- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Kafamda deli sorular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bir test yapsanaKafamda deli sorular
Adet olmadan yapmıştım negatifti. Eczanede test almaya da utanıyorum artık. Kız bir tuhaf bakıyo banaSen bir test yapsana
Hahahha kan ver sağlık ocağınaAdet olmadan yapmıştım negatifti. Eczanede test almaya da utanıyorum artık. Kız bir tuhaf bakıyo bana
Yarın gideyim en iyisi.. bakalım hayırlısı Rabbim den.Hahahha kan ver sağlık ocağına
İnşaallah canim. Ufff kafam karmakarışık .Ya bir de kasık ağrısı adette tam sökülememe kist filan da olmasın sen yine bir doktora git
Bugün hiç spor yapmadın mı?Bende şimdi çocukları parka goturcez eşimle yürüyüş veya spor aletlerinde çalışırım duruma göre bakalim
Evet burası da sıcaktı akşam üzeri rüzgar çıkar gibi oldu ve ben gün boyu dışardaydım nerdeysebugun asiri sicakti klimaya ragmen evin ic isisi 32 dereceydi kavrulduk resmen.pestil gibiyim mutfak suan beni bekliyor ama hic yaoasim yok :/
evse bunaldim yaaEvet burası da sıcaktı akşam üzeri rüzgar çıkar gibi oldu ve ben gün boyu dışardaydım nerdeyse
Sizin oralar daha sıcaktır canım, dışarda da bunalırsın :/evse bunaldim yaa
Zumba yapmıştım bı 15-20 dk kadarBugün hiç spor yapmadın mı?
Elticigin de mutlu olmuşturBen kendimi mutlu etmek için elticigime yardım a geldim
Çok bunaltıcı hava bende klima ile duruyorum bugun nem de yüksekti daha bi bunaldımevse bunaldim yaa
CooookkkZumba yapmıştım bı 15-20 dk kadar
Biraz öncede 15 dj kadar spor aletlerinde çalıştım eşim hadi gidelim deyince bıraktım yani
Elticigin de mutlu olmuştur