• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vermemek icin abaniyorum biraz
Ama sıkılaşırmiyım bilmiyorum :/ deniycez
ben de ayni vermej istemiyorum boy 162 kilom ac 54.5 daha zayiflasam yakismiyor sadece sıkılasmak ve dinc olmk istiyorum.Bir de kendini salmis paspal ev kdini modundan uzaklasmak :)

eşin izin vermiyosa çik parka. spor aletler var onlardan yap ama az ye yemekleri.. ben deniyorum işte .eşine inat zayifla bence. evde lesli yap çocuklarla oyun alani yap bak bal gibi verirsin :)
Spor aletlerine daha çok kızıyor kadınlar spor yaparken orasına burasına bakmak için parka oturan bı dünya adam var diyor :/

ben de ayni vermej istemiyorum boy 162 kilom ac 54.5 daha zayiflasam yakismiyor sadece sıkılasmak ve dinc olmk istiyorum.Bir de kendini salmis paspal ev kdini modundan uzaklasmak :)
Bende ilk etapta bi 55 olsam ne iyi olur su bi kac ay icinde ....benim boy 165 48 kg...hedefim 60 olmak yani tam bi hafif balik etli...60 olursam salona giderim ama
Profesyonelce sekilendirmek icin :))

Spor aletlerine daha çok kızıyor kadınlar spor yaparken orasına burasına bakmak için parka oturan bı dünya adam var diyor :/
yok artıkkk... nasıl adammiş öle... sen takma kocana. zayıflamani istemiyo galiba benim eşim bişey demiyo öle bişeye.

yok artıkkk... nasıl adammiş öle... sen takma kocana. zayıflamani istemiyo galiba benim eşim bişey demiyo öle bişeye.
Ben zeyifken çok beter kıskançti giydigime sürekli dikkat ederdi şimdi de sismanim sagim solum sarkiyor belli oluyor diye laf ediyor :/

Bende ilk etapta bi 55 olsam ne iyi olur su bi kac ay icinde ....benim boy 165 48 kg...hedefim 60 olmak yani tam bi hafif balik etli...60 olursam salona giderim ama
Profesyonelce sekilendirmek icin :))
aa sen cok zayifmissin ya..Ben de zayif sevmiyorum hafif balik etli beli ince yuvarlak hatli :)) ama iki cocktan sonra oldukca seklim bozuldu

Ben zeyifken çok beter kıskançti giydigime sürekli dikkat ederdi şimdi de sismanim sagim solum sarkiyor belli oluyor diye laf ediyor :/
nasıl bi adamla evlendin sen ya... bide üç tane çocuk yaşin da 27... kaç yıllık evliisin nasıl katlaniyorsun ki. ben olsam valla kıyamet koparirdim.

nasıl bi adamla evlendin sen ya... bide üç tane çocuk yaşin da 27... kaç yıllık evliisin nasıl katlaniyorsun ki. ben olsam valla kıyamet koparirdim.
2 gün sonra 11 yıl olacak çocukta yaşta evlenince çok cahil oluyorsun işte

minigim sen esini bosver.Kendin icin zayifla ve ayni anda sıkılas ki sarkma daha cok genciz ya neden salalim kendimizi

aa sen cok zayifmissin ya..Ben de zayif sevmiyorum hafif balik etli beli ince yuvarlak hatli :)) ama iki cocktan sonra oldukca seklim bozuldu
Zayıfım da noluyo gobek var :D
Bide tam 2.5 sene emzirdim yoğun sekilde gecen hafta bitti şukur emzirme işi...simdi herseye saldirasim geliyor kilo alip sekillenmek icin ...artik vitaminlerim benimle :D

minigim sen esini bosver.Kendin icin zayifla ve ayni anda sıkılas ki sarkma daha cok genciz ya neden salalim kendimizi
Ben zeyiflama sonrası kesin göğüs estetiği düşünüyorum marla fiyatı ne olursa olsun sadece gözüm arkada kalmamalı o yüzden cesaretim yok eğer olurda memnun kalırsam karın germe de yaptıracağım

Ablam a diyordum ablam spor la düzelir saçmalama diyordu görünce halimin sesi kesildi

Zayıfım da noluyo gobek var :KK70:
Bide tam 2.5 sene emzirdim yoğun sekilde gecen hafta bitti şukur emzirme işi...simdi herseye saldirasim geliyor kilo alip sekillenmek icin ...artik vitaminlerim benimle :KK70:
o zman saglikli kilo almalar protein agirlikli belenirsen yaglamadan sekillenebilirsin

Back