• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

an itibariyle yarim saatlik plates ustune 40 squat arti dus bitti oncesinde sekersiz turk kahvesi ve bir kurabiue yemistim.Su ana kadar 4×350 ml su ictim hadi biraz daha sabir ...
Sen kaptan ol bari herkesten azimlisin :D

olmz minik sende organizator reislik ruhu var bende yok:KK70: iste ben yazdkca gaza gelin.Bu arada yemgim yok sadece corba yaptim :KK70:
Bende tavuk attım haslaniyor çorbasını yapacağım birde elbette ki ot lazım diyelim semizotu yapacağım :D

Birde çocukların yiyeceği bişey yapmam lazım :hamarat:

olmz minik sende organizator reislik ruhu var bende yok:KK70: iste ben yazdkca gaza gelin.Bu arada yemgim yok sadece corba yaptim :KK70:
O ruh keşke şu 4 duvar içinde de olaydı :kahve:

iste bu topicte icimizdeki eneejiyi aciga cikarip ozguvenimizi guclendiricez :*** sinik durmak yok.
Ama ne yalan söyleyeyim bı hedefim daha var onu gerçekleştirirsem eşim sadece kendini reis zannedexek o zannetmeye devam eder ins :D

Ben dişçiyi bekliyorum sonra yaklaşık 45 dklık bir yürüyüş yapcam :)) Su 8 bardak oldu eve gidince de squat ve mekik çekcem

Ne yemek yapsam bilmiyorum??
ahh disci emzirme isim bitsin benim de inplant yaotirmam lazim nasil olcak bilmiyorum.Diş ozguvenin kalelerinden biriymis duymus muydunuz

ahh disci emzirme isim bitsin benim de inplant yaotirmam lazim nasil olcak bilmiyorum.Diş ozguvenin kalelerinden biriymis duymus muydunuz
Evet insan gülümserken bile özgüvenli oluyor sağlıklı ve beyaz dişleri olunca :))

Neymiş ki bu hedef ? :)
Ailemin yanına taşınmak ramak kaldı şimdiden oradaki iş koşullarını sorgulamaya başladı maaşları falan :halay:

Böyle yapsın canımı yesin reisliği devam etsin kabul :KK49:

Ailemin yanına taşınmak ramak kaldı şimdiden oradaki iş koşullarını sorgulamaya başladı maaşları falan :halay:

super minigim insallah olur

Hadi hayırlısı :))

Üstüne mi gördün?
Bilmiyorum ki. Yaa ben normal de adet başı yaşadığım şeyleri sonunda yaşadım hep. Adetim 7gun sürdü o da son günler kahverengi leke şeklinde, hatta bi gün boyunca durdu ertesi gün yine başladı. Adetim 10gun sürüyo.. yumurtlama günüm olabilirmi acaba. Ama o da erken.

Back