kendimi hiç beğenmiyorum :(

kıyamam sana :)) bende aynen kendime bakup bakup şişko diyorum:)) başkası diyince sanırım gaza geliyoruz hırs yapıyoruz :)) ama bu gece kararımı verdim... yarından itibaren spor + diyet + bol su

çok haklısın...zaten arkadaşım da demişti çin malıymış hap... çin den gelen ne kaliteli sağlıklı olmuşta bu haplar olucak... zaten yaz da geliyor o çok güzel... bol domates salatalık karpuz :)) sanırım yaz diyet yapmak için daha uygun taze taze sebzeler meyveler ve bol ter atma :))

Dengeli beslenerek ve spor yaparak sağlıklı zayıflayabilirsiniz, önce kendiniz inanmalısınız ve kendinizi motive etmelisiniz, ayrıca o kilo verdirici ilaçlara itibar etmeyin, hangi ülkeden geldiği önemli değil, benimde bir tanıdığım diyet yapmaya üşendiğinden hızlı kilo vermek için kullandı ama yüzü çok kötü kabardı, karaciğer fonksiyonları bozulmuş, ayrıca kalbinde ritm bozukluğu oldu, ilacın yan etkileri bunlar içme artık dedim dinlemedi ama işler kötüye gitmeye devam edince korkup kendi bıraktı

Son düzenleme:
bende kendimi beğenmemeye başladım psikolojim çok bozuk bu aralar 67 kiloyum 57 olmak istiyorum 10 kilo vermek istiyorum ama sadece rejimle değil rejim+sporla birlikte zayıflamak istiyorum 15 kilo verdim şimdiye kadar sadece rejimle bundan sonrasınıda sporla vermek istiyorum ama 2yasında oğlum var bırakıcam kimsede yok burada gidemiyorum spora salona kayıt olamk istiyorum evde yapamıyorum oğlumun yüzünden zaten tüm gün durmuyo çok yaramaz geceleride hep uyanıyo yorgun halsiz ve mutsuzum kendimi hiç beğenmiyorum herseye sinirlenir oldum sinir küpü gibiyim tüm gün ağlıyorum kendime vakit ayırıpta hem zayıflamak hem stres atmak hem güzelleşmek için spora gidemiyorum evdede yapamıyorum stresten sivilceler çıktı yüzümde cildiyeyede gitmem lazım sıkılaşmam lazım zayıflamam lazım ilk önce bunlarsonra saçlarımı boyatıp alışveriş yapıcam kendime şimdi hiçbişey almıyorum gecen senekileri giyiyorum ama hep erteliyorum bunları mecbur kalıyorum oğlum yüzünden kendime spor salonuna gidemiyorum haftanın 4günüzaten gitmek istiyorum 2 saat offfff çok bunaldım evde çocuk bak iş yap koca bak kendime haftanın 4 günü bi spora gidemiyorum bütün gün oturup ağlıyorum aynaya baktığımda kendimden nefret ediyorum bu kilolarlan çatlaklardan bide üstüne sivilcelerim eklendi pedikür 2yıldır yaptıramıyorum zaten zayıflayıp sıkılaşana kadarda hiç bişey yapmak gelmiyo içimden psikolojim bozuldu intihar etmeyibile düşündüm kendimi bende hiç beğenmiyorum kocamda böyle iyisin zayıflama diyo ama dar badi pantolon giyince göbek ve yanlarpırtlıyo sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…