeee... Rüyalarıma girecek
Ahh ahh saran olsaYe gitsin can bogazdan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?