- 8 Nisan 2017
- 56.962
- 299.836
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Yok annelerde topigine gelmedim hiç cnmaa sen 2017 mart anneler grubunda varmiydin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok annelerde topigine gelmedim hiç cnmaa sen 2017 mart anneler grubunda varmiydin..
benim kızımın alttan sadece iki dişi var düşünüyorum da hangi vitamin eksik diye.. geç mi kaldim naptim bilmiyorum üstleri hepsi birden çikacak dedi doktor bekliyorum vallaYok annelerde topigine gelmedim hiç cnm
Ohh etirmezmi ya surekli yemek istiyorum ne yapicam ben bende gideyim cikilota topigi acayim
Gözden kaçmış mesajın
Evet, Amin :)
Bizim kaçıncı çıkıyor bilmiyorum ama köpek dişleri hepsi birden çıkıyor önlerde boşluk kalmadıbenim kızımın alttan sadece iki dişi var düşünüyorum da hangi vitamin eksik diye.. geç mi kaldim naptim bilmiyorum üstleri hepsi birden çikacak dedi doktor bekliyorum valla
geç çikmasi neden daha iyi ki? ilk dişi henüz 14 aylkken çiktiBizim kaçıncı çıkıyor bilmiyorum ama köpek dişleri hepsi birden çıkıyor önlerde boşluk kalmadı
Geç çıkmasi daha iyiymiş boşver
Benimki de yeniliklere pek acik degil...ama sevdiği yemeklere burun kivirmadi hicben de oglumu 2 bucuk yasa kadar emdirdm kizi mi da iki diye dusunuyorum ya hayirlisi yeme priblemi var emdiginden mi bilmiyorum ama hic bisey yemek istemiyor
ben herşeyi yediriyorum. limon verdim hiç burun kıvırmadi daha yiycekti çok sever ekşileri.Benimki de yeniliklere pek acik degil...ama sevdiği yemeklere burun kivirmadi hic
Daha sağlıklı oluyormuş eltimij kızı 1.5 yaşında ilk dışını çıkarttı değisirken de geç değişti :)geç çikmasi neden daha iyi ki? ilk dişi henüz 14 aylkken çikti
d Vitamin ekskiliği dediler ben pek vermedim d vitamini.. hep güneşlendirdim. dişariya çikartıyordum. kwemikleri güç olsun diye. hele krmızı et için geç kaldim. bana ilk dişi çikmadi diye çok kızdılar kaynanamgil yok d vitamin vermedin yok kırmızı eti yedirmedin yok 4 aylıkken yemek verilecek bla bla...Daha sağlıklı oluyormuş eltimij kızı 1.5 yaşında ilk dışını çıkarttı değisirken de geç değişti :)
6 aylık iken geçiliyor zaten ek gıdaya geç kalmamış sin ne yalan söyleyeyim bende çocuklara Demir ve vitamin damlasını sürekli vermedim :/d Vitamin ekskiliği dediler ben pek vermedim d vitamini.. hep güneşlendirdim. dişariya çikartıyordum. kwemikleri güç olsun diye. hele krmızı et için geç kaldim. bana ilk dişi çikmadi diye çok kızdılar kaynanamgil yok d vitamin vermedin yok kırmızı eti yedirmedin yok 4 aylıkken yemek verilecek bla bla...
6 aylıkken verdim yemegi ... geç kalinmiş dediler bi sürü şeyler laf yedim hele doktodan da yedim.bu yüzden kafama takiyorum. hata mi ettim diye
vermedin diye başimin etini yedirdiler. hele annemden çook darbe yedim yok kızım yaşinda biri iriymiş de ben gördüm nerdeee be kızıyorum kızımla birileri kıyaslamalarina.. anneme de firçaliyorum. zayıf diyo kilo almamiş diyoo.. toplu biri olsun istiyo. hiç de sağlıklı degil geçen gün 11 aylık bebegi gördüm kadin 15 kilo dedi. kollarda alerjik vardi. annem onun gibi olsun istiyo kızımı. kızım 41 kere maşallah 10 kilo.6 aylık iken geçiliyor zaten ek gıdaya geç kalmamış sin ne yalan söyleyeyim bende çocuklara Demir ve vitamin damlasını sürekli vermedim :/
Hadi bende yarışıyor gibi olmayayım diye sormadım 10 kilo mi seninki ?vermedin diye başimin etini yedirdiler. hele annemden çook darbe yedim yok kızım yaşinda biri iriymiş de ben gördüm nerdeee be kızıyorum kızımla birileri kıyaslamalarina.. anneme de firçaliyorum. zayıf diyo kilo almamiş diyoo.. toplu biri olsun istiyo. hiç de sağlıklı degil geçen gün 11 aylık bebegi gördüm kadin 15 kilo dedi. kollarda alerjik vardi. annem onun gibi olsun istiyo kızımı. kızım 41 kere maşallah 10 kilo.
evet maşallah.. yarişiyor diye sormadin biliyorumHadi bende yarışıyor gibi olmayayım diye sormadım 10 kilo mi seninki ?
burası diyet topiği mi mutlu etme topiği mi anlamadimAn itibariyle kahvemi ve sodami içtim onun bı saat öncesinde bır tane salatalık yedim
Kızım eşliğinde 10 dk zumba :)
Benimkode 10 kilo ama ayakları elleri topak gozukuyor millet maşallah derkenevet maşallah.. yarişiyor diye sormadin biliyorum
zayıf diyolar demi :/Benimkode 10 kilo ama ayakları elleri topak gozukuyor millet maşallah derken
Annem ve kyv ayyy küçücük elleri bilekleri kopacak gibi diyor :/
Ortaya karışık mutlu olarak diyet yapacağız diye çıktık yolaburası diyet topiği mi mutlu etme topiği mi anlamadim
ben sabahtan akşama kadar masadan kalkamadim işler çok yoğun.... sıkıldım mı buraya kaçiyorum.
Evet ama benim en büyük oğlum çöp gibiydi ona demelerimi anlarim bı yaşında 9 kilo olarak girdizayıf diyolar demi :/