- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
hay maşallah 2,5 sene:)Zayıfım da noluyo gobek var
Bide tam 2.5 sene emzirdim yoğun sekilde gecen hafta bitti şukur emzirme işi...simdi herseye saldirasim geliyor kilo alip sekillenmek icin ...artik vitaminlerim benimle
Bebeklerimiz aynı peki gece sut iciyor mu hiç kalkıyor mi geceleri emerken nasıldı şimdi nasıl :/hay maşallah 2,5 sene:)
bende 17 aylık bebegim bi ay önce emmeyi birakti çok şükür ...pişman degilim.
düz karin için evde hergn 100 defa mekik yap daha iyi.Ben zeyiflama sonrası kesin göğüs estetiği düşünüyorum marla fiyatı ne olursa olsun sadece gözüm arkada kalmamalı o yüzden cesaretim yok eğer olurda memnun kalırsam karın germe de yaptıracağım
Ablam a diyordum ablam spor la düzelir saçmalama diyordu görünce halimin sesi kesildi
Ah ne güzel ❤İçmen lazim ben içtim tadini gerçekten çok sevmişim :) ama gerçek şu ki:) soğan suyu içtikten bi ay sora gebeydim.
Benim oğlana kalsa ilkokulu bulurduhay maşallah 2,5 sene:)
bende 17 aylık bebegim bi ay önce emmeyi birakti çok şükür ...pişman degilim.
ben 162 cm 54.5 im ac halimle zayiflamak degil sıkılasmak derdindeyim bir de eskisi gibi bakimli ozguven dolu:)) Bak iki haftada 4 kg gitmis demek hizli veriyirsun ama cok dikkat et hizli verilen kilolar hizla geri alinabiliyor ve sarkma yapiyor sporsuz zayiflamayi saglikli bulmuyorum hergun yarim saatini spora ayirmalisin ve seneye bu zmanlar 60 kilo olucagni dusunuyorum tabi azim ve istikrar gerekiyorboy 165 kilo 88 şimdi iki hafta önce 92 ydim sen
gece 3te uyaniyor. mama veriyorum sonra koca beşikte salla uyut... çok zor oluyor hiç uyumuyor sabah6 ya kadar...Bebeklerimiz aynı peki gece sut iciyor mu hiç kalkıyor mi geceleri emerken nasıldı şimdi nasıl :/
Yok hic birsey icmiyor gece...sut zaten sevmez...baazen uyaniyor pışpışlıyorum geri uyuyor...Bebeklerimiz aynı peki gece sut iciyor mu hiç kalkıyor mi geceleri emerken nasıldı şimdi nasıl :/
benim de subat 10 dagumli 18 ay dolucak kizim :))gece 3te uyaniyor. mama veriyorum sonra koca beşikte salla uyut... çok zor oluyor hiç uyumuyor sabah6 ya kadar...
gece 9 da yemek yediriyorum. yemiyo pek:/
emmeyi birakti da artık kendi istemedi birakti. benimde sütüm kesildi. senniki nasıl oğlan mi kız mi
Benim kizim hala emiyor bazı gece bı iki kere bazen saat başı emiyor genelde emerek uykuya geçiyor ilk defa geçen kucağımda sallayarak uyuttum acaba bugün bıraksam mi memeyi dedim öyle kaldıgece 3te uyaniyor. mama veriyorum sonra koca beşikte salla uyut... çok zor oluyor hiç uyumuyor sabah6 ya kadar...
gece 9 da yemek yediriyorum. yemiyo pek:/
emmeyi birakti da artık kendi istemedi birakti. benimde sütüm kesildi. senniki nasıl oğlan mi kız mi
hey vinkaa naber:)) mutlu olmaya geldin mi
kilo verirken sporumu eksik etmiyorum bol bol lesli . 48 dk 3 mil... squat. frank. bide 100 defa mekik... bi hafta içinde farkediyor. bunlari yapınca.. 2 haftada 4 kilo gitti çok şükür. daha vericem de. bakalim bazen bozuyorum diyeti. az yemem lazim. karnimi doyurmadan birakmak daha iyi bişey yokben 162 cm 54.5 im ac halimle zayiflamak degil sıkılasmak derdindeyim bir de eskisi gibi bakimli ozguven dolu:)) Bak iki haftada 4 kg gitmis demek hizli veriyirsun ama cok dikkat et hizli verilen kilolar hizla geri alinabiliyor ve sarkma yapiyor sporsuz zayiflamayi saglikli bulmuyorum hergun yarim saatini spora ayirmalisin ve seneye bu zmanlar 60 kilo olucagni dusunuyorum tabi azim ve istikrar gerekiyor
Hoşgeldin
ben de oglumu 2 bucuk yasa kadar emdirdm kizi mi da iki diye dusunuyorum ya hayirlisi yeme priblemi var emdiginden mi bilmiyorum ama hic bisey yemek istemiyorBenim oğlana kalsa ilkokulu bulurdu
Neyse en azindan kolay atlatti...bi yarim saat zırladı alısti
ben işe başladıığm için birakti.. işe başlayali 5 ay oldu. işten gelince emziriyodum. kendi istemedi. bende zorlamadim. :) hiç uyumuyor sicaktan mi bilmiyorum üstünü örtmüyorum. uzun kollu ile uyuyo. gündüz atletle.Benim kizim hala emiyor bazı gece bı iki kere bazen saat başı emiyor genelde emerek uykuya geçiyor ilk defa geçen kucağımda sallayarak uyuttum acaba bugün bıraksam mi memeyi dedim öyle kaldı
maşallah benimde 23 şubat doğumlu.benim de subat 10 dagumli 18 ay dolucak kizim :))
Ben gecede kısa kollu giydiriyorum o halde terliyor bulunduğunuz sıcağa göre değişir tabiben işe başladıığm için birakti.. işe başlayali 5 ay oldu. işten gelince emziriyodum. kendi istemedi. bende zorlamadim. :) hiç uyumuyor sicaktan mi bilmiyorum üstünü örtmüyorum. uzun kollu ile uyuyo. gündüz atletle.
Benimki 25 Şubat :))maşallah benimde 23 şubat doğumlu.
aa sen 2017 mart anneler grubunda varmiydin..Benimki 25 Şubat :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?