• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dur bakalım kaç tane diyet toiğim oldu sayamiycam :confused::confused:
az ye bence bak karni doyana kadar yesersin iyice sisersin. az ye birak. bak güzel veriyo kilolari... hadi gitsin kilolarrr :KK73::KK73:
Gidecek ins zayıf sık sünnet annesi olmak istiyorum tam tamına bı Senem var :))

Evet ama benim en büyük oğlum çöp gibiydi ona demelerimi anlarim bı yaşında 9 kilo olarak girdi

Kız daha kilolu duruyor ona göre onlar ısıtıyor ki 15 kilo olsun heralde

Geçen dedim 75 e düştüm diye seviniyorum yeter kızım daha verme diyor :mad:
75 kilo ile mutlu musun onu kendine sor. millete göre yapma. ben 90 kilo ile hiç mutlu degilim 88 e indim yinede degilim..

75 kilo ile mutlu musun onu kendine sor. millete göre yapma. ben 90 kilo ile hiç mutlu degilim 88 e indim yinede degilim..
65 le mutlu olacağımı düşünüyorum olmazsam devam ederim 90 kiloyken ağlayıp soyleniyordum kabinde şimdi bı küçüğünü almak yada buldugim bedeni uydurmak üstüme hoşuma gidiyor hala xl giyiyor olsamda

65 le mutlu olacağımı düşünüyorum olmazsam devam ederim 90 kiloyken ağlayıp soyleniyordum kabinde şimdi bı küçüğünü almak yada buldugim bedeni uydurmak üstüme hoşuma gidiyor hala xl giyiyor olsamda
benim hedefim 52 kilo olmak eşim 60 olsan yeter halimi beğenmiyo ver kilolari diyo seni zayif halini görmek istiyorum diyo. yedirmiyo bişeyler:D hamurişi yapsam firçaliyo. doğuma girdiğimde 83 çiktiğimda 80.. bide ye ye 90 ol.. hatta 95 de gördüm... 80 kiloyken de ver dediler emziriyodum. vitaminsiz kaldim.. aldim.. şimdi birakti kilo verme peşine düştüm... hjiç yemesem de veriliyormuş. demek bogazima hakim olunca kolay veriliyo. az yiyiynce gidiyo hemen .aç kalmaliydik.. eskiden insanlar zayifti.. düşün doğal beslenirdi. şimdi hormonlu.. o yüzden aliyoruz biz sağlıksız besleniyoruz. bunu anladim çayi şekersiz içiyorum mesela. kızım 1 yaşina girdiğinde 86 ydim. verecektim aldim beceremiyodum şimdi çözdüm bu işi .çikolata yemiyorum. az yiyorum herşeyi. yıllardir kilolu kalmaktan çok yoruldum.. 18 imde 52 kiloydum. dersaneye giderken hergün 1 tlik nestle yüzünden aldim kilolari ünv başladığımda yani 19 umda 70a dayanmişim.

Bugün mutlu olmak için dişçiye de gidicem birazdan :)) bir genel kontrol yaptırayım :)) kızlar dişleriniz daha beyaz olsun diye ne yapıyorsunuz, diş minelerine zarar vermeden?
karbonat ve diş macunu alminyun folyoya sür ve 5 dk beklet.. bembeyaz diş. hele ki başka yöntem ise
zencefil hindistancevizi yagi ile firçala. :) ben arada deniyorum. ama hergün iki üç defa dişleri firçalamalisin.

karbonat ve diş macunu alminyun folyoya sür ve 5 dk beklet.. bembeyaz diş. hele ki başka yöntem ise
zencefil hindistancevizi yagi ile firçala. :) ben arada deniyorum. ama hergün iki üç defa dişleri firçalamalisin.
Karbonat diş minelerine zarar veriyor diyorlar.

Benim diş taşı derinlere indi tenizletmem lazım ama aciyacak korkusuyla gidemiyorum dsiciye :(

Benim diş taşı derinlere indi tenizletmem lazım ama aciyacak korkusuyla gidemiyorum dsiciye :KK43:
ben bekarken temizlettim bişeycik olmadi tertemizdi.. sonra hergün firçaladim.. günde üç defa firçaliyordum ki evlendim bu aralar kendimi boşladim. dişciyede gitmem lazım çünkü bakimsizliktan arka dişlerim kırıdı vitaminsiz kaldim .. vitamin de önemli dişler için.

Ben henüz birşey yapmadım. Sadece kahvaltı o kadar
11.30 saydığım kahvaltiyi yaptım

2de falan kahve içtim onun öncesinde bı salatalık yedi m

Şimdi de çocuklarla birlikte küçük parça haşlanmış mısır yedim :kk77::halay:

ben bekarken temizlettim bişeycik olmadi tertemizdi.. sonra hergün firçaladim.. günde üç defa firçaliyordum ki evlendim bu aralar kendimi boşladim. dişciyede gitmem lazım çünkü bakimsizliktan arka dişlerim kırıdı vitaminsiz kaldim .. vitamin de önemli dişler için.
Bende 18 önde temizlenmiştim ama bu kadar taş yoktu o zaman bile acıdı

11.30 saydığım kahvaltiyi yaptım

2de falan kahve içtim onun öncesinde bı salatalık yedi m

Şimdi de çocuklarla birlikte küçük parça haşlanmış mısır yedim :kk77::halay:
Vallahi ben mide çok kötü bugün. Daha da yemem zaten.. kendimi iyi hissetmiyorum

Back