• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaa ben çok az yiyorum aslında.. ekmeği azaltmm lazım.
Bide ben süt icemiorumm iyyy . Hamileyken bir bardak zor içtim..o da disim agriodu keser dediler ondan.

Ekmeği kesebiliyorsan verene kadar tamamen kes yada günde 2 dilim tam buğday ye..
Şuan az yiyor olabilirsin ama metobolizmayı şaşırtcan ki işe yarasın diyet..
Süt içemiyorsan 1 kase yoğurt yulaf ezmesi çok güzel oluyo içine de az tarçın misss :)

Diyet sadece kilovermek için yapılmaz ki, almak için de yapılır :63:

Ayrıca ben sıkılaşmak için burdayım:KK8:

Yeterince sıkılmıyon mu :KK45:

Bu ne biçim topik lan bizden başka kimse yok özelden devam edeydik:D

Ekmeği kesebiliyorsan verene kadar tamamen kes yada günde 2 dilim tam buğday ye..
Şuan az yiyor olabilirsin ama metobolizmayı şaşırtcan ki işe yarasın diyet..
Süt içemiyorsan 1 kase yoğurt yulaf ezmesi çok güzel oluyo içine de az tarçın misss :)
Buğday almaya başladım zaten. İnşaallah vericem. Çok pis gaza geldim. Hamile kalmadan önce ki enerjim olsaydı ..
Ama ben yoğurt ta sevmiyorum.. tatsız tuzsuz. Bi ara pul biber limon sıkıp yedim ayy bir hafta zor katlandim

Buğday almaya başladım zaten. İnşaallah vericem. Çok pis gaza geldim. Hamile kalmadan önce ki enerjim olsaydı ..
Ama ben yoğurt ta sevmiyorum.. tatsız tuzsuz. Bi ara pul biber limon sıkıp yedim ayy bir hafta zor katlandim

Ama diyette protein alman lazım
Yumurta? Peynir ?

Back