- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Gidecek ins zayıf sık sünnet annesi olmak istiyorum tam tamına bı Senem var :))dur bakalım kaç tane diyet toiğim oldu sayamiycam
az ye bence bak karni doyana kadar yesersin iyice sisersin. az ye birak. bak güzel veriyo kilolari... hadi gitsin kilolarrr
75 kilo ile mutlu musun onu kendine sor. millete göre yapma. ben 90 kilo ile hiç mutlu degilim 88 e indim yinede degilim..Evet ama benim en büyük oğlum çöp gibiydi ona demelerimi anlarim bı yaşında 9 kilo olarak girdi
Kız daha kilolu duruyor ona göre onlar ısıtıyor ki 15 kilo olsun heralde
Geçen dedim 75 e düştüm diye seviniyorum yeter kızım daha verme diyor
65 le mutlu olacağımı düşünüyorum olmazsam devam ederim 90 kiloyken ağlayıp soyleniyordum kabinde şimdi bı küçüğünü almak yada buldugim bedeni uydurmak üstüme hoşuma gidiyor hala xl giyiyor olsamda75 kilo ile mutlu musun onu kendine sor. millete göre yapma. ben 90 kilo ile hiç mutlu degilim 88 e indim yinede degilim..
benim hedefim 52 kilo olmak eşim 60 olsan yeter halimi beğenmiyo ver kilolari diyo seni zayif halini görmek istiyorum diyo. yedirmiyo bişeyler65 le mutlu olacağımı düşünüyorum olmazsam devam ederim 90 kiloyken ağlayıp soyleniyordum kabinde şimdi bı küçüğünü almak yada buldugim bedeni uydurmak üstüme hoşuma gidiyor hala xl giyiyor olsamda
karbonat ve diş macunu alminyun folyoya sür ve 5 dk beklet.. bembeyaz diş. hele ki başka yöntem iseBugün mutlu olmak için dişçiye de gidicem birazdan :)) bir genel kontrol yaptırayım :)) kızlar dişleriniz daha beyaz olsun diye ne yapıyorsunuz, diş minelerine zarar vermeden?
Karbonat diş minelerine zarar veriyor diyorlar.karbonat ve diş macunu alminyun folyoya sür ve 5 dk beklet.. bembeyaz diş. hele ki başka yöntem ise
zencefil hindistancevizi yagi ile firçala. :) ben arada deniyorum. ama hergün iki üç defa dişleri firçalamalisin.
Canim birseye başlayıp devamını getiremeyenlerdenim sen başlamışsın ne güzel , bakarsın gaza gelirimTşk ederim sende dahil ol buyur :)
Benim diş taşı derinlere indi tenizletmem lazım ama aciyacak korkusuyla gidemiyorum dsiciyekarbonat ve diş macunu alminyun folyoya sür ve 5 dk beklet.. bembeyaz diş. hele ki başka yöntem ise
zencefil hindistancevizi yagi ile firçala. :) ben arada deniyorum. ama hergün iki üç defa dişleri firçalamalisin.
ben yapıyorum bişey olmuyo ya karbonat agiz kokusunu engeliyor.Karbonat diş minelerine zarar veriyor diyorlar.
Dediğini Youtubeda da görmüştüm muhakkak denicemben yapıyorum bişey olmuyo ya karbonat agiz kokusunu engeliyor.
Ben karbonat ve limonla fircaliyorum..Dediğini Youtubeda da görmüştüm muhakkak denicem
ben bekarken temizlettim bişeycik olmadi tertemizdi.. sonra hergün firçaladim.. günde üç defa firçaliyordum ki evlendim bu aralar kendimi boşladim. dişciyede gitmem lazım çünkü bakimsizliktan arka dişlerim kırıdı vitaminsiz kaldim .. vitamin de önemli dişler için.Benim diş taşı derinlere indi tenizletmem lazım ama aciyacak korkusuyla gidemiyorum dsiciye
11.30 saydığım kahvaltiyi yaptımBen henüz birşey yapmadım. Sadece kahvaltı o kadar
Bende 18 önde temizlenmiştim ama bu kadar taş yoktu o zaman bile acıdıben bekarken temizlettim bişeycik olmadi tertemizdi.. sonra hergün firçaladim.. günde üç defa firçaliyordum ki evlendim bu aralar kendimi boşladim. dişciyede gitmem lazım çünkü bakimsizliktan arka dişlerim kırıdı vitaminsiz kaldim .. vitamin de önemli dişler için.
Vallahi ben mide çok kötü bugün. Daha da yemem zaten.. kendimi iyi hissetmiyorum11.30 saydığım kahvaltiyi yaptım
2de falan kahve içtim onun öncesinde bı salatalık yedi m
Şimdi de çocuklarla birlikte küçük parça haşlanmış mısır yedim
Neden oldu ki böyle yaa ://Vallahi ben mide çok kötü bugün. Daha da yemem zaten.. kendimi iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?